amiroo88 اين سايتي رو كه معرفي كردي فقط براي تشخيص آنلاين و آفلاين بودن يه آيديه من گفتم سايتي كهنقل قول:
histori انلاين بودن يه آيدي رو نشون ميداد
Printable View
amiroo88 اين سايتي رو كه معرفي كردي فقط براي تشخيص آنلاين و آفلاين بودن يه آيديه من گفتم سايتي كهنقل قول:
histori انلاين بودن يه آيدي رو نشون ميداد
اها منظورتون رو فهمیدمنقل قول:
کد:www.myspytool.com
منظورتون چیه ؟ ای پی خودمون رو به خودمون بدید ؟نقل قول:
Harki mikhad biad yahoo behesh IP sho bedam :D
با چه نرم افزاري اين كار رو ميكنيد؟!نقل قول:
Pidgin Internet Messengerنقل قول:
اقا راهی هست که بشه پسورد ایدی که تو مسنجرت لوگین کردی رو بدست بیاری
چرا مسنجر من لوگین نمیشه ایدی سالم هست 100% چند بار هم مسنجر دوباره نصب کردم ولی نشد لطفا راهنمایی کنید
منم همين مشكل رو تو چند صفحه قبل داشتم كه دوستان كمك كردن و الن با باز كردن free gate مشكلم حل شده . يه سرچ بكن پيدا مي كني !!نقل قول:
داداش منظورم اين بود كه آيدي ديگران رو چطور ميشه دي اكتيو كرد نه آيدي خودمون رونقل قول:
کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
چند سال پیش یه آیدی ساختم و ادد کردم تو لیستهام تا بعدا بدمش به یکی امروز با کمال تعجب دیدم یک نفر باهاش آنلاین شده نگو پروفایل ساخته بود باهاش
امکانش هست من این رو دیلیت کنم دوباره بسازم؟
كسي نتونست در مورد دي اكتيو كردن آيدي ديگران توضيح بده
اين كه اطلاعاته غلط ميده . طرف آف هست ميزنه آنهنقل قول:
دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟
دو سه ماهه هر کاری میکنم وارد یاهو بشم وارد نمیشه ... هر ورژنی رو نصب کردم از یاهو ارور داده وارد نمیشه .. اول فک کردم ایدیم خرابه ولی از سایت میتونم انلاین بشم ..!
ویندوز من ویستاست ...
اول اینکه ارم یاهو اصلا رو یاهو مسنجرایی که نصب میکنم نیستن !!!
بعد وقتی یاهو ای دی و پس رو میزنم ارور میده همیشه !کد:http://www.picbaran.com/files/6ix9s0fvdyya0yy96zdg.jpg
اقایون اگه میشه بهم کمک کنید من کار واجبی تو یاهو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.picbaran.com/files/76bdrcunw3u6joa3yjvd.jpg
خوب فعلا Yahoo Messenger Vista نصب کن تا کارت راه بیفته! :11:نقل قول:
دوستان لينك گزارش تخلف به ياهو رو كسي داره؟
سلام
من تا چند روز پیش ویسم سالم بود
ولی حالا می گه
the computer's audio output is already in use by another application
چندباری هم می گفت
your voice is not authorized
چکارش کنم
در ضمن صداش از تو ویندوز میاد
سلام
ID که هک شده و secret answer شو یادمون رفته...
آیا راهی هست که بشه پسورد رو پس گرفت؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
خیلی ممنون میشم
همونطور كه بارها روش بحث شده اينكار قابل انجام نيستنقل قول:
من ميخوام از يه آيدي به ياهو شكايت كنم كسي ميدونه از كدوم لينك بايد وارد شم؟
با سلام بوتر جديد دارين كه تو ياهو 9 كار كنه؟
اگه دارين لطف كنين معرفي كنين يا لينك دانلودشو بدين..............
و حتما كار كنه يعني تست شده بازم ممنون
سلام دوستان
منم 4 5 روزه که هرچی میخوام sign in بشم نمیشه
به محض اینکه sign in رو میزنم یاهو کلا بسته میشه
هم آنتی ویروس رو عوض کردم هم ویندور هم نسخه یاهو مسنجرمو
جلب اینجاس که حتی وقتیکه کانکت نیستم بازم به محض زدن sign in مسنجر کلا exit میشه
اگه کسی میدونه مشکل کجاس لطفا کمکم کنه
ان مشکلیه که واسه همه کسانی که از ایران میخوان وصل بشن چند روزه پیش اومدهنقل قول:
با فـیلتر شکن تست کن ببین حل میشه یا نه
آخه یاهو مسنجر رو مگه میشه با ----- شکن راه اندازی کرد؟منظورم برنامشه هااااا نه از طریق سایتنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
اين مشكل همونطور كه اشاره شده چند روزي هست كه گريبان گير ايراني ها شده
البته نه براي همه
براي خود من هم پيش اومد
پيشنهاد دوستمون رو در جهت استفاده قيلطرشكن عملي كنيد تابتونيد متصل بشيد
در ضمن اين كه شما داري از قيلطرشكن استفاده ميكني هيچ ربطي نداره به اينكه با مسنجر كار كني يا سايتي رو ديدن كني
البته بعد از اينكه متصل شدي به ايميل يا مسنجرت ميتوني اونو قطع كني
کی میگه نمیشه برو به بخش p ro x y settigns آی پی های فیلـتر شکن رو وارد کن!نقل قول:
آخه یاهو مسنجر رو مگه میشه با ----- شکن راه اندازی کرد؟منظورم برنامشه هااااا نه از طریق سایت
لطفآ کمک کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2867119#post2867119
دوستان كسي نتونست به من بگه چطوري ميشه از يه آيدي به ياهو شكايت كرد؟
من جستجو کردم چیز خاصی ندیدم . چون یاهو در قبال ایدی ها و گفتگو های بین افراد مسئولیتی ندارهنقل قول:
اما تو قسمت 360 یه بار از یه صفحه که عکسای شخصیه دوستم رو گذاشته بود Report as Spam دادم
اونا بهم جواب دادن که باید 3 نفر گذارش بدن و اون دوستم یه عکس از خودش بفرسته
دوباره تو جوابشون براشون توضیح دادم و 2 تا دیگه از دوستام گذارش دادم و زودی صفحش پاک شد
بیرای ایدی چیز خاصی پیدا نکردم . فقط میگه میتونید ایگنور کنید
سلام
قدیما یه xeeber بود که میشد باهاش فهمید کی onهست یا offیاinvisible ولی ظاهرا چند وقتیه هک شده,کسی سایت دیگه ای سراغ داره که این کارارو انجام بده؟
(البته با جستجو متوجه شدم تو این تاپیک در بارش بحث شده ولی پستشو پیدا نکردم اگه ممکنه لطفا راهنماییم کنین.):11:
سلامبه این سایت سری بزنید مشکلتون حل میشه موفق باشین.نقل قول:کد:http://www.kopy.ir/
سلامنقل قول:
این سایتم بد نیست
کد:http://www.vizgin.com/
کسی میدونه دلیل ارور زیر چیه؟ نمیتونم واردهیچ رومی بشم:
The request for signing in to chat took longer than expected.please try again later
راهنماییم کنین ممنون میشم:11:
تشکر به خاطر راهنماییتون.همون چیزیه که می خواستم.:11:نقل قول:
این سایت فقط on یاoffیا invisible رو نشون میده.درسته؟من می خواستم تصویر اون فرد رو هم نشون بده.نقل قول:
ولي من جديدا ايدي هاي زيادي رو ميبينم كه دي اكتيو شدن حتي با اينكه 360 هم نداشتن فكر كنم اگه چند نفر از يه ايدي شكايت كنن ياهو ايدي اون شخص رو ميبنده فقط لينكش رو بلد نيستم فكر كنم لينكش يه چيزي تو مايه هاي .w w w .help.yahoo باشهنقل قول:
من جستجو کردم چیز خاصی ندیدم . چون یاهو در قبال ایدی ها و گفتگو های بین افراد مسئولیتی نداره
اما تو قسمت 360 یه بار از یه صفحه که عکسای شخصیه دوستم رو گذاشته بود Report as Spam دادم
اونا بهم جواب دادن که باید 3 نفر گذارش بدن و اون دوستم یه عکس از خودش بفرسته
دوباره تو جوابشون براشون توضیح دادم و 2 تا دیگه از دوستام گذارش دادم و زودی صفحش پاک شد
بیرای ایدی چیز خاصی پیدا نکردم . فقط میگه میتونید ایگنور کنید
با سلام خدمت همگی
می خواستم بدونم آیا می شه تاریخ آخرین دفعه ای که یکی از ادلیستهایمان در یاهو لوگین کرده رو به دست آورد؟
حقیقتش من این سوال رو از هر کسی پرسیدم نتونسته جواب بده خواهش می کنم هرکی بلده بگه ممنون می شم حیاتیه:41:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
من تا حالا جايي رو نديدم كه اين مورد رو نشونت بده
ولي در سايت زير بعد از ساختن يه اكانت ميتوني با دادن آي دي طرف فعاليت 24 ساعت گذشته اونو ببيني البته در حالت استفاده رايگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر مياد اگه پول بدي بيشتر هم نشونت ميده
موفق باشي
ممنون wordist جان ولی اگه می شه ببین می تونی کاملترش رو هم پیدا کنی خدا خیرت بده
سلام دوستان
خوبین؟!!
من چند وقته میخوام برم تو رومهای یاهو مسنجر ولی وقتی تو روم وارد میشم به جز خودم و help یاهو کسه دیگه نیست یعنی نمیتونم چت کنم!!!
باید چیکار کنم این مشگل حل بشه؟
نکنه اونم به خاطر تحریمه!
نقل قول:
این سایت فقط on یاoffیا invisible رو نشون میده.درسته؟من می خواستم تصویر اون فرد رو هم نشون بده.
کد:http://yahoo-invisible-detector.persiangap.com/
سلام حاتم جان
ببین وقتی که اون صفحه ای که می گی باز شد سمت چپ صفحه یه لینک آبی هست روش کلیک کن یه صفحه باز می شه که باید در اون صفحه کد امنیتی رو وارد کنی و دکمه submit رو بزنی بعد از یکی دو ثانیه روم باز می شه
لازم به ذکره که بگم یاهو این کد رو برای این قرار داده چون تا قبل از این ربات هایی بودن که می رفتن و روم ها رو پر می کردن ولی حالا دیگه اون ربات ها نمی تونن این کد رو بخونن و برای همین روم ها به این آسونی ها پر نمی شه
با تشکر