واقعا ممنونم فلش رو میزنم میفروشم بره
این نوکیا این همه آدم رو مسخره کرده زنده باد سامسونگ شاید برم جت بخرم S8000
Printable View
واقعا ممنونم فلش رو میزنم میفروشم بره
این نوکیا این همه آدم رو مسخره کرده زنده باد سامسونگ شاید برم جت بخرم S8000
خب مثل بازی های دیگه نصبشون کن و بعد به قسمت بازی های انگیج میری و بازی میکنی :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:[/QUOTE]
وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟
سلامنقل قول:
عزیز هر گوشی مشکلات خودشو داره.
این ان82 واقعا چیزه تکیه .حالا وقتی گوشیه دیگه خریدی میفهمی که ان82 چی بوده.تازه ساپورت گوشی رو از نظر فریم ور هیچ شرکتی مثله نوکیا نداره.
در کل هرچی میخری انشا الله یه عمر برات کار کنه.:31:
ورژن های بالاتر رو استفاده کن و منتظر باشید!نقل قول:
شاید یه ورژنی بالاتری اومد که دوربینش عالـــی بوده باشــه !
زود تصمیم نگیرید برای فروشش :41:
حرف این دوستمون رو من تایید میکنم بعد از فروش حالاســت که میگی همون N82 بهتــر بود :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
خب دوســت عزیز شما باید کرک شدش رو دانلود کنید => زیاد وارد نیستم :41:نقل قول:
این بازی Demo بوده و نیاز به کرک داشتـــه ...
اینجا هم میتونی مطرح کنی مشکلت رو :46:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
چشم انشالله بعد از فکر کردن تصمیم میگیرم
از همه تون تشکر میکنم
من واقعا متوجه نمیشم بعضی از دوستان چی میگند.من این گوشی را از ورژن 10 داشتم و هربار با آمدن آپدیت جدید به ترتیب به 11و20و30و31 وحالا هم به 35 آپدیتش کردم ولی هیچ موقع با افت کیفیت دوربین مواجه نشدم و به نظرم هربار نسبت به قبل یا بهبود داشته و یا حداقل تغییری نکرده.
من هم به 35 اپگرید کردم و متاسفانه خیلی کم از کیفیت دوربین کم شده ولی فقط کافیه که مقدار exposure و contrast رو خیلی کم بالا ببرید تا دوباره مثل سابق خوب عکس بگیره درعوض سرعت گوشی عالی شده
دوستان باور کنید راست میگم من از عکس و دوربین اینجور چیزا خوب سر در میارم واقعا کیفیت دوربین افت کرده امیدوارم با ورزن جدید این مشکل برطرف بشه در هر حال من 31 رو به 35 ترجیح میدم
حق با ایشونه.نقل قول:
ننخستین چیزی که پس از بروزرسانی واقعا خورد توی ذوقم همین بود...! :13:
منم فرمور 31 رو از لحاظ کیفیت به 35 ترجیح میدم . . . .
سلام ، سال نوتون مبارک
بچه ها من این فریمویر 31 رو گرفتم کامل ، راهی هست که بتونم نصب کنم ؟ الان چون 35 اومده این نصب نمیشه ( فریمویر من 20)
همون فرمویر 20 کاملترین در میان تمامی فرمویر هاست ( از لحاظ حجمی هم مقایسه کنی می فهمی که پرحجم ترین فرمویر هست ).نقل قول:
نگارش دقیقش چیه؟ 20.0.016 یا 20.0.019 یا 20.0.062؟ جلوه های مضمون یا همون Theme Effects رو داره؟ با نماد تصویر متحرک یا همون Icon Animation که آیکن ها تکون می خورن اشتباه نگیری...
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
دوستان من یه E75 در حد آک با گارانتی اصلی دارم ... به آخریم فریمور آپدیتش کردم .. زبان فارسی هم داره ... تمام وسایلش هم کامله .. فوق العاده سالم و تمیز هم هست ...
میخوام با یه N82 سالم و تمیز معاوضه کنم ...
اگه کسی تمایل به معاوضه داره پیغام خصوصی بده ...
سلام
الان یه مدت کوتاهیه که من نمیتونم با دوربین از لنز اصلیش(.پشتش) عکس بگیرم
درپوش لنزش باز میشه اما حالت عکاسیش فعال نمیشه !
ممنون میشم اگه از راهنمایی های شما بتونم استفاده کنم
احتمالا سنسورش یه چیزیش شده ببری تعمیرکار درست میکنه فکرنکنم خرجش چیزی باشه مال من اینجور شد دوستم درست کرد پول نگرفتنقل قول:
ایا هنگام فیلمبرداری گیر داره؟
واقعا نوکیا دیگه شورشو در آورده :41:
ما دیدیم آپدیت میکنند گوشی بهتر بشه اما نه مال نوکیا بدتر میشه الان ورژن 35 هستش واقعا عکسای مزخرفی میگیره :2:
اگه کسی آپدیت نکرده دست نگه داره :41:
. فردا میبرم بفروشم ساتیو بگیرم :21:
آی لعنت خدا به نوکیا
دوست عزیز شما لطف کن این حرفو نزن.:31:نقل قول:
این همه فریم ور زد حدود 7تا همش یکی بهتر از دیگری حالا این یکی خوب نبوده باید اینو بگین؟؟
میشه به من بگین به جز تعداد محدودی کدوم شرکتا برای گوشی که ماه حدودا 3سال پیشه هنوز دارم فریم ور میدن؟
لطف کن یکم منطقی باش عزیز.:11:
ما که پول ساتیو رو دادیم یه لپ تاپ سونی وایو گرفتیم خداییش هم خشنودم از گزینشم! :دی تا 3 سال تضمینی بازی های روز رو دارم! :21: انشالله یه سری کارها می خوام روی N82 انجام بدم - که حداقل یه فیض کاملی ببرم! :دی - و سپس به قیمت خوبی بفروشمش و یه N86 بگیرم... :10:نقل قول:
در ضمن اینقدر سوز به پیاز نگذار! :دی بد شدن کیفیت دوربین N82 به خاطر اینه که اجتمالا پس از فلش مستر ریست نکردی. من مستر ریست کردم کیفیتش تقریبا - نه قطعا!!! - شد مانند نگارش 31. البته در اصل بایستی همون کیفیت رو داشته باشه... چون فایل های Content این نگارش همون نگارش 31.0.16 هست که نوکیا هم رویش تاکید داشته! :5:
نوروزتان هم پیروز :11:
دوست من حرف شما درست همه فریمور هاش خوب بوده چرا این آخری که به احتمال زیاد هم دیگه براش فریموری نمیاد بد از آب در امده شما فکر نمیکنی که نوکیا عمدا این کارو کرده باشه تا گوشیهای دیگش به فروش بره !!!نقل قول:
بعد از آپدیت مستر ریست کردم اما عکساش مخصوصا شبها در حد کا750 سونی اریکسون که قبلا داشتم هم نیست :18:نقل قول:
نگو.............. :18: به دری، دیواری، سنگی، جایی نکوبیدیش احیانا که دوربین خراب بشه؟نقل قول:
دوست من بهترین راه آزمایش اینه که اگه عکسی از جایی که قبل از آپدیت گرفتین رو دارین با یه عکس که تازه با گوشی گرفتین مقایسه کنید ...
دوست من فکر کنم یه مقدار توقعتون از گوشیتون رفته بالا ... فکر کنم شما فکر کردین اگه فریمور گوشیتون رو آپدیت کنید عکس با کیفیت 8 یا 12 میتونه بگیره ...!!!
نه دوست من هنوزم N82 جزوء بهترین دوربینها در بین 5 مگاپیکسلی ها هست ..
دوستان در مورد دوربین قبلا هم گفتم در V35 فقط کافیه که exp و contrast رو یدونه(یا دو تا) بالا ببرید تا مثل V31 یا حتی بهتر هم عکس بگیره
در V31 بالا بردن exp تاثیری در روشن تر کردن عکس نداشت ولی در V35 با دستکاری در exp میتونی عکسهای روشن تری نسبت به V31 در شب بگیری
دوستان دارم یه سری دستکاری در پوشه های سیستمی گوشی جهت بدست آوردن تم افکت می کنم. تاکنون هم موفق شدم فقط گزینه اش رو ظاهر کنم. مشکل فقط حذف یک خط کد مربوط به اجرای افکت ها در دو فایل DLL هست که دارم تلاش می کنم پیداش کنم... :21:
نوروزتان هم پیروز هموطنان :11:
به خاطر گل روی دوستان و احترام به حرفاشون این کارارو کردم :
1- گوشیمو ریست مستر کردم
2- رفتم خونه دوستم :18:
3- گوشیمو دوباره آپدیت کردم
4- دوباره یه مستر ریست کردم
5- برگشتم به خونه :31:
6- از جاهایی که قبلا عکس گرفته بودم دوباره عکس گرفتم
7- :2:
8- فردا حتما میفروشمش :19:
شاید فضولی باشه ولی شما حالا فکر میکنی اگه بخوای بری بفروشی همین گوشی که شما سیصدو خورده ای خریدی ازت چند میخرن ..؟؟؟؟؟ اصلاً ارزششو داره ...؟ بعد فکر میکنی با همون پولی که بهت میدن میتونی دوباره یه گوشی با امکانات N82 بگیری ...
ببین من خودم N86 دارم و پسر عموم N82 ... خدا شاهده وقتی امرروز داشتیم gps هارو امتحان میکردیم برای اون در عرض نهایتاً 2 دقیقه کانکت شد ولی برای من 4 5 دقیقه طول کشید ...
بازم میگم اشتباه میکنی اگه بفروشیش ..!!!
فکر کنم سنسور دوربین گوشیت مشکل پیدا کرده...نقل قول:
می خوای یه قرار بگذاریم گوشی ها مون رو با هم امتحان کنیم؟! :46:
نقل قول:با تشکر از همه دوستان که منو راهنمایی کردند :11:نقل قول:
اما بلاخره تموم شد فروختم 250 تومن :41:
300 تومنم گذاشتم روش ساتیو گرفتم :21: ولی خدایش ساتیو یه چیزه دیگست بعد یه روز کار کردن باهاش اصلا پشیمون نیستم :46:
خدا حافظ ان82
بازهم از همه دوستان گلم که در این مدت کمکم کردند تشکر میکنم و امیدوارم که سربلند و پیروز باشین :11:
نمیدونم چرا بعضی از دوستان این صحبت ها ر میکنند.به نظر من این صحبت ها به هیچ وجه صحت نداره.من یه 82 ورژن 35 و یه دونه هم ورژن31 که به زودی آپدیتش میکنم در اختبار دارم.کیفیت دوربیناشون هیچ فرقی با هم نداره.و با اطمینان کامل عرض میکنم که در هیچ کدوم از فریمور های قبل کیفیت دوربین بهتر از 35 نبود.حداقل 2 تا 82 ما که اینجوری بوده.با خیال راحت آپدیت کنید.
سلام.من فریمویر 35 رو دانلود کردم می خواستم ببینم نرم افزار داره برای نصب راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی. :46: انشالله مدیر شدنتون رو ببینم! :10:
می تونید اینجا پاسخ پرسشتون رو پیدا کنید:
شاد و پیروز باشین :دیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
والله مال من که خیلی افتضاح شده و مال بعضی از دوستانهم اینجوری شده احتمالا مال شما اینجوری نشده مانیتوره من رزولیشن 1200*1920 داره افت کیفیت کاملا محسوس هست و گرنه دروغ نداریم .نقل قول:
:33::33::33: ای وای صبر کن:33::33::33:نقل قول:
کاش این پست تو زود دیده بودم:41: هرگز به ورژن 35 آپدیت نکن چون هیچ مزیتی نسبت به 31 نداره که هیچ تازه ممکنم هست که گوشیت خرابتر هم بشه مال من که اینطوری شد فروختمش :41:
اگه میخای آپدیت کنی به همون 31 آپدیت کن اگه 31 هستش دیگه هیچ کاری نکن که ممکنه بد جوری پشیمون بشی :19::19:
سلام.راستشو بخواین من گوشیمو قبلا آپدیت کردم شد 31 از اون روز به بعد هیچ نرم افزاری روش نصب نمیشد وساین هم نمیشدبه خاطر همین گفتم آپدیتش کنم شاید درست شد.
دوستان دوران 82 سر امده تا پول میکنه بفروشین ان 86 یا سامسونک 8000 امنیا بکیرن من که با یک 78 عوض کردم 50تومن سر گرفتم از 82 منهای دوربین کلا سره قابل مقایسه نیست؟بعد هم یک سونی ایکس وان خریدم فقط ال سی دیش 82 رو میارزه میری تو نت مثل لپ تاپ میمونه گرفتم دست دوم 280
در مورد اپ کردن به ورزن 35 بگم در کل بهتره این را بدون غرض میکم چون فروختمش% سرعت بالا میره% عکس تغییری نمیکنه فقط اختیارت دستی بهتر عمل میکنه؟هنک کمتر میشه پخش ریل پلیر بهتر وروانتر از 31 میبشه؟این روبا بیت ریت بلا تست کنید متوچه میشید؟
وبدترین نکته ه ک نمیشه ؟
به 35 هیچ وقت آپدیت نکن. گوشیتو میتونی راحت هکش کنی تا برنامه هات بدون ساین کردن نصب بشن:46:نقل قول:
سلام دوستان
گوشی من قاطی کرده خفن
من آهنک ریختم به گوشیم ولی وقتی تو music player ریفرش میکنم تا آهنگ های جدید add بشن اصلا اون آهنک هارو نمیشناسه و add هم نمیکنه
چی کار کنم؟
معمولا با یه خاموش و روشن کردن درست می شه. اما اگه نشد یه فاکتوری ریست کن. اگه باز هم نشد مستر ریست... :دینقل قول:
درضمن! من تا موقعی که تم افکت این نیم وجبی رو فعال نکنم نمی فروشمش! :دی عقده شد برام!!! :27: