این لینک را برای اطلاعات بیشتر دنبال کنید
کد:http://modthesims.info/showthread.php?t=436414
Printable View
این لینک را برای اطلاعات بیشتر دنبال کنید
کد:http://modthesims.info/showthread.php?t=436414
لينك دانلود كل بازي رو دارين بدين ؟ خيلي لازم دارم
سلام.دوستان این سیمزی که من دارم همش توی بازی یه جورایی گیر میکنه.. یعنی زمان جلو نمیره بعد کیبرد هم کار نمیکنه ولی موس کار میکنه ولی وسایل تکون میخورند ولی سیمز ها تکون نمیخورند.. کسی راه حلی سراغ داره..?! اعصاب ادم رو میریزه بهم..
سلام
دوستان من بازی sims 3 رو خریدم
رو پکش نوشته
Expansion pack
و وقتی نصب می کنم 4 تا sims 3 جدا از هم نصب میشه با اسمهای مختلف مثلا یکیش SIMS 3 یکی دیگش Sims 3 deluxe Edition اینا چه فرقی با هم می کنن؟؟؟
کدومو بازی کنم بهتره؟؟
بعد اینکه چطوری لباس های جدید و مدل مو های جدید رو آپدیت کنم؟؟؟
سلام من medival و امروز گرفتم نميدونم مشكلش چيه تو بازي وقتي رو عكس كاراكترم كليك ميكنم ميپره بيرون
كسي ميدونه مشكلش چيه؟
يه كرك سالم با لينكشو بزارين ممنون ميشم
سلام خدمت دوستان من میخوام اینو آپدیت کنم الان ورژن 1.0.615.00107 هست و بعد از آپدیت به نسخه 1.19.44.010002 تبدیل میشه میخوام بدونم مشکلی که نداره آپدیتش کنم؟
اینجا چه قدر تغییر کرده وقتی من نبودم:)
دوستان من خوراکم سیمز بود ها ولی هیچی از این نسخه متوجه نشدم کلا هدم ماچیه تی بازی باید چیکارها بکنیم ؟؟؟من یه کاراکتر ساختم رسوندمش لول دو ولی افرادم منو انداختن توی سیاهچال و بعدشم مردم
چیکار کنم؟؟؟
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
شما باید اپدیت بازی رو نصب کنیدنقل قول:
توی دی وی دی که خریدین دنبالش بگردین باید باشه اونجا
ببخشيد من وقتي سيمز مديوال رو ريختم اين ارورر رو داد. This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found لطفا اگه ميتونيد اين فايل رو اپلود كنيد
اولا "وقتی" این طوری نوشته میشه.نقل قول:
ببخشيد من وقطي سيمز مديوال رو ريختم اين ارورر رو داد. This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found لطفا اگه ميتونيد اين فايل رو اپلود كنيد
ثانیا اینم فایل. دانلودش کن بریز توی مسیر بازی :
کد:http://www.dll-files.com/msvcp100.zip?0WMeT0XGdR
اقا درستش كن آبروم رفت الآن همه به من مي خندن.بعد لينك خراب بود و از يك جا ديگه دانلود كردم بايد تو كجا بريزمش؟نقل قول:
خسته نباشید
من یه مشکلی دارم با مدیوال
وقتی شخصیت رو انتخاب میکنم میره داخل کاخش
میگه furnish کنم
بعذش که میخوام با شخصیتش بازی کنم دکمه شروع بازیش خاموش فقط میشه خونه رو وسایلشو عوض کرد و رو pause مونده نمیشه بازی کرد
دوستان سلام.
کسی کرک یا سریال سالم از بازی اصلی داره؟
شما باید برای کاراکترت یک کوئست یا همون معموریت انتخاب کنی تا وارد بازی بشهنقل قول:
-----------------------
یه سوال
چطوری میشه سرزمینهای دیگه رو بیاریم زیر سلطه خودمون؟؟؟توی این بازی میشه به سرزمینهای همسایه حمله کرد؟؟؟
سلام دوستان
منم سیمز Medieval رو دانلود و نصب کردم.
موقعی که سریال خواست، همینطوری تو نت سرچ کردم و شانسی زدم. وقتی میخواستم بازیو اجرا کنم، میگفت دیویدی بذار و بعد فهمیدم مشکل از کرک بوده.
چون تازه آپدیتش کردم، نمیشه بازیو از نو نصب نکنم و کرکش رو یه جوری درست کنم؟
مرسی
سلام
من از یه خونه خوشم اومده .اما برای فروش نیست که بتونم بخرم . یه نفر هم توی اون خونه ساکنه . هیچ راهی نیست بتونم اون خونه رو داشته باشم ؟:D
چرا نیست یه گزینه بود که آدم های خونه رو تخلیه میکرد
ولی یه راه باحال هم هست یکم تایم گیره ولی باحاله
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر :دی
من خودم یه سیمز ساختم دوست دارم اون بیاد تو این خونه بازی کنه :Dنقل قول:
چرا نیست یه گزینه بود که آدم های خونه رو تخلیه میکرد
ولی یه راه باحال هم هست یکم تایم گیره ولی باحاله
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساکن اون خونه رو هم از اون خونه موو کردم و دوباره برگشتم که سیمز خودمو موو کنم و اون خونه رو بخرم اون خونه برای فروش نیست بازم :D
یک گزینه Kick out داره فکر کنم! ولی کجا هست الان یادم نیست.
مرسی این روش جواب داد :D برای دومین بار عزرائیلم زیارت کردم :dنقل قول:
از خانواده ی خودت در بیا با اون بازی کن اون یه نفرو به هر روشی دوست داشتی بکش بعدش خونه رو بخر
مشکل اساسی کپی نکردن کرک بود!
==
دوستان توی همین Medieval فقط میشه با پادشاه/ملکه بازی کرد؟ شخصیت دیگه نمیشه داشت؟
چطوری کشورگشایی کنم؟ باید مراحل پادشاهی/ملکه ای رو کامل طی کنم؟
فهمیدم چطور میشه با آدمهای دیگه بازی کرد!نقل قول:
وقتی که با پادشاه/ملکه تعداد زیادی از هدفها رو انجام دادین، مثلا یکیش اینه "The Witch Is Back"، در حینش، level و پول هم میره بالا. یه زمانی میرسه که میتونین قبل از اینکه وارد کاخ بشین، جاهای دیگه ساختمون بسازین، که هر فکر کنم توی همه س ساختمونها بشه با شخصیتش بازی کرد. مثلا بعد از ساختن ساختمون کنار کاخ، میشه با Spy بازی کرد.
:8:
سلام
یه کمکی بکنید منو تو این بازی....
من تا به حال سیمز بازی نکردم برای همینم زیاد راجع بهش نیمدونم
مثلا الان کنار عکس سیمزم پایین سمت چپ عکس دوتا شمشیر اومده یعنی باید چه کار کنم و چطوری؟
اگه ممکنه کمکم کنید
The Sims™ Medieval
بعد چرا نمیتونم سیو کنم بازیو میگه تو حالت toturial امکان سیو کردن نیست.....
سلام
خب روش موس رو نگه دارین، مینویسه باید چیکار کنین. (البته اگه منظورتون همون وظایفه)
باید Tuturial رو تموم کنین تا بعد یه بازی جدید شروع کنین، بعد میشه سیوش کرد
خوب حداقل یه راهنمایی کنید که تو این بازی باید به چه چیزایی حواسم جمع باشه و چکار کنم؟؟
یعنی فقط تو این بازی باید ببینم کنار تصویر سیمزم چی میاد برم اون کارو انجام بدم؟؟ کل بازی همینه؟
نه کلش همین نیست.
منم اولش همین فکرو کردم. بعد دیدم با اینکه، وظیفه ی اصلی انجام دادن همیناس که میاد، ولی خیلی انتخاب و حتی فکر کردن هم داره! بعضی کارایی که باید انجام بدیم، باید ببینیم کجا و چطوری باید انجامش داد.
بعد از یه مدت هم که با پادشاهه و چند نفر دیگه بازی کردین، میشه همزمان با چندتا بازی کرد واسه یه هدف. به نظرم اینش جالبه.
البته هنوزم من دنبال یه نکته ی خیلی خاصتر میگردم
الان toturial رو تموم کردم
امروز داشتم میخواستم بازی رو بیارم وقتی اومد بازی دکمه Live mode خاموش بود و فقط در حالت kingdom mod فعال بود
چرا؟
این msvcp100dll رو که گرفتیم کجا باید بریزم ...؟؟؟؟
خب باید یه سناریو انتخاب کنین که بازی کنین.
وقتی کسی رو ساختین یا با همون پادشاه یا ملکه خواستین بازی کنین، باید همینکارو کنین. وارد اون قسمت که نوشته Furnish نشین و همون موقع که توی Kingdom mode هست، یه سناریو رو از اون شکله که شبیه دفتره انتخاب کنین.
به نظرم اگه دوست داشته باشین که هرچی میگه رو انجام بدین، از بازی خوشتون میاد اگه نه، اصلا خوشتون نمیاد! چون از اول تا آخر فقط چیزایی که میگه رو انجام میدین و تقریبا اختیاری ندارین
بچه ها سلام
من این سیمز قرون وسطی رو گرفتم
و نصب هم کردم
ولی کرکشو فک کنم درست نتونستم انجام بدم
چون وقتی میرم داخل بازی ارور میده که
no game disc found!please insert the sims medieval game disc before proceeding
از کسایی که بازی رو کرک کردن خواهش میکنم کامل بم توضیح بدن که چیکار کنم؟
ممنونم
داخل فایلهای کرک یه فایل به این اسمنقل قول:
اونو تغییر نام بده به شکلکد:TSM.ex_
TSM.exe
بعد کپی کن تو فولدر اصلی بازی
همین
کردم این کارو
ولی درست نشد
بازیو به کل پاک کن، دوباره نصب کن. توی نصب این دفعه اینو بزن:
58W6-C8BN-5MVE-T5MT-JRLD
خودمم با همین نصب کردم.
بعد هم همون کرک رو کپی کن.
عزیزم ربطی به این کد نداره کهنقل قول:
نمیدونم چرا ولی هرکاری میکنم اون ارور سی دی رو میده
تو یه لطفی کن
یه عکس از اون صفحه ی فلدور بازت بگیر که توش بازی نصبه
منظورم قسمت bin
میخوام ببینم چیا هست اون تو الان
حتما این کارو بکن برام
ممنونم
چرا اتفاقا ربط داره، منم همین مشکلو داشتم و همینطوری حل شد.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم الان نگاه کن
تو این فایلی که شما گذاشتی چیزی به اسم tsm.ex
نمیبینم من!
پس اون کرک رو کجا کپی کردی شما؟
راستی با این کد شما هم نصب کردم
بازم درست نشدا
دقت نمیکنی دیگهنقل قول:
ببین من صفحه قبل بهت گفتم که فایل tsm.ex که تو کرک هست رو تغییر نام بده به
tsm.exe بعد کپی کن تو فولدر برنامه
سلام
قبیله و سرزمینو این حرفا چیه
قدیما یه سیمز بود زنو بچه دار میشدیم زندگیمونو میکردیم
الان چند نوع سیمز داریم اسماش چیه
همین Tsm که ردیف آخر از سمت راست دومیه دیگه. کپی که کنی میفته روی همین.نقل قول:
ای بابا! واسه من اینطوری درست شد. شرمنده نمیدونم دیگه مشکل کجاس.
اون سیمز 2 و 3 بود، ما The Sims Medieval رو بازی میکنیم.نقل قول:
اتفاقا یه جا خوندم به خاطر همین تغییر روشش انقلابی توی سیمزها به پا کرده!
SetupNew\Setuap.Cpp ( 143 )
برای چیه ؟