از بخش آپدیت یک عکس بذار.از کدوم پراکسی استفاده کردی ؟نقل قول:
Printable View
از بخش آپدیت یک عکس بذار.از کدوم پراکسی استفاده کردی ؟نقل قول:
ممنونم درست شدنقل قول:
نقل قول:
عزیز جان ویندوز دیفند هم غیر فعال هستش!!
من به عنوان آخرین گزارش هام که قرار دادم تمام کار هایی که بچه ها گفتن رو انجام دادم
اسکن بوسیله آنتی سپای ور و غیر فعال کردن ویندوز دیفندر!
این هم 3 تا گزارش توی حالات مختلف!!
[HTML]http://gsi.kaspersky.fr/read.php?file=91c73d9cac4aceeb456af7a32f414bb4&ms= 0[/HTML]
[HTML]
http://gsi.kaspersky.fr/read.php?file=8acfbbfe5a91f36097f3d7bfad69677d&ms= 0
[/HTML]
نمیدونم. طبق گزارش ویندوز دفندر فعاله :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Kasper sky interet security 2009 نصب کردم بغد وقتی بازی کانتر رو اجرا میکنم اجرا میشه ولی میخوام به یه آی پی وصل بشم بازی رو میبنده ولی وقتی آنتی ویروس رو می بندم مشکلی نداره بازی رو میاره چیکار باید بکنم ؟؟؟
احتمالا اگر بازی رو به لیست سفید کاسپر معرفی کنی مشکل حل شه.نقل قول:
Settings,,,Threats and exclusions,,,Trusted zone,,,Trusted applications
در این قسمت add رو بزن و با browse فایل اجرایی بازی رو معرفی و ok کن. در پنجره ای که میاد هر 3 گزینه رو تیک دار بعد تموم پنجره ها رو ok کن.
من KasperSky internet Security 8.0.0.506 رو نصب میکنم سیستم بهم میریزه و اینترنت من بعد مدتی قطع میشه . تازی ویندوز ریختم در ویندوز قبلی نصب کردم مشکلی نداشتم البته هر سری نصب میکنم بعضی وقتها اینجوری میشه نمیدونم چیکار میکردم. آموزش تصویری نصبش رو دارین بزارین؟؟؟؟ که بدونم به ترتیب چیکارا باید بکنم ؟؟؟ الان ویندوز رو از طریق ssytem restore برگردونم به قبل از نصب آنتی ویروس هیچ مشکلی ندارم و اینترنت کار میکنه مشکلی نیست ولی آنتی ویروس نصب کردم مشکل دار مشه بعد یهو حالت ویندوز عوض میشه دوباره بر میگرده به defult از این مشکلات بعد اینترنت هم کانکت هس ولی هیچ سایتی رو نمیاره و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
غیر از کاسپراسکای ، آنتی ویروس ،برنامه امنیتی دیگه، یا نسخه های دیگه کاسپر که نصب نیست ؟از کدوم سیستم عامل و سرویس پک استفاده میکنی ؟راهنمای نصب هم در پست زیر هست اگر موردی بود که اینجا نیست و نمیدونی چبه سوال کن.نقل قول:
نصب کن بعد هر مشکلی بود دقیقا بگو تا اگر اشکال از تنظیماته برطرف شه. مثلا موردی که اینترنت کانکته ولی هیچ سایتی نمیاد به خاطر زدن block network trafic در منوی کلیک راست آیکن کاسپر هست. برگشتن تنظیمات ویندوز رو هم تو 2010 دیدم ولی تو 2009 صد در صد اشکال از خود کاسپر نیست و باید دید از کجاست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3188305&postcount=183
در مورد سوالت تو تاپیک دانلود هم ، فعلا اصلا به 2010 فکر نکن تا نسخه نهایی بیاد. الان پر از اشکاله.
ممنونم. نه هیچی نصب ندارم . ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 هستش . گزینه بلوک رو میدونم و اون رو نمیزنم اصلا ولی کلا نصب میکنم موقع مراحل یه سری تنظیماتداره دست نمیزنم همونطور نصب میکنم با این حال اینجوری میشهنقل قول:
سلام خدمت اساتيد.دو تا سوال دارم.اول اينكه چرا بعضا پيغام اپديت به رنگ زرد هست؟دومي شايد به اينجا مربوط نباشه اما اگر كسي ميدونه لطفا جواب بده اينكه چرا گاهي اوقات ساعت سيستم نيم تا يك ساعت عقب ميافته؟
تا چند روز اول رو در صورت آپدیت نکردن با هشدار زرد رنگ مشخص میکنه،بعد از چند روز اگر هم چنان آپدیت انجام نگیره به رنگ قرمز در میاد. سوال دوم رو هم اینجا در انجمن سیستم عامل مربوطتون بپرسید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=16
[/quote]مشخص کن که بعد از پاک کردن کاسپر و نصب مجدد طبق فایل راهنما ( مثل خاموش کردن فایروال ویندوز) همین الان و نه قبلا دقیقا چه مشکلاتی وجود دارند که بعد از نصب کاسپر به وجود اومدند با ذکر جزییات.نقل قول:
. نه هیچی نصب ندارم . ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 هستش . گزینه بلوک رو میدونم و اون رو نمیزنم اصلا ولی کلا نصب میکنم موقع مراحل یه سری تنظیماتداره دست نمیزنم همونطور نصب میکنم با این حال اینجوری میشه
باتشكر.اما منظورم اين نبود.من تو تنظيمات قسمتي كه براي پيغام اپديت شدن هست رو فعال كردم.اما بعضي مواقع پيغام update complete رو به جاي سبز با زرد نمايش ميده...
با سلام
دوستان کسی لینکی از آپدیت جدیدKaspersky Anti-Virus 8 رو نداره
میخوام برم توی کافی نت دانلود کنم
از طریق خود نرم افزار نمیتونم آپدیت کنم
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
لینک زیر وجود داره که تا 30 اردیبهشت هست. از kaspersky updater هم میتونید استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?MainCategoryId=1&CategoryId=59&SoftwareId=209&Title=Kaspersky%20KIS%20KAV%202009%20Offline%20Update%202009-05-20
من تا حالا بهش برخورد نکردم.نمیدونم.نقل قول:
باتشكر.اما منظورم اين نبود.من تو تنظيمات قسمتي كه براي پيغام اپديت شدن هست رو فعال كردم.اما بعضي مواقع پيغام update complete رو به جاي سبز با زرد نمايش ميده...
سلام
1(دوستان علت اینکه آپدیت روی 99 درص گیر میکنه و دیگه آپدیت نمیشه چی هست؟
2(اگر بخوام دو تا سایت دیگه برای آپدیت بهش معرفی کنم چطور انجام بدم؟
ftp://dnl-test.kasperky-labs.com/beta_updates/tm2این رو نتونستم بهش اضافه کنم!چه کار کنم؟
ممنون از لطفتون
در آپدیت با حجم های بالا این اتفاق می افته و درصد شمار اشتباها 99 درصد نشون میده در صورتی که ممکنه 60 تا هم نرفته نباشه. فکر هم کنم تو ورژن 2010 اصلا این درصد شمار رو حذف کنند. شما از قسمت details ببینید تا وقتی اروری دریافت نکردید و فایل ها دارند مرتب دانلود میشند اجازه بدید تا آپدیت کامل شه و کاری به 99 درصد نداشته باشید.نقل قول:
اگر هم با ارور database are corrupted مواجه شدید باید با فیلترشکن آپدیت کنید.ضمنا اگر آپدیت اولیه بعد از نصب رو انجام میدید از برنامه Kaspersky updater هم میتونی استفاده کنی.ایجاد پوشه پشتیبان برای استفاده هنگام نصب مجدد کاسپر هم توصیه میشه.
با این حساب با توجه به اینکه سروری هم که معرفی کردی مربوط به نسخه های بتا هست که نظم کمتر و احتمال مشکلات بیشتر رو دارند نیازی به استفاده از اون نیست اما به هر حال برای معرفی سرور جدید، settings رو بزن، در بخش update مجددا settings مربوطه رو بزن. در پنجره ای که باز میشه در قسمت source با استفاده از add میشه سرور های جدید رو وارد کرد و سروری رو که میخوایم آپدیت از اون انجام بشه تیک دار کرد.
انتشار نسخه RC ورژن 2010 کاسپراسکای
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212062
سلام دوستان
یک مشکل عجیب قریب برای من پیش اومده:
حدود 4 ماه پیش سیستم شروع کرد به فریز کردن. یعنی موقع کار کردن ناگهان به مدت 10 تا 15 ثانیه فریز می شد و بعد از اون دوباره به حالت اولش بر می گشت. تا اینکه تعداد این فریز های بیشتر شد و تقریبا پشت سر هم سیستم فریز می شد. البته این اتفاق توی بازی ها خیلی بیشتر می افتاد. با توجه به اینکه فن کارت گرافیکم اون موقع به صدا افتاده بود فکر کردم مشکل از اینه که فن خوب کار نکرده و گرافیکم داغ کرده و نیم سوز شده.
پس رفتم و کارت گرافیکم رو عوض کردم. و این مشکل حل شد. ولی الان تقریبا بعد از 2 ماه دوباره همین مشکل شروع شده. ولی این دفعه فهمیدم که مشکل از Kaspersky هست!!! یعنی وقتی کسپر رو غیر فعال می کنم این مشکل به طور کامل حل میشه!!!
شده همون قضیه ربط گودرز و شقایق!!!!
حالا بقیه دوستان همچین مشکلی دارن؟ جایی این مشکل گزارش شده؟
این نکته رو هم بگم که از ورژن kaspersky Intenet Security 8 استفاده می کنم. به طور کامل هم آپدیت هست.
مرسی
از کدوم ورژن 8 استفاده میکنی ؟ برنامه امنیتی دیگه ای هم داری ؟ سیستم عامل و سرویس پکت چیه ؟نقل قول:
دیدمش. چیزی نیست ، یک اشکال گرافیکی کوچیکه و دلیل خاصی نداره.نقل قول:
ورژن 8.0.0.357 رو دارم.نقل قول:
سیستم امنیتی دیگه ای هم در کار نیست.
سیستم عامل هم ویندوز XP 2002 SP3 32bit هست که کاملا آپدیتش هم کردم.
حدس میزدم 357 باشه. بهترین پیشنهاد اینه که از 8.0.0.506 استفاده کنی که قطعا این طور مشکلات رو نخواهد داشت. البته اگر اشکال از جای دیگه نباشه. اما احتمال اینکه اشکال از 357 باشه بالای 60 درصده.نقل قول:
روش اورجینال کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2009فروش لایسنس اصلی کسپراسکای
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =20000 toman
یک سال برای سه کاربر
-----------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
---------------------------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY Anti virus 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
دریافت اکتیو کد و ثبت اون در سایت رسمی کسپر و دریافت کد اکتیو 1 ساله برای سه کامپیوتر یا یک کامپیوتر
پ. خ نمایید
با سلام
دوستان من می روم کافی نت و اپدیت کاسپرسکی را از سایت خودش دانلود میکنم بعد همون جا یک قسمت از کافی نت برای یکی از دوستانم هست و ائنجا کاسپرسکی فایل ها را میگیره و خودش را اپدیت میکنه(از روش دستی)
بعد من فایل ها را که میبرم خونه تا انتی ویروس خودم را اپدیت کنم تا 6 درصد که رفت یک ارور میده که انتی ویروس اپدیت نشده.در ضمن دوستان کی انتی ویروس هم فعاله یعنی اکتیو.
لطفا کمک کنید.
دوستان یک چیز دیگه هم میخواستم بدونم بعضی از این سایت های دانلود در ایران این اپدیت کاسپرسکی را برای دانلود گذاشتن ولی وقتی که دانلود میکنی داخلش 3 تا پوشه است
1.اتو پچیز
2.فکر کنم اپدیت
3.نمیدونم یادم نیست
دوستان داخل پوشه اپدیت که میشی مانند اون فایلی که از کاسپراسکی میگیری نیست و فایل ها داخل پوشه های مختلفی هستند خوب این ها را چه جوری باید اپدیت کرد.
با تشکر
ورژن کاسپراسکای دوستت و خودت هر دو 7 هستند ؟ آپدیت های سایت کاسپر فقط مخصوص ورژن 7 هستند.نقل قول:
اگر از ورژن 7 استفاده کردی یک تصویر از بخش آپدیت بذار تا مشکلش رو ببینیم چی هست.
آپدیت کاسپراسکای هم شامل 3 پوشه هست. Auto patches که پچ های اصلاحی و بهبود دهنده اجزای خود انتی ویروس هستند. Bases که آخرین اطلاعات مربوط به ویروس ها و سایر تهدیدات هست و index که معرفی ورژن و نوع محصول هست. برای آپدیت دستی هم باید پوشه ای رو که هر 3 تای اینها در اون قرار گرفتند رو به کاسپر معرفی کرد.
سلام دوستان
من kis 2009 را روی کامپیوتر یکی از دوستانم نصب کردم و فایلهای آپدیت خودم رو براش کپی کردم تا به صورت دستی به روزش کنم (تمام مراحل به روز رسانی دستی را هم درست انجام دادم) اما بعد از ری استارت سیستم تعدادی از ابزارهای برنامه غیرفعال شده و پیغام می ده که آنتی ویروس رو دوباره نصب کنم و برنامه هم به روز نشده.
می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
روی سیستم دوستت آنتی ویروس یا برنامه امنیتی دیگه ای هم نصبه ؟ ورژن دقیق کاسپر خودت و دوستت چی هست ؟نقل قول:
سلام دوستان
من kis 2009 را روی کامپیوتر یکی از دوستانم نصب کردم و فایلهای آپدیت خودم رو براش کپی کردم تا به صورت دستی به روزش کنم (تمام مراحل به روز رسانی دستی را هم درست انجام دادم) اما بعد از ری استارت سیستم تعدادی از ابزارهای برنامه غیرفعال شده و پیغام می ده که آنتی ویروس رو دوباره نصب کنم و برنامه هم به روز نشده.
می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
اگر نصب و آپدیت رو یک جا انجام دادی ، کاسپر رو پاک و دوباره بدون آپدیت کردن نصب و ریستارت کن و ببین مشکلی هست یا نه. بعد آپدیتش کن و بگو بعد از نصب این مشکلات به وجود میاند یا بعد از آپدیت. بعد از غیر فعال شدن بعضی از اجزا هم یک بار کاسپر رو repair کن و ببین مشکل برطرف میشه یا نه. تاریخ آپدیت رو هم که روی آیکن کاسپر نشون داده میشه قبل و بعد از آپدیت بگو که هر کدوم مال جه زمانی هستند. اگر تونستی تصویری از صفحه اصلی و بخش آپدیت رو هم قرار بده.
شما به چه صورت كاسپر را با فايلهاي خودتان آپديت كرديد؟آيا فايلها را در مسير خاصي كپي كرديد يا كار ديگري انجام داديد؟دقيقتر توضيح بفرماييد تا مكشل را با هم چك كنيم.نقل قول:
سلام خشته نباشید ...
من تمام تنظیمات رو طبق چیزی که گفته شده بود انجام دادم و فعلا گزینه trial رو فعال کردم اما وقتی می خوام آپدیت کنم با اين ارور مواجه می شم :
Update : File or folder not found
من آدرس پوشه جدید برای آپدیتم رو تو يکی از درايو های دیگه ( غير از c ) دادم ...
کمکم کنيد :18:
آقا راست میگه منم با آپدیت آفلاین این برنامه مشکل دارم . البته آفلاینها رو وقتی از سایتی میگیرم و آفلاین آپدیدت می کنم مشکلی نیست ولی وقتی که خودم به مسیر آپدیتها میرم و از ریشه آپدیتها رو کپی میکنم و برای آپدیت مسیرش رو میدم آپدیت نمیشه و میگه فلان فایل رو پیدا نکردم !
مثلا آپدیت رو از این سایت میگیرم مشکلی نیست !
من آپدیتها رو از این مسیر کپی میکنم یعنی کل پوشه AVP8 رو کپی میکنم توی یه درایو جدا ولی وقتی آدرس این پوشه رو به برنامه میدم آپدیت نمیشه ! چند دقیقه پش هم به خیال این که آپدیت میشه کل این پوشه رو کپی کردم تا آنتی ویروس 2010 رو نصب کنم بعد خوشم نیومد دوباره 2009 رو نصب کردم آدرس همین پوشه رو به 2009 دادم ولی آپدیت نشد و تمام زحمات به باد رفت ! آیا به غیر از این مسیر چیز دیگه ای رو هم باید کپی کنم ؟کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=209&Title=Kaspersky%20KIS%20KAV%202009%20Offline%20Update%202009-05-20
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
منتظرم جواب هستم برای این مشکلم
شما فايلهاي آپديت را از كجا تهيه كرديد؟از كدام نسخه و كدام محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟به چه صورت آپديت آفلاين را انجام ميديد؟نقل قول:
براي آپديت آفلاين كاسپر به هيچ وجه نبايد از روش كپي كردن فايلها يا پوشه ها استفاده كرد چرا كه هم باعث آسيب رسيدن به خود كاسپر شده و هم عملا آپديتي هم صورت نميگيره.براي آپديت آفلاين به پست زير مراجعه نماييد:نقل قول:
من آفلاين آپدیت نمی کنم ...
از نسخه kaspersky internet security 7.0.1.325 hsjthni ld ;kl ...
گزینه trial رو فعال کردم و ازش دارم استفاده میکنم ... اما وقتی میزنم که آپدیت کنه با اون ارور مواجه میشم !
شما آنتي ويروس را در كدام درايو نصب كرديد؟نقل قول:
در درايو c نصب کردم ...
سلام
ممنون میشم به این سوالها پاسخ بدین:
1. برای فول اسکن، کاسپرسکی با فایلهای dvd image مشکل داره و خیلی اسکن اونها رو طول میده، من میخواستم فولدرهایی که شامل این فایلها هستن رو اسکن نکنه، اما مثل اینکه همچین تنظیمی نداره. یعنی تنظیمی برای اینکه یک فولدر خاص رو اسکن نکنه، نداره؟
2. وقتی از برنامه های "فیل شکن" استفاده میکنیم، از یه پورت خاص استفاده میکنن، میشه کاسپر رو طوری تنظیم کرد که اون پورت خاص رو کنترل کنه؟ من فکر کنم توی این مسیر باید پورت رو دستی اضافه کرد: setting > network < monitored port
اضافه کردن فایل یا پوشه ها به بخش استثنایات اسکن کاسپراسکای
در تنظیمات کاسپر به بخش Threats and exlusions برید. settings مربوط به Exclusions رو بزنید و در پنجره ای که باز میشه در بخش exlusion rules دکمه add رو بزنید.
در پنجره بعدی قسمت object باید تیک خورده باشه. select object رو بزنید.
اینجا با استفاده از دکمه browse فایل یا فولدر مورد نظر رو اتخاب کنید.
حالا در پنجره تصویر قبلی دکمه any رو هم بزنید تا عبارت select componets ظاهر بشه . روی این عبارت کلیک کنید و در پنجره ای که باز میشه قسمت scan رو فعال و ok کنید.
حالا تمامی پنجره ها رو ok کنید.
سلام دوستان
من kis 8 را برای یکی ازدوستانم نصب کردم و اپدیت های خودم رو به صورت دستی براش کپی کردم تا به روز بشه
(تمامی مراحل رو به درستی انجام دادم) اما پس از ری استارت سیستم بیشتر بخش های برنامه غیر فعال شده و
پیغام میده برنامه را دوباره نصب کنم !!!!
می خواستم بدونم مشکل ازچیه؟
اگه منو راهنمایی کنید ممنون می شم
براي آپديت دستي به هيچ وجه نبايد از روش كپي كردن فايلهاي آپديت در مسير نصب كاسپر يا جاهاي ديگه استفاده كرد.با انجام اينكار كلا آنتي ويروس از كار ميافته.روش آپديت دستي(آفلاين) در راهنماي پست اول اين تاپيك موجود ميباشه.نقل قول:
سلام دوستان کسی آخرین آپدیت کاسپر اسکای رو برای ورژن 8.0.0.506 به صورت آفلاین داره کامپیو ترم بدجوری بهم ریخته ویندوز ایکس پی لوگ ان نشده لوگ آف میشه فقط صدای لوگ ان و لوگ اف می شنوم فقط ویستا مونده که تو اون هم هر چی اسکن میکنم نمیتونه ویروس ها رو پاک کنه نوع ویروس هایی که پیدا می کنه اینان
Heur.Invader
Trojan-Droper.Win32.KGen.dbr
کد:http://www.viruslist.com/en/advisories/28083
کد:http://www.viruslist.com/en/advisories/27620
کد:http://www.viruslist.com/en/advisories/30832
Type_Win32کد:http://www.viruslist.com/en/advisories/26027
Win32.backdoor
البته بعضی ها پاک میشن دیتا بیس کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی هم 2008-11-13 هستش مشکل اینجاست که آپدیت نمیشه بعد آپدیت با سریال مشکلی نداره فقط می نویسه
Not all components were updated
بعد هم مینویسه
Database is corrupted
و پروتکشن کاسپر خاموش مشه چند بار آپدیت کردم بلز همین شد حتی از طریق
updater_for_kis_8.0.0._454-506___v.3.1.0.6
اپدیت آفلاین کردم باز همون شد حالا از دوستان اگه کسی آپدیت سالم kis 8.0.0.506 داره لطف کنه برام یه جا آپلود کنه یا حداقل تا ویستا هم از دست نرفته یکی بگه چیکار کنم
با سلام دوستان .
ببخشید خواستم ببینم ورژن 2009 فول هم اومده ؟
چون تو بعضی سایت ها دیدم که اسمش رو زدن .
راستی یه سئوال دیگه داشتم .
فرق بین این 2 تا چیه ؟
Kaspersky Internet Security
Kaspersky Antivirus Secutity
و همینطور بگید کدومش بهتره .
ممنون میشم .
:11: