دوستان عزیز، خفن به یه هیلتر شکن نیاز مندم، هر کی سراغ داره لینکشو بده ممنون میشم
خط 2 سرعت 170 (اینم واسه اینکه درخواستم یه جوری ربطش بدم به این تاپیک)
Printable View
دوستان عزیز، خفن به یه هیلتر شکن نیاز مندم، هر کی سراغ داره لینکشو بده ممنون میشم
خط 2 سرعت 170 (اینم واسه اینکه درخواستم یه جوری ربطش بدم به این تاپیک)
اگه دقت کرده باشی، یمدتیه که منو birak کم پیداییم... :21:نقل قول:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
نقل قول:
بععععله که غلطه. در واقع تو دوباره ازهمون bridge قبلیت داری استفاده میکنی... :27: reset کن بزار 8 35...
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
پارس انلاین 30؟؟؟؟!!!! :18: دایل اپ دیگه؟نقل قول:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
نقل قول:
پاسخ به افراد بین 12 و 13 سال ممنوع... :4: فروم +16... :21:
دوست من نامحدود اینجریهنقل قول:
در ضمن الان من باید خوش حلم باشم با این سرعت:31:
داداش فدات بشم کوچیک هم مینوشتی میخوندیم جواب میدادیم:31:نقل قول:
این بحث قدیمی نیست ما همه اینجاییم خوبیها و بدیهارو به هم بگیم تعصب هم نداریم اگر پست هارو تا تاریخ یه هفته قبل بخونی همه چیز دستت میاد الانم یه چند وقته همه چیز یه نواخته و ارومه و همینطور که میبینی کم تر گله میکنن
نه اینکه اصلا گله نکنن:20:من خودم تا دلت بخاد گله داشتم و تعریف هم کردم
و راستی ما نمیخای بگیم کدوم بالاتره اگه میخای سرویس بگیری بگو از کدوم منطقه هستی که دوستان ازوون منطقه نظرشون رو بگن:46:
خوش اومدی دوست عزیزنقل قول:
تو همون اولین پست زدی تو خال !
سوال سختیه ! دقیقا مثل این میمونه که یکی بپرسه علم بهتر است یا ثروت ؟! :46:
بعضی وقتا شرایط اندیشه بهتره و بعضی وقتها پارس ... البته به قول دوستمون باید ببینیم شما کدوم منطقه مخابراتی هستین چون تو بعضی مراکز خاص سرویس دهی یه شرکت نسبت به دیگری بهتره ...
اما تو حالت کلی برای اشتراک های حجمی سرعت روزانه اندیشه حدود 100 کیلو بایته و شبها هم در بعضی موارد سرعت در حد استاندارد 20-30 کیلو بایت میشه و تو شبهای آفتابی عین روز به بالای 80 کیلو بایت میرسه ! :5:
از نظر مقایسه حجم دو تا شرکت شما با هزینه مشابه و سرعت مشابه میتونید حدود 2 گیگ حجم بیشتر از اندیشه بگیرید . نکته مهم مواقعی هست که به خرید حجم اضافه نیاز پیدا کنید و در اون صورت هزینه اندیشه نسبت به پارس به صرفه تره . و در ضمن 10 تومن هزینه نصب اولیه در اندیشه اجباری نیست و به سادگی خودتون قادر به تنظیم مودم هستید . انتخاب شرکت به عهده خودتون . باز هم میگم باید ببینید وضعیت سرعت برا کسانی که خط تلفن مشابه شما دارند تو کدوم شرکت بهتره . بعدش راحت تر تصمیم میگیرین کدوم رو انتخاب کنین . کلا هیچ کدوم بی عیب نیستن و هر کدوم یه سری معایب و مزایا دارند که دیگری نداره ... مثلا در حال حاضر مزیت پارس نسبت به اندیشه تعداد کمتر کاربرا هست که شاید باعث بشه وضعیت دانلود شبانه کمی بهتر باشه و روزا هم لنگه همن ! ... کلا بجز نکاتی که گفتم فرق زیادی با هم ندارند و از نظر شخصی خودم فعلا در کل از اندیشه راضی هستم .
امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بدین .
موفق باشی.
سرعت هم دیشب بین 70 تا 100 نوسان میکرد و تا صبح 1 گیگ تورنت دانلود شد . ( 128 - خط 3 )
اصلا سوال سختی نیست...100000000% ثروت:5:.....(من توی همون انشای دبستانمون هم نوشته بودم ثروت بهتر است:31::31::31:)نقل قول:
امیرجان بیا اندیشه/// با اینکه چند وقته به دلیل زیاد شدن کاربراش سرعت دانلود شبانه اش یکم لومده پایین ولی بازم از بقیه ISP ها یه سر و گردن بالاتره...ASK :40::40::40:
بیرک جان نمیدونی هزینه اون stm1 ی که اسفند ماه کار گذاشتن چقدر واسشون آب خورد؟؟قاعدتا باید خیلی زیاد باشه نه؟؟؟
بایوس جان تو که آش خور کنکوریا و چند روز دیگه امتحاناته که موفق باشی . البته بعدش یه چیزایی را بهت میگم فعلا کنکورو بده
بیراک آره کم پیداس
یه سوالی از دوستان دیگر : طرفای چله خانه شرکت جز اندیشه و پارس برای فروش ADSL است ؟ اسم و آدرس شرکت چیه؟
پ.ن . تولد p30world هم بر همگان مبارک
راس میگه ثروت بهترهنقل قول:
و بازم تایید میشه برو اندیشه سرعتشون کم شه یکم بخندیم :21::27::31:
پارس الان سرعتش 10 کیلو بایته... اصلا راضی کننده نیست...
مثل اینکه امشب شب خوبیه...سرعت بین 90-100 میچرخه...برعکس شبای قبل که به زور به 60-70 میرسید..
:(:(:(:(:(
سلام.
مرکز 4 هستم، اندیشه و مشکل قطع و وصل شدن اینترنت رو دارم :( یهو اینترنت dc میشه و error یوزر و پس رو میده گاهی هم اصلا ویه وصل شدن میمونه.latency هم نوسانه سینوسی داره....دیروز زنگ زدم به اندیشه گفتن به خاطره مشکل برقه مرکز 4 هست...این درسته؟ یا دارن مزخرف میگن؟؟؟؟
در روز شاید دورو بره 10 بار Int قطع میشه (البته بعد که دوباره cannection رو میزنم وصل میشه) اما این برای من که بازیه online میکنم خیلی بده :(((((((
کسی مشکله منو داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم از اندیشه کردم: بر خلافه پارس وی که داشتم و بعده ساعته 1 هم میشد بازی کرد و سرعت پایین نمیومد،اندیشه همیشه سرعتش پایین میاد...کاره منم از 11 شب تا 2-3 صبح هستش.گفتن به زودی میخوان اقدام کنن و پهنای باند جدید بیارن؟ راسته؟ انگار یک ماهه پیش میخواستن بیارن درست؟ حالا ما چه قلطی بکنیم با این وضع؟:((((((((
الان تقریبا هممون این مشکل رو داریم چه از پارس چه از اندیشهنقل قول:
مشکل از مخابرات باید باشه
هر دو مشکل؟ هم قطعیه زیاد و هم پایین اومدن سرعت بعد از 1 شب؟نقل قول:
الان تقریبا هممون این مشکل رو داریم چه از پارس چه از اندیشه
مشکل از مخابرات باید باشه
خط 4 به نظر من از نظر سرویس دهی بدترینه اگه خط های دیگه 5 بار قطع شه خط 4 ،10 بار قطع میشه!نقل قول:
منم زنگ زدم گفتن از دستگاهشونه که انگار فقط واسه خط4 قدیمیه با ups سازگاری نداره با هرنوسان رسیت میشه یا همچین چیزی!
دیشب گوش شیطون کر سرعت 110 بود!!!
دیروز واسه منم بعد از ظهر حدود دو ساعت قطع بود اندیشه خط 5
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
شما بازی آنلاین بازی میکنین؟نقل قول:
چی بازی میکنین؟
بجز قطعی چند ساعته دیگه مشکلی ندارین راحت میشه بازی کرد؟
سرعت من که ثابته: 30نقل قول:
شما اینقدر دانلود می کنید خوب با محدودیت بیشتر بگیرید خلاص
اینقدر نگین شبا سرعت بده
اتفاقا عزیز...من الان همین یکی دو هفته هست که به این مشکل بر خوردم...همیشه صبح تا شب به اینترنت وصل بودم بدون قطعی.از نظره من خیلی خوب سرویس میداد تا قبله این مرکز 4...اگه این مشکل ها بر طرف شه فک کنم دوباره مثه قبل بشه...حداقل من که راضی بودم از این مرکزنقل قول:
خط 4 به نظر من از نظر سرویس دهی بدترینه اگه خط های دیگه 5 بار قطع شه خط 4 ،10 بار قطع میشه!
بله...یعنی بالای 60% استفاده اینترنتم همین بازیه آنلاین هست و برام خیلی مهمه که latency خوبی داشته باشم...من world of warcraft بازی میکنم...راستش تا قبله این دو هفته اصلا مشکلی نداشتم و خبری از قطعی که نبود هیچ ، از نوسانه latency هم هیچ خبری نبود و معمولا بینه 400-600 لتنسیه من بودش در بازی و عالی بود (به جز 1 شب به بعد که افت سرعته خیلی بدی داره)نقل قول:
شما بازی آنلاین بازی میکنین؟
چی بازی میکنین؟
بجز قطعی چند ساعته دیگه مشکلی ندارین راحت میشه بازی کرد؟
سرعت 30 که خیلی بده...من dap بینه 120 - kbps150 دانلود میکنم و maxی هم که داشتم 240kbps بوده، اون هم نه به صورت لحظه ای...که با اون سرعت 800 مگ رو خیلی سریع دانلود کردم...فک کنم هر پارت 100 تاییش 10 دقیقه طول میکشید....الان مشکله سرعت ندارم کمه کم 70 تارو تویه dap دارم...فقط مشکلم با latency هستش و منظورم از شب ها به خاطره دانلود نیستش، به خاطره ping و latency یه پایین هستش.نقل قول:
سرعت من که ثابته: 30
شما اینقدر دانلود می کنید خوب با محدودیت بیشتر بگیرید خلاص
اینقدر نگین شبا سرعت بده
با محدودیته بیشتر هم موافقم...اما مشکل اینجاست که واسه من 8 گیگ هم کم میاد، چون در ماه 3 گیگ بدون تعارف واسه بازی آنلاین میره و میمونه 5 گیگ که باید باهاش دانلود کنم و گشت و گذار هم بکنم.
من هر ماه متوسط 30 گیگ دان مینکم نا محدود بگیرم با سرعت 30 به چه دردم میخورهنقل قول:
شبا مشکل پیش میاد اما میشه باهاش سر کرد حد اقل به 60 میرسه
واقعا؟؟؟؟نقل قول:
مطمعنی برای انحراف افکار عمومی سرعتت 10 نشده؟؟
که مثلا مشترکین پارس زیاد نشه مثلا... مثلا.... مثلا:31:
وقتی اساتید حضور دارن و خوب هم راهنمایی میکنن نیازی به پست زدن بیش ار حد نیست. اما تا جایی که بتونم همیشه مطالب این تاپیک رو میخونم تا ببینم اوضاع اینترنتمون چطوره ! :46:نقل قول:
تولد سایتمون رو هم تبریک میگم ... شاید لازم نباشه این رو یادآوری کنم که سایت p30world با تلاش شبانه روزی یکی از دوستان و همشهریان رشتی عزیز ایجاد شده و تونسته به یکی از پرطرفدارترین تالارهای ایرانی تبدیل بشه . پس قدرش رو بدونیم و یادمون نره یه جورایی هسته اصلی و مدیریت این سایت حاصل زحمات یکی از همشهریامون بوده . من حتی دورادور با زحمات ایشون وقتی که تازه میخواستن همچین سایتی راه بندازن آشنایی داشتم . پس قدر این محیط رو که برامون فراهم شده بدونیم و سعی کنیم با مطالب مفید روز به روز چیزهای جدید یاد بگیریم و دانشمون رو افزایش بدیم . سالگرد سایت مبارک ! :11:
اما در مورد شرکت اینترنتی اطراف چله خانه !!!:3:
بله هست :
شکوه سامانه خزر
ssk
رشت خیابان دکتر حشمت (چله خانه) جنب مدرسه جلالی .
rasht, iran
Phone: +98 131 3234162
این هم سایت :
[HTML]http://www.ssk118.com[/HTML]
در ضمن سرعت دیشب اندیشه خیلی خوب بود و تا صبح بالای 80 کیلو بایت دور میزد ... فقط حدود ساعت 3 یه بار سرعت صفر شد اما تا صبح بالای 1 گیگ دانلود شد . ( 128 خط 3 )
birak جان هر چند وقت یه بار یه پست بزن دلمون تنگ میشه تاپیک هم که این روزا سوت و کوره
یه سوال شما همینجوری تا صبح به سرعت دانلود نگاه میکنی؟ از کجا میدونی ساعت 3 شب یه بار سرعت صفر شد :18:
چرا آقا میثم (مدیر سایت) تو این تاپیک اصلاً پست نمیزنه مثلاً ما همشهری هستیما
شما لطف داری ... البته خدا کنه همیشه سرعت و کیفیت اینترنت اونقدر بالا باشه که لازم نشه هر شب ما بیایم اینجا گله کنیم ! اونجوری برا همه بهتره ! :46:نقل قول:
نه تا صبح به سرعت نگاه نمیکنم :5:و دوستمون هم چند وقت پیش توضیح داده بودن که برا بررسی نوسان سرعت شبانه یا فهمیدن قطع ارتباط میشه روشهایی رو بکار برد ... اما بعضی شبها تا دیر وقت بیدارم و اونوقت خیلی دقیق تر میشه گفت سرعت بعد ساعت 1 چقدر نوسان داشته یا تو یه ساعت خاص 0 شده ... دیشب هم سرساعت 2:50 چند دقیقه سرعت 0 شد ! چطوری فهمیدم ؟! خب بیخوابی به سرم زده بود خودم این بارش رو به چشم دیدم ! :46:
اما اینکه چرا مدیران اینجا حضور ندارند شاید تشخیص دادن خودمون همه نکات رو مراعات میکنیم و نمیذاریم این تاپیک به بیراهه بره . امیدوار هم هستم اینطور باشه ! یه نکته دیگه هم هست که این تاپیک مثل تاپیکهای خیلی تخصصی نیست که دقیقا در مورد یه چیز خیلی خاص سوال شده باشه و چون سوالات مختلف در مورد ADSL پیش میاد شاید کمی بحث پست ها بعضی وقتا متفرقه بشه ... تاپیک adsl شهرای دیگه هم کم و بیش همینطوره اما مثلا اگه به تاپیک تخصصی فروش سینمای خانگی برین میبینین بحث ها کمتر به انحراف کشیده میشه و نظارت تخصصی هم کمی بیشتره ... البته از بابت همشهری بودن زیاد مهم نیست مدیران همشهری اینجا حضور ندارن ! چون با اینکه به رشتی بودن سایت افتخار میکنیم اما سایتمون چنان معروف هست که نه تنها از کل ایران عضو داره بلکه تو نتایج جستجوی گوگل هم رنکینگ بالایی داره و همیشه جزو اولین نتایج میاد و این هم باعث افتخاره .
نمیدونم شما به فوروم های دیگه هم سر میزنید یا نه ... قوانین چنان تو فورومهای دیگه سخت اجرا میشه و چنان مدیران سخت میگیرند که کوچکترین مطلب خارج از موضوع یا بی احترامی یا حرفی که قوانین سایت رو زیر سوال ببره فوری و شدید برخورد میشه و موجب بن شدن موقتی یا دائمی کاربرا میشه ! حتی تو همین فوروم خودمون جاهایی که مدیر یه تاپیک خیلی فعال هست راه به راه میاد تذکر میده !! طوری که من دیدم حتی اگه کسی 2 تا پست پشت سر هم بزنه فوری اخطار میگیره ... پس خیلی خوبه حالا که این آزادی نسبی تو این تاپیکمون هست و مدیری نیست که دائم تذکر بده و سخت گیری کنه خودمون همیشه هوای پستهایی که میدیم و مطالبی که می نویسیم رو بیشتر داشته باشیم و سعی کنیم تا جایی که میشه از حدودمون فراتر نریم یا مسایل توهین آمیز و کاملا بی ربط به اینترنت و این چیزا رو مطرح نکنیم .. درسته شاید مدیری اینجا پست نمیده فعلا ! اما مطمئن هستم هر چند وقت یه بار مدیرا سری به تاپیکمون میزنند ! :10:
سلام
من يه Adsl خانگي ميخوام بخرم ، سرعتش بالا هم نبود مهم نيست . چه سرعت و مشخصاتي رو پيشنهاد ميكنين ؟ ( مهم نيست انديشه باشه يا پارس )
هزينه ماهيانش هم هرچي كمتر بهتر ! :31:
اگه هزینه برات مهمه الان اندیشه یکم ارزون تره پول نصب هم نمیگیره (اگه خودت بتونی کار سیم کشی رو انجام بدی که زیاد هم سخت نیست) من فکر میکنم 128 3 گیگ خوب باشه برای شروع,هزینه 16000 مودم هم 30000 تومن 1 شب به بعد هم رایگانه
اندیشه انتخابه اوله همه ی رشتی هاست :دی :دی بهتر از اندیشه نمیشه پیدا کرد!!! حتی اگه گاهی گند بزنه به سرعت ها...من که از وقتی از پارس اومدم اندیشه خیلی راضی بودم
حالا تازه اومدی، دارن بهت حال میدن... بزا مرداد برسه... :27:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
نخیر... کی گفته... کافی نت استار سبز میدون... 256 نامحدود سرعت 190 الی 200. کافی نت کاندید 384 نامحدود سرعت 200 تا 220...نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
پسر جون اون ثروتی که شما میگی مال پدره... اگرم بابات میلیونر نباشه باید ... بدی تا پول در بیاری تو این مملکت چه با دیپلم چه با فوق لیسانس کانیک جامدات از دانشگاه گیلان... منم بابام زیرپام بی ام وی x3 بزاره زنم واسم بگیره، تو شرکت یا کارخونش کار کنم، میگم ثروت بهتره. وگرنه اگه علم نداشته باشی یا باید دزدی کنی یا باید 3 تا پا داشته باشی!!!نقل قول:
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
جواب شمارو هم به دوست قبلی دادم.... :46:نقل قول:
من واسه این ماه میخوام 128 نامحدود بگیرم از اندیشه! لطفا اونایی که نامحدود دارن بگن سرعتشون چقدره؟
فقط خواهشا اگه خودتون یا آشناتون الان نامحدود نداره همینجوری نگید که سرعت پایینه رو 20-30.
آخه الان دوستم با خط 722 نامحدود 128 داره و سرعتش الان دوروبر 130 میچرخه!!!:18:
کسی از کد 5 نامحدود نداره؟
جدا این سایت رشتیهنقل قول:
ای ول بابا نمیدونستم
پس تولدش خیلی خیلی مبارک
سلام به جمع ما خوشومدی اندیشه کاربراشو راضی تر از دیگران نگه میداره و فعلا به صرفه تره فکر کنم 2 گیگ ترافیک تو پارس 10 تومن باشه ما میدونم تو اندیشه 5 تومنهنقل قول:
البته همیشه گفتم
از هر جا هر شرکتی هر سرویسی بگیری باید عصاب اهنی داشته باشی
نه اینکه شرکتا بدن یکم دستشون بستست در واقع اونا یه واسطه هستند دیگه اینکه لنگر به کابل بخوره دست اونا نیست
این برنامه تا صبح برات از دستکتاپ عکس میگیره میتونی فاصله زمانی عکس هارو هم تنظیم کنینقل قول:
البته برنامه چون یه برنامه کنترله هیچ اثر باقی نمیزاره فقط تو قسمت option توری تنظیم کن که task maneger رو نبنده
سوال داشتی بپرس
:10:
پسورد :کد:http://www.share724.com/Download/Security/Family.Cyber.Alert.v4.26.zip
کد:www.p30world.com
بایوس هم ۳۰یا۳۰ شد و از دست رفت . :27:
سرعت اندیشه دیشب خیلی خوب بود نزدیک ۲ گیگ دانلود شد . :5:
دیشب با اینکه اوایل سرعت خیلی خوب بود ولی فکر کنم وسط شب برق رفت .. یه فایلم 80% رفته بود که بهش نیاز شدیدی داشم و خدا رو شکر دان شد...:8::8:نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داداشه من تو هنوز افکار 10 سال پیشو داری...اون موقع همه میگفتن علم بهتره...آدم که علم داشته باشه همه چی داره و اینجور ک*شعرا...
من نمیگم بابام میلیونره و زیر پام بی ام دبلیو انداخته...میگم تو این دوره زمونه ثروت 100000 برابر علم ارزش داره..احترام داره..شخصیت داره..(ثروت از علم بهتر است)
یعنی این همه میلیونر تو این شهر ریخته همه باباهاشون پولدار بودن؟؟؟نه عزیز من ...فکر اقتصادی داشتن/کار بازار بلد بودن..یکی رو که واسه خودم خیلی جالبه مثال میزنم..چند سال پیش این فکر افتاد به ذهنش که بره از بندر عباس و لب مرز مشروب بیاره اینجا بفروشه..2-3 سال کار کرد ..الان پولش از نردبون شهرداری هم بالاتر میره..هیچ وقت هم گیر نیفتاده و گیر نمی افته.. پلیسا عین داداششن..ببین پول با "مجریان قانون" چیکار کرده؟؟کاری کرده که جلوش دولا میشن....
----------------------------------------------
الان یارو فوق تخصص قلب داره چون با تاکسی اینور و اونور میره نه کسی بهش "دکتر"میگه نه احترامی واسش قایلن...ولی کسی که دیپلم هم نداره و از یه مورانو یا BMW X3 پیاده شه خواسته یا ناخواسته تبدیل به "مهندس" میشه و کلی جلوش خم و راست میشن...جادوی ثروت رو اون لحضه میتونی ببینی..(خودم به شخصه بارها این صحنه رو دیدم..)
تو این دوره زمونه (10 سال از شما جلوتر) ثروت داشته باشی احترام داری...ولی علم خدایی هم داشته باشی
واسه ات تره هم خرد نمیکنن...
علم داشته باش دکتراتو هم بگیر تهش میشی استاد دانشگاه و یه زندگی معمولی..:13:
با علم میشه یه زندگی معمولی داشت ولی با ثروت زندگی رویایی...
------------------------
اگه علم داشته باشی نباید .... بدی تا پول دربیاری؟؟؟یعنی شما دکترا بگیری تو خونه بشینی پول واست نازل میشه؟؟؟
زندگی همین .... دادناس.بدی پول در میاری... لش بازی در بیاری هم که هیچی....
-----------------------------------------------
این یه گزاره یک شرطیه و تو این مملکت هیچ وقت هم دو شرطی نمیشه...
احترام و شخصیت---اگر و تنها اگر----ثروت داشته باشی
الان سرعت خیلی نوسان داره دورو بر 70 میچرخه اندیشه خط 5
من رو این قضیه علم و ثروت قبلاً ها خیلی فکر میکردم ولی علم خیلی بهتره همون آدمی که میگی رفته بندرعباس و لب مرز مشروب آورده از علم استفاده کرده با علم میشه ثروت بدست آورد ولی با ثروت نمیشه علم بدست آورد
خوبه دیگه تاپیک چند منظوره شد!
یه خط درباره موضوع مریوط به بحث و بعد از اون هرچه دل تنگت خواهد بگو!
اندیشه سرعت روز بین 120 تا 135!
شب بین 60 تا 100!
اندیشه مرکز 722
نقل قول:
یکی جواب مارو بده دیگه!!!:41:
گفتم با محدودیت بیشتر بگیرید یعنی الان اگه 20 گیگ دارید برید 40 گیگ بگیریدنقل قول:
کاری که کم اخر این ماه می کنم
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
128 نامحدود پارس سرعت 30 ثابت چه شب چه روزنقل قول:
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
اره تازه مرکز 3 :31:نقل قول:
realy , it's your opinionنقل قول:
but i think no pain no gain
به هر حال هر کی یه نظری داره، ولی بنظر من جفتش خوبن ولی اگه قرار باشه بین این دو تا یکیشو انتخاب کنم مطئنن ثروتو انتخاب نمیکنم. در مورد اون فردی که شما مثال زدین عکس این قضیه هم میتونه باشه لااقل تو جایی که من هستم، یعنی طرف پولداره و صرفا به واسطه پولش شده بساز بفروش (یا همون بنداز)، به قول شما بهش مهندسم میگن ( در صورتیکه کاردانی کامپیوترو تو 7 ترم تموم کرده) جلوش دولا راستم میشن ولی همین جناب به اصطلاح مهندسو کارگرامون دستش میندازن، کلیم شرو ور پشت سرش میگن، یعنی چی؟ یعنی اگه همین پولم ازش بگیری میشه یه مجموعه تهی...
اصلا بحثم این نیست که ثروت بده اتفاقا برعکس .ولی همین پولتون نه میتونه شخصیتو بهتون تزریق کنه و نه میتونه درست صحبت کردنو بهتون یاد بده و نه ... . اخرشم اینکه اون احترامو که شما میگین یه احترامه اجباریه (طرف به واسطه پولی که داره دیگران مجبور میکنه بهش احترام بزارن) ولی اون احترامی که به یه متخصص به قوله شما قلب میزارن از ته دل و از روی علاقه ست (حتی اگه از هر 100 نفر یکی احترام بزاره ،باز ارزشه دومیه بیشتره).
از علمش استفاده نکرده/// از فکرش استفاده کرده...راه پول درآوردن رو پیدا کرد..نقل قول:
مهدی جان دیگه گذشت اون که با علم میشد ثروت بدست آورد...اون زمون که درس میخوندی بعد میرفتی سرکاره مرتبط با درست و حقوق میلیونی میگرفتی دیگه finish...الان یارو فوق لیسانس داره شهرداری به ایستگاه مسافر میزنه بالا پایین میکنه...
کسی میره دنبال علم که بتونه ازش پول دربیاره زندگیشو بگردونه...ولی کسی که پولدار باشه نیازی به علم نداره.
دیگه نمیخوام این بحث رو ادامه بدم...
تا کی میخوایم بیایم اینجا بگیم دیشب سرعت فلان بود..الان بساره..الان بده الان خوب شد..دیشب ساعت 4:29 و 34 ثانیه سرعت رسید به 110؟؟؟؟؟ :2::2:نقل قول:
خوبه دیگه تاپیک چند منظوره شد!
یه خط درباره موضوع مریوط به بحث و بعد از اون هرچه دل تنگت خواهد بگو!
اندیشه سرعت روز بین 120 تا 135!
شب بین 60 تا 100!
اندیشه مرکز 722
سرعت همینه دیگه...تا چند وقت پیش 240 بود بعد شد 150 الان هم شده 100...دیگه نیازی نیست هر روز هر شب بیایم اینجا بگیم(از جمله خودم)...اگه سرعتتون پایینه 2 ساعت صبر کنید خوب میشه دیگه...تا ابد که اونطور نمیمونه...واسه منم بعضی روزا خیلی پایینه...ولی 3-4 ساعت بعدش درست شده..
من تو این تاپیک هرچی دلم بخواد میگم..هرچی...هرکس خوشش نیومد پستمو گزارش کنه پاک کنن...اصلا واسم مهم نیست...
من حدود 1 هفته است از اندیشه adsl گرفتم 256 ترافیک 8 سرعت دانلودم تو روز حدود100 تو شب حداکثر 40 از مرکز 8
دوستان کد 224 میشه بگن سرعتشون تو روز و شب چطوری هست؟!!!