به نظر من اسم ترایب رو یه مدتی عوض کنیم .شاید گاگول باشن فکر کنن رفتیم یه ترایب دیگه !
از دست روی دست گذاشتن که بهتره .
Printable View
به نظر من اسم ترایب رو یه مدتی عوض کنیم .شاید گاگول باشن فکر کنن رفتیم یه ترایب دیگه !
از دست روی دست گذاشتن که بهتره .
مطمئنا لو میریم.بیاین هممون یک مدت ترایبو ترک کنیم بعدا اسم ترایب رو عوض کنیم دوباره بریم تو همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری هم فعلا راحت میشیم همم بعدا دیگه نمی فهمن با همیم
این طوری بد تر می شه چون می بینند ما تریب نداریم می ریزند سرمون من سه روز تریب نداشتم 5 با بهم حمله شد :41:نقل قول:
فک کنم به صفا اسیبی نرسید چون امتیازش کم نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار رو قبلا کردیم فایده ای نداشتهنقل قول:
سلام !
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ من چند روزی نبودم چه خبره اینجا ! :18:
این ایرانی های جدید رو از کجا پیدا کردین ؟ :31:
هر کی پیداشون کرده کارش درسته ! :27:
من آوردمشون حامد.همشون توی یه ترایب دیگه بودن که برا خودشون ساخته بودن.من همشونو دعوت کردم.راستی دیروز 2تامون نوبل شدن.نینجو و یارو ترکه.
ایول به بردیانقل قول:
یه سوال اون هایی که نبل می شن باید چی کار کنند؟
اشتباه خودذ صفا بوده که باعث شده بهش حمله بشن.من با یارو حمله کننده صحبت کردم.گفت اون به دوست من حمله کردش.
He made some great mistakes attacking my best friend [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
I cannot forgive him for that i cant stop.
i need to expand n i lost too much troops in this attack.
I have lots more but no need.You guys are my friends but this is tw .
Also i will need a pt or two abt you Speed.
But after taking his vil.
راستی منظورش از جمله یکی مونده به آخری چیه؟
آلان صفا سالم ؟ هنوز نمرده ؟
نه.یارو بعد از 9ساعت الان رفت یه ناهار بخوره برگرده.گفت نزدیکه 10 ساعته اینجا نشستم.
یارو چه کینه ای بودهنقل قول:
آره.گفتش اون با حمله به دوست من اشتباه بزرگی رو مرتکب شد.گفت من خیلی نیرو از دست دادم.بازم دارم هنوز.ولی احتیاجی نیستش.روستاشو میگیرم.
یارو الان به من گفتش دوست من keegge نمیخواسته حمله کنه ولی اون خیلی ناراحته به خاطر اینکه مورد حمله واقع شده به همین خاطر نوبل من فرستاده برای دهکده صفا.گفتش بهش حمله نکنید بعدا گناه داره چون اون اول مورد حمله قرار گرفت.
حالا چه ربطی به یارو داره ؟ صفا به یکی حمله کرده اون یارو این وسط چی کاره هست ؟
صفا کی میاد ببینیم چه خبر از دهکده هاش؟به یارو گفتم اگر لازم باشه از متحدامون کمک میگیریم.گفتش در اون صورت من از نوبلام استفاده میکنم.گفت تا حالا فقط از سربازام استفاده کردم ولی ممکنه از نوبلام هم استفاده کنم.گفتش شاید هم قبل از رسیدن ساپورت های شما دهکده صفا سقوط کنه.
چون اینا با هم توی یه ترایب هستن و جفتشون هم با هم دوستن.من از متحدامون کمک میگیرم.
الروند تو که وضعت خوبه برا صفا نیرو بفرست.
من خیلی از شما دور هستم K42.
نیروهای من 26 ساعت طول میکشید تا بهش برسن.سواره نظامم 14 ساعت باهاش فاصله دارن ولی من بازم فرستادم.فعلا یه حمله دیگه به دهکده اصلیش شد که به خیر گذشت.29 تا از سواره نظام های من هم از دست رفتن.ولی 133 تا دیگه هنوز موندن.
من بیشتر پیاده دارم تا سواره.
اولین متحدمون موافقت کرد.احتمالا 500تا شمشیرزن و500 نیزه دار از طرف این بازیکن Marcos Aurelio که نزدیک ترین نفر به صفا هست براش فرستاده میشه.
منم 500تا پیاده داشتم که همه رو فرستادم دیروز برای ساپورت.امروز هم 60 تا سواره نظام و 122 تا نیزه دار دوباره ساختم فرستادم.
با سلام
یک ایمیل برام از طرف این نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده که یک متنی با این مضمون داره
Hello parsazahed,Your village has just finished constructing a building (Iron mine)..Your workers are awaiting new assignments
Click on the following link to log on directly if you wish to continueو یک لینک لاگین کردن که فکر کنم به اکانتم باشه: getting a confirmation E-Mail after finished constructions
میخواستم بدونم این متن چی میگه
اگه میگه معدن آهنت کاملاً ساخته شده پس چرا هنوز هم اکان آپگریت کردن وجود داره
اگه چیزی دیگه میگه لطفاً راهنماییم کنید
هیچی نیست.ولش کن.ازین برا منم اومده بودش.من برا یکی دیگه از متحدامون هم میل زدم.منتظر جوابشم.جالب اینجاست که حمله کننده اصلی که keegge بوده به sebba01 نگفته که به افراد دیگه ای هم گفته برای حمله به صفا.اون به من گفت فکر میکردم فقط ما 2تا هستیم که داریم بهش حمله میکنیم.گفت باید تحسینتون کنم که اونا با نیروهاتون ساپورت میکنید.
تازه خبرنداره من میل زدم به متحدامون درخواست کمک کردم براش.امروز صفا 3تا حمله دیگه رو به دهکده اصلیش رد کرده فعلا.
کدوم شهر صفا رو ساپورت کنیم
tehran
tehran01
tehran02
هر 3تاش رو ساپورت کنید.دهکده اصلیش امروز 3تا حمله رو رد کردش.من برای 2تا دهکده اولش ساپورت فرستادم.ساپورت متحدامون هم میره به دهکده اصلی و دهکده دومش.باید خود صفا بیاد بگه کدوم دهکده هاش باید ساپورت بشن.البته 500تا پیاده ای که برای دهکده دومش فرستاده بودم8ساعت دیگه میرسن.هنوز نمیدونم اونجا چه خبره.
من به تهران 1
107 تا اسب سواره + 100 تا اسکوت + 739 تا نیزه دار + 450 تا تبر زن فرستادم
ما رو که با ووون عظمت تلیت کردن رفت ببینیم شما ها چیکار میکنید.(5000 تا سرباز و 2 تا نوبل من و 2 تا دهکده همش پرید یعنی الان میتونستم 4 دهکده داشته باشم ولی روزگار با ما راه نیومد.)
آیییییییییییییییییی روزگار .
ساپورتاتونو بفرستید برای دهکده اصلی.هدف اونا تهران هستش نه بقیه.بهش پیشنهاد nap دادم گفتش اگر من این کارو بکنم همه فکر میکنن من ترسیدم.بعد ازینکه تهران رو گرفتم اون موقع nap میکنیم و دیگه به دهکده های دیگش حمله نمیکنیم.ساپورتاتونو بفرستید برای اصلی.
بولوت نصف ساپورتات رو که فرستاده بودی بفرست به دهکده ی اصلی.هر وقت رسیدن برشون گردون و بفرست به tehran.قصد طرف برای فتح دهکده اصلی صفا جدیه.گفت حرف من یکیه.من قول میدم به دهکده های دیگش کاری نداشته باشم وفقط دهکده اصلیش رو بگیرم.
باشه بهش بگو می تونی بعداز چند ساعت حمله کنی حدود 4 الی 5 ساعت
میگم بردیا تو 200 تا پوینت داری اونوقت نصف پستهای اینجا رو گرفتی؟؟؟؟
نه بابا.این جوری تابلو میشه میخوایم سریع ساپورتش کنیم.من میل زدم به متحدامون که نیروهاشون رو بفرستن به دهکده اصلی.خودم هم همین کارو میکنم.اونم قول داد به بقیه رفقاش بگه به دهکده های دیگه حمله نکنن.
میخوایم توی این بازی با دفاع از دهکده صفا یه حماسه درست کنیم.
نه بابا.من آریو هستم.اون دهکده فرعی من هستش که برای سند ریسورس به دهکده اصلی استفاده میکنم.با آی پی کانادا.
خودش بهمون وقت داد که ساپورتش کنیم.گفتش تا میتونید ساپورتش کنید چون من زود برمیگردم.
می خواهی ما مستقیمن به خودش حمله کنیم مختصاتش رو بدهنقل قول:
ر نمیکنی یه حیله باشهنقل قول:
خودش بهمون وقت داد که ساپورتش کنیم.گفتش تا میتونید ساپورتش کنید چون من زود برمیگردم.
من نمی دونم چطوری برشون گر دونمنقل قول:
نه بابا.این جوری تابلو میشه میخوایم سریع ساپورتش کنیم.من میل زدم به متحدامون که نیروهاشون رو بفرستن به دهکده اصلی.خودم هم همین کارو میکنم.اونم قول داد به بقیه رفقاش بگه به دهکده های دیگه حمله نکنن.
نیروهای من 2 روز دیگه میرسن.