خیلی هم دلت بخواد:27: لباس به این قشنگی:40:نقل قول:
آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسی میمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم دلت بخواد:27: لباس به این قشنگی:40:نقل قول:
آره !! خیلی !!
شبیه لباس چلسی میمونه
همون مشکی نمیدونم چش بود
خدایی آخرشه من یه لباس رئال ماله فصل 2002-2003 دارم با یه لباس روبینیو ماله فصل پیش حاظرم بدم اینو با شماره راموس بگیرم :دینقل قول:
خیلی هم دلت بخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لباس به این قشنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جدی تو تهران میشه اینو گیر آورد؟
بازی داره شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال اگه 8-0 ببره میاد چهارم وگرنه میاد 5
کسی نیست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقه 3 - 0-0
بازی بارسا رو ممکنه بده ولی رئالو نه ماله بارسا 10:30 شروع میشه
بازیکنای اصلی با ذخیره دو تیم
جالب اینکه دلارد تو ترکیب اصلیه
خوب گاگو و اشنايدر كه مصدوم بودن! گوتي هم مثل اينكه مصدوم بود، اما فرقي نميكنه، چون گوتي رو همين الان زدن مصدوم كردن،!نقل قول:
در ضمن همين الان گل اول بازي رو زديم!
دقيقه 54
دلارد هم گل اول رو زد :دي
Racing Santander0 - 2 Real Madrid
گل اول از دلارد، دقيقه 54
گل دوم از نيسروي، دقيقه 74
نكته جالب گرفتن پنج كارت زرد بود!
در ضمن، ساويولا هم در اين بازي تونست دقايقي، توپ بزنه
ای ول با این برد اومدیم 5
آقا حیف شد الان 6 هستیم چون تفاضل گلمون +2 هست
الان صدر جدول کدوم تیم هست ؟؟؟
برد رئال رو هم تبریک میگم ....
تو صفحه قبل کل جدول و گذاشتم البته قبل بازی رئال - الان رئال 6 با 6 امتیاز والنسیا با 7 امتیاز اول - نگران نباش هفته دیگه صدر جدول ماله خودمونهنقل قول:
الان صدر جدول کدوم تیم هست ؟؟؟
برد رئال رو هم تبریک میگم ....
سلام :
بلاخره برگشتم بعد یه ماه و نصفی .
شرمنده که دیر کردم .
خوب زنده باد رئال عزیز:
باز هم بردی دیگر و شایستگی دیگر از جوانان رئال:
رئال تیم راسینگ را در خانه خودش مثل سال گذشته با نتیجه 2-0 شکست داد ولی نکته جالب اینه که جوانها و با تجربه ها در کنار هم عالی بازی میکنن .
خییلی عالیه من که بدون بازیکنهای کلیدی همچین بازی رو انجام میده افتخار میکنم.
زنده باد رئال
ایشالا بیشتر و بیشتر میام
از این به بعد پر رنگ میشم
باز هم زنده باد رئال و خییلی دلم واستون تنگ شده بود.
سلام !! علی رضا چچرا بن شد ؟؟ :دی
خوب منم تبریک می گم !!!
كسي نميدونه گوتي چند وقت از ميادين دور ميمونه؟
با سلام خدمت تمام دوستان گل:
ابتدا باید عرض کنم که ایشالا عبادات شما مورد قبول حق قرار گرفته باشد و نماز و روزه شما قبول درگاه حق ایشاالله.
در ادامه خدمت کسرا عزیز عرض کنم که گوتی بیچاره باید 15 روز از میادین دور باشه و مسئله گوتی هم قوز بالا قوز شده واس ما کلا تیم مثل اینکه دست به عصا شدنشون بدک نیست.
و خبرهای دیگر:
به گزارش RMadridFC.com: البرتو فاچینی مدیر نقل و انتقالات اژاکس اعلام کرد که هر دو باشگاه رم و رئال مادرید علاقه مند هستند تا کلاس یان هونتلار مهاجم اژاکس را به خدمت بگیرند و این انتقال ممکن است در ماه ژانویه به وقوع بپیوندد.
این بازیکن هلندی که یک رکورد گلزنی فوق العاده را به ثبت رسانده بود ؛ پیش بینی می شد که این تابستان امستردام را به مقصد اسپانیا , ایتالیا و یا انگلستان ترک کند.
گرچه او با باقی ماندن در اژاکس به همه چیز پایان داد اما این گلزن هلندی تقریبا مطمئن است که امسال تیمش را ترک می کند و به نظر می رسد رئال مادرید و رم در رقابت برای جذب او هستند.
فاچینی به پاور استیشن گفت:
من با دنیله پراده مدیر ورزشی باشگاه رم صحبت کردم و او از من اطلاعاتی در خصوص هونتلار طلب کرد.
این یک پیشنهاد یا درخواست جدی برای این بازیکن از سوی باشگاه رم نبود ، اما من مطمئنم که هونتلار پیشنهادات را در زمستان مورد بررسی قرار می دهد.
او می تواند در ژانویه به تیم دیگری انتقال یابد اما اژاکس هم باید گزینه های مورد نظرش را بررسی کند.
هونتلار میتواند برای رم مفید باشد به عنوان مثال در لیگ قهرمانان و در بازی مقابل CFR Cluj انها به روی وینچنزو مونتلا حساب کرده بودند و با تمام احترامی که برای او قائل هستیم ، اما او خصوصیات هونتلار را ندارد.
هرچند ما باید به خاطر داشته باشم که این انتقال آسانی نخواهد بود زیرا رئال مادرید هنوز به او علاقه مند است.
مادرید به دنبال یک جانشین بلند مدت برای رود فن نیسترروی میگردد که تابستان اینده 33 ساله خواهد شد.
به گزارش RMadridFC.com: هیگوئین امیدوار است تا برای اولین بار برای بازیهای مقدماتی جام جهانی 2010 به تیم ملی ارژانتین دعوت شود .
این جوان ارژانتینی توانسته است در هر 3 بازی ابتدایی رئال مادرید در لالیگا جز ترکیب اصلی قرار بگیرد و بازیهای موثری نیز از خود به نمایش بگذارد .
هیگوئین یک بار جهت شرکت در تیم المپیک ارژانتین به این تیم دعوت شد و توانست در اولین بازیش برای این تیم 2 گل بزند ولی بعدها از لیست ان جهت اعزام به المپیک خط خورد .
هیگوئین در مورد شانسش برای دعوت شدن به تیم ملی گفت :
امیدوارم که بتوانم برای تیم ملی بازی کنم , این ارزوی هر بازیکنی است و من انگیزه زیادی برای تحقق این ارزو دارم و می خواهم بهترین نمایشهایم را ارائه دهم و هر روز ارزوی پوشیدن لباس تیم ملی را در سر می پرورانم .
من خیلی تلاش کردم تا به ترکیب اصلی رئال مادرید برسم , هیچ بازیکنی در تیم ما فیکس نیست و من هم برای اینکه به شوستر ثابت کنم شایسته حضور در ترکیب اصلی هستم هر روز تمرین می کنم .
هیگوئین در شهر برست فرانسه بدنیا امده است ولی در سال 2006 دعوت تیم زیر 18 سال این کشور را رد کرد و یک سال بعد اعلام کرد که تصمیم دارد در تیم ملی ارژانتین بازی کند تصمیمی که به گفته خودش هیچگاه ان را رد نمی کند.
سرمربی ارژانتین لیست بازیکنان مورد نظرش برای بازی های مقدماتی جام جهانی در برابر اروگوئه و شیلی که ماه اینده برگزار خواهد شد را این جمعه اعلام می کند .
امیدورام که شروع خوبی داشته باشم و دوستان از من راضی باشند.
عشق است رئال مادرید.
ممنون اهمد جان! راستي اين هيگوئين خوداييش بازيكن خوب و آينده داريه! خوب شد به يوونتوس نفروختيمش! اميدوارم بازم هم همينطور پيشرفت كنه و در رئال بمونه
با سلام:
دقیقا ممد جان اصلا نمیدونم واس چی بازیکنها ما اینقدر نازک نارنجی هستن و یا شاید عصاب حریفان رو خورد میکنند و یا شاید که بازیکنهای حریف وقتی میشنوند که اینا بازیکنها تیم رئال هستند دوست دارند یه جورایی از خودشون یه یادگاری بذارن یا گل قشنگ میزنن یا تک قشنگ یا خطای قشنگ کلا فکر کنم بیشتر بخاطر اینه که تیمهای حریف دوست دارن بدنشون یه بار به بدن یه رئالی بخوره واس اونه که این قدر محبت دارن.
ناف تيم رو با مصدوم بريدن!!!!
امشب هم بازي رو نشون نميده؟ بارسلون 6 تا زده به اين تيم، ماميخوايم 12 تا بزنيم :دي
اقا یعنی امشب بازی رو نشون نمیدن؟
اخ اخ خدا لعنتشون کنه من که دیدن یه بازی رئال به دلم مونده عجیب هم معتادشیم .
حالا میان بازی میلان و رجینا رو نشون میدن جون من کی میاد اخه بازی میلان رو نگاه کنه که دارن نشون میدن (با عرض پوزش از محضر میلانی های عزیز این رو به این دلیل گفتم که بازی چندن مهمی نیستش ولی مال رئال بستگی به صدر نشینی داره).
حالا میگم اخر شب چی شاید نشون بده اون موقع هم نشون نمیده؟
در ضمن اگه که ساعت دقیق به وقت تهران رو یکی بذاره ممنون میشم.
دمشون گرم بازی رو پخش میکنن از ساعت 23:50
امشب حال میکنیم به امید برد رئال:40:
چی..؟؟
الان بازی پخش میکنن..؟؟!
جشنواره گل رئال رو از دست ندین
الان بازی 3-0 هست
چه گلی زد فن در فارت!:40:
بابا گل اول عجب كار تيمي بود! با ضربه ي سرضرب فندرفارت!
جاي من (نيسروي) خاليه اون وسط فقط:دي
رئال گل چهارم رو هم زد!
هتریک رافائل!
یه دونه هم هیگواین....ایول به بچه ها.....
هنوز دقیقه 55 هم نشده!
ایول شبکه 3!چرا کسی نگفت بازی پخش میشه؟؟؟؟
6-1.........................
رائول................
نقل قول:
میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟:41:
تبریک میگم....عجب بازی بود....
حیف که رئال تویه 30 دقیقه اخر حمله نکرد...وگرنه بجای 7 تا 10 تا میزد!
بازم تبریک...
تو که ایران نیستی که مشکلی داشته باشی!کاری داره بازی رو با ماهواره دیدن؟!؟!؟!تازه بعضی از شبکه های اونجا بعضی وقتها نشون میدن...نقل قول:
میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آنلاین دیدنش هم منکه سایتی سراغ ندارم...اما یه نرم افزارایی هست که میشه باهاشون شبکه های ماهواره ای رو دید..اونم بدون هیچ سخت افزاری...که اونم سرعت بالا میخواد که دیگه تو اونم داری....
----------------------------------------------
دوستان بازم تبریک میگم....
گلهای بازی:
وان در وارت 18-33-47
هیگواین37
روبن 51
رائول59-64
اینجا باید tv رو هم مثا adsl و تلفن و چیزهای دیگه اشتراک گرفت.که ما نگرفتیم.بعدش هم اکثر بازی ها موقعیه که من خونه نیستم...ولی خب تو داشنگاه با لپ تاپ میشه دید(اگه سایتی باشه)نقل قول:
آره.نرم افزارهای TV Player هست.ولی اونها کانالهای پولی رو باز نمیکنه...:41:
تبریک میگم .....
الان تو جدول چندم هست رئال ؟؟؟؟
نه نه نه نه
اخ چی میشد که نیم ساعت دیگه هم تو نت میبودم......
ای چقدر بدشناسم من ای چقدر بد شانسم من .
اقا میمردن این مسئولین شبکه 3 که اون زیر مال رئال رو هم مینوشتن؟
من ساعت 11 نشده و دقیقا اونجا که میلان گل زد دیگه خودم نبودم چنان خوابم برد که نگو.(وای دقیقا همین الان که داشتم این پست رو مینوشتم چنان زمین لرزه شد که نگو از ترس نزدیک بود ....اتاق من طبقه بالا هم هست اصلا داشتم تکون میخوردم خییییلی ترسیدم.)
اها میگفتم اقا ندیدم باز هم بازی رئال عزیز رو ندیدم .
البته جدیدا نمیدونم چرا از وقتی که از مکه اومدم به جان خودم ساعت 9 نشده واقعا انگار دارم از بیخوابی میمیرم باید بخوابم دیشب هم هنر کردم تا 10:30 بیدار موندم.
ولی خوب باید بگم برد شیرین رئال رو تبریک میگم و همچنین باز شدن پای رائول کبیر به گلزنی رو هم تبریک میگم ایول رئال ایول رائول ایول فان در فارت ایول هیگواین کلا ایول به همه رئالیها.
خدمت دوست عزیزم مجید بگم که رئال فعلا با یک امتیاز کمتر و با 9 امتیاز به همراه اتلتیکو و با تفاضل گل بالاتر از اون در رده دوم قرار دارد.
در ضمن نظرات روبن و هیگواین رو براتون میذارم جالبه:
روبن
بازی زیبایی هم برای ما و هم برای هواداران بود , ما در برابر باته موقعیتهای زیادی را از دست داده بودیم ولی امشب اشتباهات گذشته را دیگر تکرار نکردیم .
من از نحوه ارائه بازی بسیار خوشحالم چون واقعا رویایی بود , موقعیتهای زیادی داشتیم که توانستیم در 70 دقیقه 7 گل بزنیم .
من سعی می کنم که در همه بازیها کارم را به خوبی انجام دهم و این تنها چیزی است که به ان فکر می کنم و می دانم که هواداران از سبک بازیم راضی هستند و به من اعتماد دارند و این مایه خوشحالیم است .
تصور می کنم که در بازیهای اخیر تیم ما دوباره اعتماد به نفسش را بازیافته , هرچند ما فصل را خوب شروع نکردیم ولی الان در فرم خوبی هستیم و می خواهیم در همین مسیر ادامه دهیم .
کلیه اعضای تیم برای رائول خوشحالند چون او کاپیتان تیم ماست بنابراین برای ما خیلی اهمیت دارد و امشب نیز عالی کار کرد , بازی در برابر بتیس نیز خیلی سخت خواهد بود چون انها تیم قدرتمندی دارند ولی ما هر 3 امتیاز ان بازی را می خواهیم .
هیگوئین
گلی که امشب زدم حاصل زحماتم بود و خوشحالم که هواداران از این گل قدردانی کردند , ما در برابر اسپورتینگ منظم بازی کردیم و از تمام فرصتهایی که بدست اوردیم به نحو احسن استفاده کردیم که این خیلی مهم است .
تمام 24 بازیکن حاضر در تیم باید همیشه اماده باشند چون ما بازیهای زیادی در پیش رو داریم و فرصت بازی به همه ما خواهد رسید خوشحالم که تمام گلهایی که زدیم جز یک یا دو مورد همه از روی کارهای گروهی بودند.
رائول امشب عالی بازی کرد و توانست 2 گل به ثمر برساند و از این بابت همه ما خوشحالیم چون او مستحق همچین چیزی بود .
این هم گلهای بازی واس کسانی که مثل من نتونستن ببینن:
گل اول رئال مادرید -- 1-0 -- Van der vaart
گل دوم رئال مادرید -- 2-0 -- Van der vaart
گل سوم رئال مادرید -- 3-0 -- Higuain
گل چهارم رئال مادرید -- 4-0 -- van Der Vaart
گل پنجم رئال مادرید -- 5-0 -- A. Robben
گل اول اسپورتینگ -- 5-1 -- E.K. Mateo
گل ششم رئال مادرید -- 6-1 -- Raul
گل هفتم رئال مادرید -- 7-1 -- Raul
امیدوارم که خوشتون اومده باشه .
ما که ندیدیم ولی اونایی که دیدن خدایشش عجب حالی کردن کاش بیدار میبودم.
اينم جدول گل زنان تا هفته ي چهارم
Rafael Van der Vaart 4 Real Madrid
Lionel Messi 3 Barcelona
Mate Bilic 3 Sporting of Gijón
Álvaro Negredo 3 Almeria
Florent Sinama-Pongolle 3 Atlético of Madrid
Samuel Eto'o 3 Barcelona
Ernesto Javier Chevantón 2 Sevilla
اين فندرفارت، من رو ياد اوايل اشنايدر ميندازه! فقط اميدوارم مثل اون يهو افت نكنه! خريد فوق العاده اي كرديم!:40:
تبریک میگم
من اصلا یادم نبود بازی داریم ....
چه برد فوق العاده ای
عجب گلی زد این فن در فارت.فقط حیف که به پای مدافع حریف خورد...