نقل قول:
من نزدیک 2 ماه که سرویس داشتم از فن اوا اما تا حالا قطعی نداشتم عزیز
Printable View
نقل قول:
من نزدیک 2 ماه که سرویس داشتم از فن اوا اما تا حالا قطعی نداشتم عزیز
متاسفانه باید شرکت دیگری را انتخاب کنیمنقل قول:
فن اوا دیگه فقط اعصاب خوردی است و بس
صفحه سرعت دانلودتون مد نظر بود. ممنون میشم ارسال بفرمایید.نقل قول:
با پشتیبانی تماس داشتید؟نقل قول:
سلام، متشکرم. بستگی به شهر و مراکز مخابراتیتون داره. کدوم شهر هستید؟ شاید دوستان بتونند کمکتون کنند.نقل قول:
لطفا من رو هم راهنمایی کنید با اینکه خطم روی 9 مگ بسته شده توسط پارس خیلی کم سرعت به 900 میرسه جدیدا افت کرده
چندروز وضع خطم خرابه اس ان ار الکی افت میکنه
مشترک پارس مرکز انقلاب مشهد هستم
سرویس فن اوا در این مرکز چطوریه؟ شبانه رایگان و پینگ به چه صورت با تشکر
به نظر من کوچ نکن بخاطر اینکه دقیقا همون سرعت روزانه و شبانه پارس رو داری اینجا هم شبانه محدود هست بیشتر از 3 گیگ نمیگری چند هفته تخلیه و...نقل قول:
جدا میفرمایید! میخوایین کل ساعت شبانه از دکستاب فیلم بگیرم براتون بفرستم ! شب تا صبح بیدار باشم از افت سرعت عکس و فیلم بگیرم حرف قبول ندارین مشکلی نیست میرم جای دیگه تخلیه میکنم چون اهل بحث و چونه زدن نیستم و بسیار از اخلاقی که متاسفانه روز به روز در ایران بیشتر میشه متنفرم و فراری اخلاق بی اعتمادی نسبت به بقیه و حرف بقیه رو قبول نداشتن یعنی هم حرف پول وسط باشه طرف فکر میکنه میخوان سرش کلاه بذارن یا یک جریانی بلاخره هست ویندوز عوض میکنم چون ویروسی شده بود سرعت شبانه درست نشد میرم جای دیگه چون اصلا خوشم نمیاد اینهمه مدرک بدی بعد باز یک بهانه دیگه جور بشه معطلی زنگ و...نقل قول:
شرکت پارس آنلاین جزء سرویس دهنده های خیلی خوبه، پیشنهاد می کنم قبل از تغییر شرکت با پشتیبانیشون صحبت کنید و اگر حل نکردند، در مورد بقیه شرکت ها تصمیم گیری بفرمایید.نقل قول:
در خصوص شرکت فن آوا هم اگر خط تلفن دیگه دارید می تونیم بهتون یک سرویس سه ماه رایگان جهت تست در اختیارتون بذاریم تا بررسی کنید و اگر نتیجه مطلوب بود تمدید بفرمایید.
البته درک می کنم بابت سرویستون ناراحت هستید، ولی درخواستی که بنده از شما داشتم به این دلیل بود که نیاز هست سرویس شما توسط همکاران بنده در پشتیبانی تهران بررسی بشه و اگر حتی فقط 5 دقیقه هم شما بیدار باشید و این کار رو انجام بدید کمک بزرگی به ما می کنید. در هر صورت امیدوارم مشکلتون برطرف بشه و اگرهم ما افتخار نداشتیم در خدمت شما باشیم، از هریک از همکاران ما که سرویس داشته باشید، سرویس مطلوب وخوبی رو تجربه کنید.نقل قول:
شرایط سرویس سه ماه رایگان میشه لطف بفرمایید که چگونه است با تشکر
سه ماه ، سه گیگ ، 6مگ پهنا باند .نقل قول:
شرط خاصی نداره، شما فقط شماره تلفنتونو اعلام می فرمایید و ما بهتون سرویس یک مگابیت با 3 گیگابایت ترافیک رو برای سه ماه براتون فعال می کنیم.نقل قول:
درود
من رفتم نمایندگی فن اوا (پارس نت زاگرس) توی شهرکرد ، این شرکت نمایندگی دو تا ISP هست آسیاتک و همین فن اوا
گفتم تعرفه های فن آوا رو میخواستم ، همینو گفتم ، شروع کرد به نطق کردن :|
نمیدونم تجهیزات آسیاتک بهتره فلانه ، عالیه خلاصه کلی ز*ر زد :n02:
منم گذاشتم همینطوری حرف بزنه آخرش گفتم 1 اشتراک 1 ماهه از فن اوا میخوام :n09:
با پررویی گفت فعلا ما نمیتونیم از فن اوا سرویسی بدیم :|
به نظرتون به کجا شکایت کنم ؟ میخوام دهن اینا رو سرویس کنم :n21:
سلام دوستان عزیز
چند روزی هست که سرعت اینترنتم حدودا از 6 غروب تا 11 شب به شدت افت میکنه
کسی از عزیزان میدونه مشکل کجاست؟به نظر شما ip رو بیش از حد بین کاربرا تقسیم کردن ؟
ممنون
:n08: چه کل کلی بوده! جای من خالی :n08::n09::n10:نقل قول:
بگو بیخود! من از فن آوا میخوام وگرنه شکایت میکنم ازتون به خاطر کم کاری. اگر زیر بار نرفت به سایت سازمان تنظیم مقررات شکایت کن و شماره پرونده رو بهشون بده بگو حالا بدویید جواب پس بدید به بالا دستیا :n09:
معمولا شرکتای اصلی گردن کلفتی میکنن و تره برای سازمان خورد نمیکنن، ولی نمایندگی ها مثل ... می ترسن. از جریمه فرارین! :دی
اینم از سایت شکایت تنظیم مقررات. تلفنیشو نمیدونم چجوریه ولی ثبت درخواستش بدک نیست
کد:http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
سلامنقل قول:
اگر کاربر مشهد هستید لطفا با دفتر مشهد تماس بگیرید و یا برای بنده مشخصات سرویس و شماره تلفنتونو اعلام کنید، در غیر این صورت با پشتیبانی شهرتون تماس بگیرید.
نقل قول:
دستت دردنکنه شکایت کردم :34:
نمیدونن با چه ادم بیکاری در افتادن ، 6 سال پیش مخابرات مجبور کردم خط pcm رو جمع کنن ، یه کابل جدا واسم کشیدن :laughing:
حتی اگه ازشون سرویس نگیرم ولی اینا رو هم آدم میکنم :n02:
دوستان خط فن آوا شما هم با سرور خارج انقدر افت کیفیت داره همین الان در ساعت رایگان ایرانسل هیچ افت کیفیت دیده نمیشه اونم سرور پاریس ولی فن اوا از 8 مگ سرور داخلی میره ولی سرور خارج روی این سرعت ها
ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا
نه دیگه , این قابل دفاع نیست . واقعا سرعت پایینه . صدرصد مرکزتون مشکل کمبود پهنا پیدا کرده .
نه عزیز تهران هستم حکمت شعار. پشتیبانی که کارای روتین رو انجام میده چک میکنه میگه همه چیز رو به راهه!! حتی افت سرعت هم نمیتونن تشخیص بدن ! اگه به نظر شما مشکل از کمبود پهنای باند مرکز باشه! شرکت وظیفش چیه ؟نقل قول:
سلام. من درخواست 128 نقره ای نامحدود داده بودم و الان می خواهم 1 مگ محدود بگیرم . زنگ زدم نمایندگی تهران و گفت هروقت رانژه شد بگید تا وضعیتش رو اصلاح کنیم . می خواستم بدونم الان با سرعت پایین ببندند و بعد بخواهند زیادش کنند مشکلی پیش نمیاد یا معطلی نداره ؟
سلام در سرویسهای حجمی ماهیانه تفاوتی بین 128 و 256 و ... هست یا اینجا هم مثل آی اس پی های دیگه پهنای باند رو باز میذارن تا محدودیت حجمی رو زودتر تمام کنی و حجم بخری؟
در سرویس حجمی پهنای باند باز هست اما نتیجه این سرویس ها در ساعات رایگان فرق داره و در ساعات رایگان سرعت اسمی و حتی بالاتر هم میگیری !نقل قول:
نه بعدا میتونی زنگ بزنی برات بیشتر بگذارند نهایت تا 6 مگ میبندند ، بنده 1مگ دارم خوب هست .نقل قول:
ممنون از پاسختون شما با یک مگ شبانه چقدر دانلود دارید؟نقل قول:
باسرعت 190 کیلو دانلود میکنم از 2 تا 7 ثابت و به مرکز مخابراتی هم ربط دارهنقل قول:
تیم های پشتیبانی مراکز مخابراتی که با عنوان NOC در شرکت ها فعالیت می کنند، وظیفه بررسی پهنای باند مراکز مخابراتی رو به عهده دارند. و مطمئنا اگر پهنای باند مرکز رو به هر دلیلی نشه افزایش داد به پشتیبانی کاربران اعلام می کنند که به مشترکین موضوع را انتقال بدهند. با پشتیبانی که تماس گرفتید سعی کنید هر موضوعی که ازتون خواستند رو انجام بدید و اگر در نهایت گفتند با توجه به سرویستون پهنای باند مناسبی دریافت می کنید، در خصوص قابلیت Burst Speed سرویستون ازشون نظرخواهی کنید. مطمئنا مشکلتون قابل پیگیری هست.نقل قول:
سلام و وقت بخیرنقل قول:
خیر مشکلی پیش نمیاد.
سلام دوستان
فن آوا user و pass رو چی میذاره؟
سرویس نامحدود 256 شرکت فن آوا سرعتش چطوره؟ من مخابرات داشتم دیگه نامحدود نمیده میخوام عوض کنم
دوستان واسه تخلیه باید حضوری رفت یا تلفنی هم میشه ؟
نقل قول:
دوست عزیز
جز اعصاب خوردی هیچی نیست فن اوای ۲۵۶ نامحدود
سرعت دانلودش حدود ۲۰ کیلوبایت با نوسان زیاد
پینگ هم حدود ۴۰۰
برای ارسال یک ایمیل ساده بیش از ۴۰ دقیقه معطل شدم
پشتیبانی هم که.......
با سلام و احترامنقل قول:
سیاست هر شهر فرق می کنه.
کدوم شهر هستید؟نقل قول:
بستگی به سیاست نماینده شهرتون داره.نقل قول:
همین مشهد هستم دیگه . مشهد میشه تلفنی تخلیه رو انجام داد ؟نقل قول:
قزوین هستمنقل قول:
سلام ببخشید انتظار دارید 256 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به هشت بهتون چند سرعت دانلود بده ؟ نهایتا 30 دیگه !!! جای دیگه ای با اینی که شما گرفتید بهترش رو سراغ دارید ؟ بعد بر فرض با سرعت 20 کیلو بایت خداییش بازم یک ایمیل چقدر طول میکشه ارسالش ؟!!! کمی اغراق نکردید ؟نقل قول:
نه دوست گرامینقل قول:
خودشون میگن باید سرعت بین ۳۲ تا ۴۰ باشه
اما سرعت هیچ موقع به حداقلش هم نمی رسه
با سرعت کم و پینگ بالا و قطع ارتباط مداوم و DNS پایین و پرنوسان هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
سلامنقل قول:
بعید میدونم این حرف رو زده باشن ! اگرم کسی گفته اشتباه کرده ! ضریب اشتراک طرحهای نامحدود برنزی یک به هشت است .
یعنی شما در بهترین حالت اگر خطتون نویز نداشته باشه مودمتون عالی باشه و شبکه فن آوا خالی باشه و ... 32 میگیرید !
قطع ارتباط مداوم مربوط به نویز هست . با پشتیبانی تماس بگیرید مشکلتون برطرف بشه البته اگر داخلی نباشه .
مثلا مودمهای تی پی لینک و دی لینک 90 درصدشون آشغالن و خودشون نویز دارن اما متاسفانه بیشترین فروش رو دارن !
بهرحال اگر مشکل داخلی بود تیک qos رو حتما از روی مودمتون بردارید . فایروال مودم رو خاموش کنید و ... شاید نویز کمی کم بشه