البته اگه کنسول fat باشهنقل قول:
Printable View
البته اگه کنسول fat باشهنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم با استفاده از -- این کنسول قابلیت نصب لیونیکس هم به این کنسول برمیگرده..........:46:نقل قول:
قاب مشكي براق (فت) ميشه گير آورد؟؟؟
فکر نکنم.مگه اینکه کنسول خراب پیدا کنی قابشو بخری.از همینایی که پشت ویترین چنتا دارن بپرس.بگردی هست.من واسه رفیقم یبار پیدا کردم لیوان افتاده بود روش شکسته بود:31:نقل قول:
PlayStation®3 system software update version 3.50
3.502010-09-21
PS3™ system software version 3.50 was released on September 21, 2010. Version 3.50 adds or updates the following features.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.50
■ Blu-ray 3D™ disc playback
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The PS3™ system can now play 3D content on Blu-ray 3D™ discs.
- A 3D compatible television that complies with the 3D standard and a high-speed HDMI cable are required to watch 3D content.
- Depending on the content, some elements may be displayed differently in 3D on the PS3™ system than on other playback devices.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Other new or revised features in version 3.50
Friends
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] if you receive unwelcome or harassing messages.
Other
- You can now [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from Facebook-supported games.
"Blu-ray 3D" and "Blu-ray 3D" logo are trademarks of the Blu-ray Disc Association. Facebook is a service that helps you connect and share with the people in your life. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc.
نقل قول:کد:http://www.chipspain.com/en/console-451/playstation-3-118/ps3-tuning-127/
پيام خصوصيتو چك كن----نقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
اين سايت كه خارجيه؟؟؟نقل قول:
خوب فقط سایتهای خارجی از این چیزها دارند ، اگر آشنایی دارید بگید براتون پرداخت کنه ، آدرس خونه شما رو بده .نقل قول:
فعلا خودم ميرم تو لباف دنبالش ميگردم اگه گير نيومد كاري كه گفتي ميكنم---
حالا نميخوام آكبند باشه---اون قسمتي كه كليد لمسي قرار داره شكسته----
بچه ها آپدیت جدید اومده؟(3.50)
ممنون.
بله عزیز اومده.........نقل قول:
پیمان جان تو اخبار کنسول ها خبرشو گذاشته برای کسب اطلاعات دقیق تر به اونجا مراجعه شود.......:20:
اين مدل الان هستش؟؟؟؟؟
این یک Pack PS3 نیستا !!نقل قول:
این یک H.D.D با ظرفیت بالا هست که میتونید به جای هارد خود دستگاه استفاده کنید.
حالا که ورژن دستگاه من 3.42 باید چی کار کنم؟صبر؟آیا مثلا تا 10-20 روز دیگه -- برای 3.42 هم آزاد میشه؟
معلوم نیست .نقل قول:
فعلا H A C K E R ها دارن روی 3.50 کار می کنند .
پس هر وقت 3.50 ازاد شد لطفا بگیدنقل قول:
ممنون
فعلا که اینطور که بوش میاد آپدیت جدید باعث از کار افتادن دستگاه های USB ــی میشه که License نشدن البته بعضی از گیتار های گیتار هیرو هم از کار افتاده سونی داره خودشو با آبو آتیش میزنه:31:نقل قول:
بهتره بگيم داره از حيثيتش دفاع ميكنه--------
اين پلي 3 مدل فت كه تو مغازه ها به عنوان كاركرده فروش ميره قابل اطمينانه؟؟؟؟؟؟؟؟ميخوام واسه كسي بگيرم---
80 گيگ ntsc-uc قيمت=310 تومن---------
تا حد امکان سعی کنید کنسول PS3 رو دست دوم خریداری نکنید!!نقل قول:
چون متاسفانه لنز درایو این کنسول نیاز به مراقبت داره در غیر این صورت در مدت زمان کمی میسوزه ...
کنسول دست دو هم معلوم نیست که قبلا دست کی بوده و باهاش چیکار کرده!!
چه خبره 310 تومن !!؟؟ دستگاه که هم FAT هست و هم دست دوم !!نقل قول:
مگه Slim چند شده !؟
من هفته پیش آکش رو (البته به گفته فروشنده آک!) قیمت کردم 250!نقل قول:
واسه اين گرونه كه چون كاملا تست شده-----و در حد نو هستش---ولي بازم آدم شك داره---نقل قول:
دوستان من تقریبآ 15 صفحه اخر را خوندم ولی بازم متوجه نشدم که بالاخره داستان ه ک شدن PS چی شد؟!
ایا نرم افزاریه؟! یا باید اون فلش کارترو بخریم؟! یا به چندیدن روش ه ک شده؟!
حالا اینا همه Coming soone یا اومده؟!
کسی میتونه بازی ها را بدون نسخه اورجینال تو ایران بازی کنه بالاخره یا نه؟! و اگر میتونه چطوریه ایا ما هم میتونیم؟!
لطفآ یکی از دوستان یک توضیح کامل بده
ممنون
سلام H A C K شده الان تو ایران هم رایج شده .نقل قول:
باید از همین USB Dongle ها بخری .
بازی ها رو هم یا می ریزن روی DVD یا فلش می بری می ریزن روی فلش
چند تا سوال:
ps3 من خیلی وقته از کار افتاده و دیگه نسبت به dvd عکس العمل نشون نمیده چیکارش کنم ؟؟؟
اگه چشمش رو عوض کنم چقدر خرج داره ؟؟؟
مدل چشمش چی باشه؟؟؟
به کی میشه برای تعمیر اطمینان کرد ؟؟؟
راستی اگه -- بشه میشه بازی رو تو هارد اکسترنالم بریزم بعد باهاش بازی کنم ؟؟؟
حدود 50 - 60 هزار تومان ( از کسی شنیدم .)نقل قول:
بله می شه توی HARD external ریخت . ( Fat 32 )
برای تعمیر Next gen
ادرس پلیز؟؟نقل قول:
برای تعمیر Next gen
راستی ما که شهرستان هستیم می تونیم پستی بدیم ؟؟ { فکر نکنم بشه } بیخیال ادرس بده خودم میرم پیشش.
اره میشه. ولی فکر نکنم با ۵۰ ۶۰ تومن لتز عوض کنن.نقل قول:
ادرس پلیز؟؟
راستی ما که شهرستان هستیم می تونیم پستی بدیم ؟؟ { فکر نکنم بشه } بیخیال ادرس بده خودم میرم پیشش.
راستي اگه كسي واسه ps3 ال سي دي ميخواد بگيره----بهترين سايز 32 هستش----خود من الان 40 دارم ولي زياد حال نكردم---البته تو اتاق ديگه 32 هم دارم اما به دلايلي مجبورم با 40 بازي كنم----از 40 به بالا هم اصلا مناسب بازي نيست-----
البته لذت بازی کردن تو اینچ های بالاتر یه چیز دیگست.....نقل قول:
خب میدونی که برای بهترین دید باید هر 10 اینچ 1 متر از TV فاصله گرفت.....
1 متر؟اینطوری که چیزی دیده نمیشه اگه از 40 اینچی 4 متر دور شی چیزی ملوم نیست:18:نقل قول:
آره منم 40 دارم تازه اينو فهميدم كه بايد 4 5 متر فاصله بگيرم .
واقعا هرچي عقب تر ميري كيفيت بازي بيشتر ميشه
عزیزم این فاصله محاسبه شده برای بهترین کیفیته.....:46:نقل قول:
احتمالا" چشای شما مشکل پیدا کرده.....:10:
کور خودتی!!!:13::31:نقل قول:
من تصویرو میبینم اما جزئیاتش معلوم نی :11:
لطف دارین شما..........نقل قول:
از دوستان کسی move نگرفته.....؟؟:13:
قیمت کردم یارو میگه 120:18: قرار شده دوست برادر دوستم از مالزی بیاره:31:نقل قول:
منم با 40 بازی میکنم و تو فاصله 3 متری میشینم همیشه.به نظرم بهتری فاصله همین 3 یا 4 مترهنقل قول:
البته اتاقم دیگه بیشتر جواب نمیده:31:
من میخوام بگیرم ولی از کسایی که گرفتن پرسیدم زیاد راضی نبودن.میگن نمی ارزه پولی که پاش دادن.نقل قول:
یه بازی هم که باهاشه خیلی سره کاریه.
کلا به نظرم کینکت جالبتره.ولی خوب موو هم باید باشه دیگه:31:بالاخره گیمری همینه دیگه باید همش باشه چه خوب چه متوسط:46:
یا خـــــــــــــدا :18::18: همش 39 یورو پولشه !نقل قول:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
من 50 دارم ، میچپم توی تلویزیون یه حالی میده :31:نقل قول:
نههه پک رو میده که شامل یه دونه از این گلمبه دارا:31:هست و یه دوربین و بازینقل قول: