آقا خيلي متشكرم، بسيلر عالي بود، دستت درد نكنه:n16::n16::n16:نقل قول:
Printable View
آقا خيلي متشكرم، بسيلر عالي بود، دستت درد نكنه:n16::n16::n16:نقل قول:
نقل قول:
در جواب دوستي كه سئال كردن چجوري ميشه خطايي كه كشيده ميشه رو پر رنگ تر كرد
رو خطي كه نمودار كشيده كليك كنيد،format data بعد تب line style رو باز كنيد قسمت اول يعني width رو زيادترش كنيد
موفق باشيد
دوباره يه سوالي پيش اومده!!!نقل قول:
امكانش هست كه نقاط تداخل دو نمودار با يه رنگ ديگه مشخص شه؟؟؟
مثلا از بازه ي زماني 2~3 كه دو مورد 1 و دو باهم تداخل زماني دارن با يه رنگ ديگه نمايش داده بشه؟؟؟؟
در خط اول اگه یه بار روش کلیک کنید و بعد از قسمت فرمت رنگ رو عوض کنید به کل خط تعمیم داده میشهنقل قول:
ولی اگه به بار دیگه روش کلید کنید فقط همون محدوده انتخاب میشه مثلا 2 تا 3 و رنگش رو میتونین عوض کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط mohammadv2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chart Options > Axes > Horizontal Axis > More options
این لینک رو هم تو یوتیوب ببیین
کد:
watch?v=t_bB0EFa1aQ
سلام مرسی
خب بعد از more options کدوم قسمت برم تو اکسل 2010 می خوام
2- میشه اون فیلم یوتوب برام جایی آپ کنید چون فیلترشکن ندارم :n40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین خیلی ساده توضیح داده.
Show Left To right Axis سمت چپ نشون میده
Show Right To Left راست چین نشون میده
توی افیس 2013 خیلی فرق کرده چون تب Layout دیگه نیست
بابت پاسخت ممنونمنقل قول:
مشکل اینجاست که محور افقی من بازه ی زمانی هست(عدد نیست) و واسه رسم نمودار نقطه ابتدا و انتها رو دادم و رسمش کرده یعنی نقطه به نقطه مختصات ندادم واسه این نمیشه کاری کرد
یه نکته هم بدم که چون اعدادی که واسه نمودار فراخوانی میشه متغیره ممکنه نقاط تلاقی نمودارها با توجه به اعداد ورودی تغییر کنه :|
واسه این مورد میشه کاری انجام داد؟؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.مشکل من در هنگام ارسال فایل های اکسل هست
وقتی یک اکس با فرمول و لینکها رو ایمیل میکنم.فایلی که به گیرنده میرسه تمام لینکهاش پاک شده
برای اینکه لینکها و فرمولها هنگام ارسال به وسیله ایمیل تغییر نکنند یا از بین نروند باید چیکار کنم؟
بعضی وقتها چند فایل اکس به وسیله لینکها به هم مرتبط شدند.برای ارسال که مشکل ایجاد نشه باید چیکار کنم؟
لطفا کامل توضیح بدین
سلام دوستان. یه سوال داشتم. میشه توی نرم افزار اکسل مختصات جغرافیایی نوشت که از درجه و دقیقه و ثانیه تشکیل شده باشه؟
مثلا
50 درجه و 10 دقیقه و 18 ثانیه
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان. یه سوال داشتم. میشه توی نرم افزار اکسل مختصات جغرافیایی نوشت که از درجه و دقیقه و ثانیه تشکیل شده باشه؟
مثلا
50 درجه و 10 دقیقه و 18 ثانیه
ممنون
با سلام خدمت دوستان عزيز بخصوص آقا محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم ببينم اكسل اين امكان رو داره كه جداول رو خودش اتومات سورت كنه؟
مثلا حدول نفرات اول و يا جدول ليگ برتر با وارد كردن امتياز خودش سورت كنه
دو تا فیلد A , b تعریف کننقل قول:
از تب developer گزینه view Code رو باز کن
دوستانی که تب Developer ر و ندارن باید ابتدا اون رو فعال کنن
هر چی داخل کد هست رو پاک کن و کدهای زیر رو توش کپی پیست کن
کلید Alt+Q رو بزن تا به شیت اکسل برگردی.کد:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column <> 2 Or Target.Cells.count > 1 Then Exit Sub
Dim SortRange As Range
Set SortRange = Range(("A1"), Cells(Rows.count, 2).End(xlUp))
SortRange.Sort Key1:=Range("B2"), Order1:=xlAscending, Header:=xlYes
End Sub
تمام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین امیدوارم بدردت بخوره. اگه جاییش رو متوجه نشدی بپرس.نقل قول:
عکسها داخل اکسل import کردی یا اینکه داخل یه پوشه دیگه هست لینک دادی عکسها مستقیم باز شهنقل قول:
اگه دومی باشه نبایدم که باز شه چون شما ادرس درایو مثلا d دادی و گیرنده فایل رو تو درایو c باز کرده مسلما خطا میده
یه فایل میزاشتی خیلی بهتر میشد کمک کرد
نقل قول:
ممنون
ولی مشکل دارم باش
این فایل رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخام با تغییر امتیاز کل سطر جابجا بشه
و اسم سورت نشه و فقط بر اساس امتیار نام جابجا شه و حتی ردیف هم ثابت باشه
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کافیه 2 رو تبدیل به 3 (دوجا) و b2 رو به C2 تیدبل کنید.
کد خط چهار میگه که ماه سه فیلد داریم اگه تعداد ستونهاتون بیشتر بود باید کد خط 1 و 4 رو به تعداد ستونها افزایش بدین و گرنه تغییرات روی اونها اعمال نمیشه
کد خط پنج میگه که براساس ستون سوم مرتب کن
سلام
در یک صفحه اکسل مثلا در صفحه ای که دانش آموزان ساعت مطالعه روزانه شان در هر هرهفته را ثبت میکنن چطور میشه با نموادر یا هر چیز دیگه ای تشخیص داد که بیشتر دانش آموزان در هر روز هفته چقدر مطالعه میکنن؟
برای توضیح بیشتر مثلا فرض کنیم میخوایم بدونیم چند درصد بچه ها کمتر از سه ساعت در روز مطالعه میکنن و چند درصد بین سه تا پنج ساعت و چند درصد بیشتر از پنج ساعت مطالعه میکنن.
این رو چطوری باید در اکسل درست کرد؟
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
در یک صفحه اکسل مثلا در صفحه ای که دانش آموزان ساعت مطالعه روزانه شان در هر هرهفته را ثبت میکنن چطور میشه با نموادر یا هر چیز دیگه ای تشخیص داد که بیشتر دانش آموزان در هر روز هفته چقدر مطالعه میکنن؟
برای توضیح بیشتر مثلا فرض کنیم میخوایم بدونیم چند درصد بچه ها کمتر از سه ساعت در روز مطالعه میکنن و چند درصد بین سه تا پنج ساعت و چند درصد بیشتر از پنج ساعت مطالعه میکنن.
این رو چطوری باید در اکسل درست کرد؟
ممنون
سلام دوست عزیز.
قبل از وارد کردن نمودار از تابع Frequency استفاده کن.
سلام
من یک مشکل با COUNTIFدارم
من میخوام یک مقدار از یک سلول را جمع کنم که با این تابع امکان پذیره
یک سلول مثلا حرف Z نوشته یک سلول دیگه ZA نوشته و یک سلول دیگه ZB نوشته .
حالا چجوری Z ها را باهم جمع کنیم ؟
بسته به اینکه درخواست شما به چه صورت باشه می تونید از توابع زیر کمک بگیرید ( اطلاعات در ستون A درج شده است)نقل قول:
اگر با Z شروع بشه
اگر به Z ختم میشهکد:=COUNTIF(A:A,"z*")
داخل آن Z باشدکد:=COUNTIF(A:A,"*z")
کد:=COUNTIF(A:A,"*z*")
سلام به همه
من تو اکسل جدولی دارم که از A:A اون اسم قرار می گیره و نظم نداره و رو بروی اون ها یه سری دیتا هستش می خوام تو یه شیت دیگه اسم مورد نظر رو پیدا کنه و سلول روبرویی اون اسم رو به من نشون بده این مورد امکان پذیر هست یا نه
مرسی از دوستان
از دستور vlookup استفاده کننقل قول:
همونطوری که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کردن می تونید از vlookup استفاده کنید . برای لیست کردن اسامی هم می تونید از دیتا ولیدیشن استفاده کنید. سوالی بود در خدمتمنقل قول:
سلام
آیا میشه توی اکسل از بین 4 پنج تا ستون ماکسیمم عدد ها رو پیدا کرد و بعدش به جای نشان دادن خود عدد ماکسیمم ، عنوان بالای ستون مربوط به اون عددی که ماکسیمم انتخاب شده رو چاپ کرد؟
من خودم با دستور if می تونم مثلا پنج تا ستون دیگه درست کنم و بگم که آیا این عدد ستون با ماکسیمم برابر هست یا نه؟ و در صورت منفی بودن blank نشون بده که در آخرش ظاهرش چیزه جالبی درنمیاد چون بایددستی بیام همه رو باز کپی کنم توی یه ستون دیگه. می خوام اتوماتیک باشه تا اگه تغییری توی فرمول های ستون های عددهام بدم همزمان تغییر رو ببینم.
سلام به اساتید مخصوصا محمدv2
اگه بخوایم توی شیت دوم از شیت اول یک محدوده را فراخوانی کنیم (مثلا یک جدول ) باید از چه تابع ای استفاده کنیم ؟
ببخشید متن تکرار شد
سلام دو تا سوال در مورد نمودار
1- چطور محور y هاا اعدادش فارسی بشود خیلی نیاز دارم
2- چطور چنین نموداری رسم کنم هر کار کردم نشد که نشد (2010 یا 2013 اکسل)
1-ابتدا از تب insert یک نمودار 3d ایجاد کنید
2-بر روی میله نمودار کلیک راست کرده گزینه Format Data Series را انتخاب کنید
3-از قسمت Series Option گزینه Series 1 را انتخاب نمایید.
1-بر روی vertical Axis کلیک کنید تا انتخاب گردد.نقل قول:
2-format Axis انتخاب کنید
3-از قسمت Axis Option (به شکل یک ایکون نموداره) Number رو انتخاب کنید.
4-از لیست Category گزنیه Custom را انتخاب کنید.
5-در قسمت format code مقدار [$-3020429]0 را وارد کنید.
6-جهت نمایش اعداد به صورت اعشاری مقدار [$-3020429]0.00 را وارد کنید.
7-گزینه Add را بزنید.
با سلام خدمت دوستان و اساتيد
عاغا يه مشكلي در مورد مقايسه زماني داشتم
مشكل اينه كه بر فرض مقدار خانه n1=8:00 و مقدار خانه n2=11:00
حالا يه شرط مقايسه اي كه واسه اين مينويسم درست ج نميده،در واقع ساعت 11 رو بزرگتر از ساعت 8 تشخيص نميده؟؟؟؟!!!!
بر فرض if(n1<n2;s1+s2;s1-s2 ولي درست از آب در نمياد اصولا بايد طبق شرط s1 رو با s2 جمع كنه ولي اينكارو نميكنه و منهاش ميكنه
لطفا راهنمايي كنين كه مشكل كجاست:n16:
سلام
برای درصد گیری از جمع اعداد چه فرمولی مورد استفاده است ؟
مثلا از چندتا سلول جمع گرفتیم شده 375
بعد مثلا میخوایم ببینیم عدد اول که 76 است چند درصد از جمع را شامل میشه .
فرمول خاصی نیاز نیست شما توی یه سلول جمع رو داشته باشین بعد تک تک اعداد رو بر اون عدد(به صورت ادرس دهی مطلق) تقسیم کنین.نقل قول:
جمع درصدا رو اگه باهم با موس انتخاب کنین باید بشه یک.
** فرصت شد سعی می کنم به بقیه سوالت هم پاسخ بدم **
کسی نیست راهنماییمون کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز ذکر چند نکته ضروری هستنقل قول:
1- به فرمت سل ها توجه کن که از نوع زمان باشن
2-فرمت سل خونه ای که قرار هست جواب را نشون بده ، گزینه ای باشه که جمع بیشتر از 24 را شامل بشه ( تو فرمت سل انتخاب time و لیست سمت راست گزینه ای که اینطور نوشته : 37:30:55 )
تو قسمت سوم تابع جایی که باید عدم صحیح بودن شرط بررسی بشه شما باید فرمول را به گونه ای بنویسید که عدد بزرگتر از کوچکتر کم بشه . چون منطقی نیست که زمان منفی داشته باشیم )
اگه سوالی بود در خدمتم
سلام دوستان
مشکل فوق العاده بزرگی پیش اومده که نمی دونم چکار کنم
یک فایلی دارم پر از نمودار تقریبا 70 صفحه نمودار
وقتی پرینت می گیرم چه با پرینتر، چه پرینت پی دی اف (با چندین نرم افزار پی دی اف ساز و پی دی اف خوان)
بعضی از نمودارها فقط بعضی از نمودار کوچک می شوند
نمونه فایل ورد و پی دی اف
یک نکته یادم رفت: نمودارها را از کسل به طریق Past Special در ورد گذاشتم
چون مدام باید روی هر نمودار کلیک کنم و تغییراتی رو در آن اعمال کنم
سلام
بجای اینکه از قسمت پرینت وارد این تنظیمات شوید از پیج ستاپ استفاده کنید گزینه فوق فعال میشود و مشکل حل خواهد شد
بر روی سلولی که تاریخ رو وارد کردید کلیک کنیدنقل قول:
حالا مقدار ثبت شده توی نوار فرمول رو از لحاظ صبح و بعد ظهر چک کنید.
اگه نتیجه نگرفتین فرمت سلولها رو به h]:mm] تغییر دهید.
سلام دوستان فایلی که گذاشتم لطف می کنید بررسی کنید مرسی
سلام
من یک خروجی فرم از سایت دارم که در اون حضور و غیاب دانش آموزان ثبت میشه. به این صورت که زیر اسم هر فردی غیبت یا تاخیر ثبت میشه. باید توجه کرد که غیبت یا تاخیر دقیقا با همین کلمه و در ستون واحد درج میشن یعنی مثلا اگر دانش آموز الف امروز در درس ریاضی تاخیر داشته باشه در ستون کلمه تاخیر ثبت میشه و اگر همین دانش آموز در درس ریاضی فردا غیبت کنه در همان ستون و در زیر کلمه تاخیر، کلمه غیبت ثبت میشه.
خوب حالا من میخوام در انتهای ستون تعداد غیبت ها جمع خورده بشه و هر سه تا تاخیر هم یک غیبت محسوب بشه.
دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
من یک خروجی فرم از سایت دارم که در اون حضور و غیاب دانش آموزان ثبت میشه. به این صورت که زیر اسم هر فردی غیبت یا تاخیر ثبت میشه. باید توجه کرد که غیبت یا تاخیر دقیقا با همین کلمه و در ستون واحد درج میشن یعنی مثلا اگر دانش آموز الف امروز در درس ریاضی تاخیر داشته باشه در ستون کلمه تاخیر ثبت میشه و اگر همین دانش آموز در درس ریاضی فردا غیبت کنه در همان ستون و در زیر کلمه تاخیر، کلمه غیبت ثبت میشه.
خوب حالا من میخوام در انتهای ستون تعداد غیبت ها جمع خورده بشه و هر سه تا تاخیر هم یک غیبت محسوب بشه.
دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
ممنون
میخواهم از اکسل با فرمت dbf خروجی بگیرم ولی اصلا این فرمت وجود نداره کسی میتونه کمک کنه ؟
چطوری این فرمت را به اکسل اضافه کنم ؟
نقل قول:
من خودم با این کار نکردم ببین می تونی باهاش کاری انجام بدی یا نه
- - - Updated - - -
نقل قول:
من خودم با این کار نکردم ببین می تونی باهاش کاری انجام بدی یا نه
http://exceltodbf.sourceforge.net/