بچه ها یه چیزی تو مایه های برنامه های Shredder برای این گوشی سراغ ندارین؟ برنامه ای که
وقتی فایلی رو از رو گوشی باهاش پاک کنی، دیگه قابل بازیافت با نرم افزارهای بازیابی نباشه؟؟
Printable View
بچه ها یه چیزی تو مایه های برنامه های Shredder برای این گوشی سراغ ندارین؟ برنامه ای که
وقتی فایلی رو از رو گوشی باهاش پاک کنی، دیگه قابل بازیافت با نرم افزارهای بازیابی نباشه؟؟
سلام دوستان !!
من همیشه پاسخ گوی مشکلات بودم حالا خودم به یک مشکل عجیب بر خوردم
هندزفری رو که وصل میکنم به صورت کامل آهنگ پخش میکنه ولی هیچ کدوم از دکمه های هندزفری کار نمیکنه !!!!!!!!!!!!!
هندزفری قفل هم نیستا !!!!!!!!
باطریش تموم شده!!!!نقل قول:
از پشت یه پیچ داره بازش کن باطریش رو عوض کن
(نقل قول آقا یونس منبع همین انجمن همین تاپیک چند صفحه قبل)
مطمئنی من گفتم؟ آخرین پست من اینه ها..!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
شاد باشی:40:
این قدر انجمن رو زیر رو میکنم تا پستت رو پیدا کنم(اینجوریاست تازه این تشکره آرش منو کشته)نقل قول:
بابا به خدا من بیگناهم!! همینطوری از دقت عمل یونس جان خوشم اومد! تشکر کردم!
راستی :
منتظرم هاااا؟نقل قول:
نه دیگه تشکر کردی پس...نقل قول:
الان تا330 رو گشتم و عقب رفتم هنوز پیدا نکردمنقل قول:
تااولین صفحه رو هم میگردم
ولی مطمئنم توهمین جا خوندم که نوشته بود پشت هندزفری زیر گیره یه پیچ ریز هست بازش کنید و باطری رو عوض کنید
تا319 رو هم گشتم امروز خسته شدم :19:از بروبچ قدیمی تاپیک درخواست کمک دارم:11: اگه کسی این مطلب رو یادشه ما رو در این موضوع مهم یاری کنه:10:
اجرتون با خداست:31:
عزیز اگر این هندس فری که ازش حرف میزنید همونه که روی 79 و 81 و 95 8 گیگه ، من الان نگریستم ولی هیچ پیچی پیدا نکردم ، مطمئنی پیچ و باطری داره ؟!نقل قول:
باطریش تموم شده!!!!
از پشت یه پیچ داره بازش کن باطریش رو عوض کن
در ضمن یه راه حل برای اینکه سرعتت بره بالا :نقل قول:
تا319 رو هم گشتم امروز خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از بروبچ قدیمی تاپیک درخواست کمک دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کسی این مطلب رو یادشه ما رو در این موضوع مهم یاری کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرتون با خداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو قسمت تنظمیات کاربری ، تعداد پست در هر صفحه رو بزار 40 ، اینجوری تو هر صفحه 40 تا پست میاد و تعداد صفحه ها کم میشه سرعتتم میره بالا ، اگر بکارت اومد منو دعا کن ، منم خواستم در حد توانم بهت در انجام این مهم کمک کنم : دی ، هر چند منم ندیدم یونس هم چین چیزی بگه !!!
والا من هم پیچی پیدا نکردم !!! ولی دوستان لطفا کسایی که گوشی رو آپدیت کردن یک تست بکنن شاید برای اون ها هم کار نمیکنه !!
در ضمن کسایی هم که گوشی رو هک کردن یک تست بکنن لطفا !!!!
wow !!!!!!! باید کلیپس پشتی رو بشکونم ؟؟؟؟؟ گفتم یک سرچ انگلیسی بزنم این رو پیدا کردم !!!
کسی بلد نیست فنر کلیپس رو بدون شکوندن در بیاره ؟؟؟کد:http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?t=73415
نه نیازی به شکوندنش نیستنقل قول:
اون فنر با یه لوله داخل گیره و پشت هندزفری قرار گرفته
یه چیزی شبیه سوزن پیدا کن که نکش خیلی تیز نباشه ولی محکم باشه و عقب ترش ضخیم تر باشه از کنار با فشاردادنش میتونی اون لولا رو در بیاری و بعد فنر میپره حواست باشه در نره:27:
و بقیه ماجرا..
در هین کار عکس بگیر واسه انجمن هم بزار
اصفهان کسی هنوز 16 گیگ ندیده سراغ ندارید قیمتش هنوز نشکسته هنوز 54 یا اومده پایین؟؟؟؟
یه نصیحت : میخواید رم بگیرید...اونم 8 یا 16 از کلاس 4 پایینتر نگیرید...نقل قول:
شاد باشید:40:
الان کلاس 2 رو آقای امینی خریدن 54 کلاس 4 یا 6 فکر کنم حد اقل 70 باشه نه؟
یکم گرون نیست یکم دیگه صبر میکنم پر که بشه فکر کنم تکش بشکنه
یا نه به نظر شما قیمت همینه/؟
سلام دوستانمن 2-3 روز پیش n95 8g خریدم.1-روز اول بعد از 12 ساعت که مداوم به شارژ بود وقتی استفاده کردم بعد از 5-6 ساعت باتریش تموم شد.بعد از اون هم با استفاده معمولی که دارم تقریبا 1 روزه باتریش تمومهرو باتریش هم زده made in japan اون علامت دست و نقطه ها هم توی هولوگرامش هست.اگه مممکنه کمکم کنید تا دیر نشده از کجا بفهمم تقلبی نیست یا باتریش خراب نیست؟2-یه راهی هست واسه پوشاندن لنز دوربین؟ممنون
اشتباه اومدید دوست عزیز این جا کلوپ n95 هست:31: اما نه هشت گیگ بلکه 16 ( شانزده )گیگ (n95-16-sn):27::33:نقل قول:
اینم کلوپ گوشی شما
در مورد مشکلاتتون اون جا راهنمکایی تون میکنن اما احتمالا میتونه یکی از دلائل زیر برای باطری باشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=157854
با زدن#0000#*آبدیت گوشیتون رو بدست میارید اگه کمتر از 31 بود احتمالا هست حتما گوشیتون رو آبدیت کنید
در ضمن حتما گوشیتون رو خالی از شارژکنیدتا خاموش بشه و بعد خاموش شارژکنید با چندین بار استفاده مدت نگهداری شارژ بیشتر میشه تا اونجایی که من میدونم هیچ راه حلی برای تشخیص حتمی اصل بودن باطری نیست همه جور لیبلی این چینی ها زدن در ضمن نگران نباش همه جا همین باطری رو بهت میدن
در مورد لنز هم میتونم بگم تنها راه حل خریدن کیف چرمی تا دور لنز رو بگیره و بالاتر از سطح لنز باشه همین
ولی یونس جان من هر دو شو تست کردم هیچ فرقی ندارن الانم 16 کلاس 2 دارم راضیم:46:نقل قول:
يه تايم بگير ببين دقيقا" گوشيت تو چند ثانيه بالا مياد؟نقل قول:
6176 مگش پرهنقل قول:
35 ثانیه آماده به کار
خوبه یا بد؟
سلام
خوبین؟
من گوشی n95 گرفتم
بعد در قسمت زنگ هاش (تعیین زنگ)
نوشته که آهنگ خط1
آهنگ خط 2
تین 2 تا چی فرقی با هم دارن؟؟؟؟
ممنون
مگه چینی خریدید که دوتا خط(سیم کارت) داره!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه
اصل فنلانده
1 جای سیم کارت هم داره
ولی نمیدونم این یعنی چی؟
میشه عکسشو بذاری؟نقل قول:
بله عزیزم
فقط شرمنده
چون با 1 گوشی دیگه عکس گرفتم
جل الخالق!!!!!!!!!!نقل قول:
یه عکس از خود گوشی هم بذار تا مطمئن شم!
من که سر کار نذاشتم
ولی چشم
راستی
کد اولیه گوشی چنده؟؟؟
منظورم اینه که میخوام کد بزارم وقتی در باز میشه سوال کنه که کد چنده؟
حالا کد اولیه رو میخواد!
چی بزنم؟
یه سوال ، شما از دوتا سیم استفاده میکنید ؟ مثلا یه ایرانسل یه همراه اول بعد هی عوض کنید ( یعنی گوشی رو خاموش کنی و اون یکی رو بزاری نه دو تا با هم )نقل قول:
نه
اصل فنلانده
1 جای سیم کارت هم داره
ولی نمیدونم این یعنی چی؟
ورژن فریمورت رو هم بده ( *#0000* از راست به چپ )
1234 می باشد.نقل قول:
جل الخالق!!!!!!!!!!نقل قول:
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم.
بذار بقیه دوستان هم نظر بدن!
شاید مربوط به فریمور باشه
شاید هم از اون چیپ های مخفی سیم کارت روش سوار شده
میدونی انقدر عجیبه که فقط یه متخصص میتونه جواب بده در غیر این صورت همه نظرات با شاید و ... همراهه
WOW :18:نقل قول:
خودم هم گیج شدم فریمورش 21 هست شاید از این باشه!!ممنون از همه
دوست عزیز من فقط همراه اول روش گداشتمنقل قول:
فریمورش هم 21 هست
حالا به خاطر چی هست؟
منم کنجکاو شدم از گوشیه دوستم عکس گرفتم. مال اون اینجوریه:نقل قول:
من که تا حالا پروفایل اینجوری ندیدم!!!
دوست من شاید منظورش آهنگ sms بوده .... امتحان کردی ببینی شاید همون باشه ...؟
.
در چه مواقعی آهنگ خط 2 کار میکنه ...؟ براحتی خودت میتونی متوجه بشی که ..
سلام
آهنگ اس ام اس در قسمت دیگه ای هستش
من از قسمت پروفایل نمی رم
من از قسمت شخصی سازی>مضمون ها میرم!!!
درسته دیگه؟
به خاطر این نیست؟
هنوز امتحان نکردم ببینم که در چه مواقعی کار میکنه
امتحان میکنم
میگم!
الن از پروفایل هم رفتم
همینجوری بود!!!!!!!!!!!!!!!
يه زنگ به نوكيا بزن!!!