وقتی شارژ پر شد داشتم بازی می کردم و به برق وصل بود مشکلی پیش نمی یاد این کار بکنمنقل قول:
فایلهای صوتی و فیلم ها کجا باید بریزم
اگه یک فایل بازی باز باشه چی کارش کنم نه iso هست نه cso چی کارش باید بکنم
وقتی شارژ پر شد داشتم بازی می کردم و به برق وصل بود مشکلی پیش نمی یاد این کار بکنمنقل قول:
رسما مفت گرفتی.برو حالشو ببر!Burnout:Dominator یادت نره!نقل قول:
ببین داداشی من بدون هیچ گونه مراقبت از باتریم بعد 1.5 سال هنوز باهاش شیرین 7 ساعتو میرم.این دعوا هایی که سر متد درست استفاده از باتری هست اکثرش کشکه.اگرم نباشه فرقش میکروسکوپیکه.نقل قول:
وقتی شارژ پر شد داشتم بازی می کردم و به برق وصل بود مشکلی پیش نمی یاد این کار بکنم
صوتی توی X:\MUSIC\ و تصویری توی X:\VIDEO\.اسم فولدر حتما باید با حروف بزرگ باشه.
باز یعنی چی؟یعنی فولدراشو میبینی؟مثلا PSP_GAME و ICON0.png و ... رو میبینی یا نه؟
Lp جان خواهش میکنم در مورد پیکسل سوخته بیشتر توضیح بده
یعنی اگه پیکسلت سوخته که هیچی ولی از برنامه استفاده کن اگه پیکسل خراب باشه رو صفحه بد شکل میشه این دوروست میکنه (چشمک)
منم امروز برای یکی از دوستام یک مموری 4 گیگ اصل با گارانتی3 سال ایران رهجو گرفتم.اول میگفت 55 با کلی چونه زدن 49 تومن بهش دادم.پایین مموری سمت راستش نوشته mark 2 که مموری خودم نداره.کسی میدونه قضیه این mark 2 چی هست؟
سرعتش چطوره ؟!نقل قول:
درباره ی رم نظری ندارم (یعنی خوبه!) ولی psp رو خیلی خوب گرفتی!:46:نقل قول:
ارشیا بابا برو یه اواتور انتخاب کن واسه خودت دیگه
سرعت توی بازی مثل مموری خودم هست.یعنی مشکلی نداره.اما توی بازی ریختن روی مموری واقعا عالی بود.بازی ironman را براش ریختم.(885 مگ) توی 3 دقیقه روی مموری کپی کرد.:18:نقل قول:
روی مموری خودم حدود 8 دقیفه طول کشید.:41:
مموری را یکم گرون گرفتی.ولی psp خیلی خوب گرفتی.نزدیک به قیمت جهانیش.توی دبی 180 تومن هست.نقل قول:
هردو رو خوب خریدی من مموری رو خودم یک سال پیش خریدم 100 تومان با 5 سال گارانتی توی فاکتورهم نوشت گارانتی مادامالعمر.نقل قول:
اره برای بازی میتال جیر...بود فکر میکنم ولی فکر میکنم دقیق نمی دونم فایل iso بود توش ولی اون ها هم بود مثلا umd_gameنقل قول:
باز یعنی چی؟یعنی فولدراشو میبینی؟مثلا PSP_GAME و ICON0.png و ... رو میبینی یا نه؟
همچین چیزی دقیق یادم نیست
سلام می خواستم بدونم که ایا umdخام هم پیدا می شود اگر پیدا بشه با dvd/rwمعمولی رایت می شه کرد یا نه.
در ضمن می خواستم بدونم که pspوجود داره که تمام قطعاتش ژاپن باشه چون رو جعبه psp من نوشته سیستم ژاپنی،باتری چینی، و همچنین اسم های کره،فیلیپین و ویتنام را هم آورده است.
نه umd خام نیست اگر هم باشه رایترش نیست چون دست شرکت های بازی سازهنقل قول:
یه موقعی بود دیگه الان ژاپنی بعید میدونم پیدا شه
رسول جان چه عجب!!:11:
اره پی اس پی من :
3.71 kernel است ولی 1.50 kernel هم روش است.
از Umd استفاده نمی کنم از فایل های pbp(ممکن اشتباه بگم) و iso استفاده می کنم که pbp هام البته همش نه این erorr را می ده کرنل 1.5 را هم on کردم ولی این erorr را می ده.
اول erorr 80020130 یا 800201C می داد حالا بعضی هاش 80020148 مده و یه دونه اش 80010002 می ده من که از اینها سر در نمی یارم .
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه
می خوام بدونم Psp دست دوم البته خیلی تمیزه و هیچ خطی نداره و همراه جعبه و محلقات و چندتا Dvd بازی و
یه مموری 2 گیگ چند می ارزه ؟
قیمت اکبندش چنده ؟
دوستم یکی با این امکانات داشت 220 فروخت !
نقل قول:
فروش PSP Slim & Lite PSP Slim & Lite 3.80 M33-5 با دو عدد رم 2 گيگا بايتي اصل سوني با گارانتي مادام العمر دستگاه و رم کمتر از 3 هفته کارکرده کيف اسليم و بند هم داره دستگاه نو و خيلي تميزه و قابل تسته 40 عدد بازي TOP همراه با 1 DVD تم و برنامه و ... داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمگه چند مدل psp داریم ؟
یعنی غیر PSP Slim & Lite PSP Slim & Lite 3.80 M33-5 مدل دیگه ای هم هست ؟
پس فکر کنم دوروبر 180-200 بشه فروخت نه ؟
خيلي ممنوننقل قول:
سلام به دوستان گلم
من زیاد تو کار بازی نیستم ولی این دستگاه فکر منو زیر و رو کرد
خلاصه بهتون بگم که از این دستگاه خیلی خوشم اومده
من رفتم مغازه این دستگاه رو قیمت کردم بهم گفت که قیمت هاش متفاوته از 200 تومن داره تا 300 و خورده ای(حدودا 350 360 تومن)
خواستم ببینم که psp ها چه تفاوت هایی با هم دارند و این که مغازه دار راست میگه یا میخواد بهم بندازه؟
در ضمن چه پیشنهادی میکنید برای خرید و این که باید موقع خرید و چه مواردی رو بدونم؟
در ضمن این دستگاه ساخت کجاست؟
من زیاد تو کار کنسول ها نیستم و تجربه ای ازشون ندارم
ممنون میشم اگه منو کمک کنید
ممنون
سلام خوبی ؟!نقل قول:
خوب اینطور که معلومه شما اصفهانی هستید ! قیمت رو زیاد گفته شما کجا قیمت کردید؟!البته قیمیت بیشتر یکسری Accsesories بیشتر میدن !
اصفهان اگه قصد خرید دارید برید سر پاسکال در مجتمع پارک
این دستگاه ساخت ژاپن داره ساخت چین هم داره که فقط قیمت 30-50 تومان گرونتر هستند دستگاه های ژاپنی
فرقی با هم ندارن
بازم سؤالی بود در خدمتم
اره پی اس پی من :
3.71 kernel است ولی 1.50 kernel هم روش است.
از Umd استفاده نمی کنم از فایل های pbp(ممکن اشتباه بگم) و iso استفاده می کنم که pbp هام البته همش نه این erorr را می ده کرنل 1.5 را هم on کردم ولی این erorr را می ده.
اول erorr 80020130 یا 800201C می داد حالا بعضی هاش 80020148 مده و یه دونه اش 80010002 می ده من که از اینها سر در نمی یارم .
اصفهان اگه قصد خرید دارید برید سر پاسکال در مجتمع پارک
این دستگاه ساخت ژاپن داره ساخت چین هم داره که فقط قیمت 30-50 تومان گرونتر هستند دستگاه های ژاپنی
فرقی با هم ندارن
بازم سؤالی بود در خدمتم
خوب چه چیز هایی میدن و این که آیا اینقدر اختلاف قیمت داره؟
ممنون میشم اگه آدرس کاملش رو بدین میخوام ببینم همونه یا نه؟
مسلما ژاپنی اون بهتره و من هم میخوام اون رو بگیرم
بطور کلی یه psp ساخت ژاپن و full accsesories چقدر برام در میاد
راستی slim میخواستم
و بگین چه مدل هایی داره و کدومشون بهتر هستن؟
راستی دوستان بنظرتون psp بگیرم بهتره یا nintendo ds ؟ (البته خودم Psp رو بیشتر دوست دارم)
اگه میشه بیشتر کمک کنید چون همونطور که گفتم زیاد درباره کنسول ها و این مدل اطلاع ندارم
ممنون
من که میگم فرقی نداره شما بگو ژاپنی بهتره
مجتمع پارک زیر زمین اوّل مغازه پاسکال(اون ته 2تا مغازه بعد از Baleno)
اینم پک های مجود در بازار هست
PSP Value Pack Tekken-1
PSP Giga Pack Ceramic- 2
PSP Metal Gear Solid Pack-3
PSP Metal Gear Solid Pack 2 -4
Psp Slim ( Black Piano) Pack-5
Psp Slim ( Daxter) Pack-6
Psp Slim ( Star Wars) Pack-7
Psp Value ( MediEvil) Pack-8
9-psp god of war pack
3
4
5
8
9
از شما ممنونم
امروز میرم یه سری میزنم
خوب اینجور که معلومه انتخاب من خیلی سخته
بگو ببینم کدوم مدل بهتره؟
راستی نگفتین psp بهتره یا nintendo ds ؟
و این که باطری psp دوام خوبی داره یا نه؟
ممنون
بررسی گرافیک PSP در برابر nDsنقل قول:
از دیدگاه PSPsa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yesterday evening I was attacked by some forum member and this is what he had to say: “Dude, everybody knows that the DS is more than capable of running PSP games”. This just proves my point that drugs are bad for you. DS and PSP gamers are well aware of the technical differences between the two handhelds. The thing is how big is the graphical difference really? I’m fully aware that visuals alone do not make a game great but eye candy is always nice to have. Imagine you’ve purchased this new RPG that offers 4 million hours gameplay but the graphics is butt ugly. You’ll be seeing this visual representation throughout the whole game so in my opinion graphics does indeed have major impact on games.
The following list of screenshots is not a competition between the two handhelds since the games where created for two totally different systems, but more to give gamers a general idea of what to expect visually when purchasing any of the two handhelds. I know some people might reckon that the comparison is really unfair but if you think about it, the DS is latest handheld from Nintendo and the PSP the latest from Sony.
The top screenshots are from the Nintendo DS and the bottom widescreen shots are from the Sony PlayStation Portable.
Ridge Racer
Sims 2
Need For Speed: Pro Street
WWE SmackDown vs. RAW 2007
Burnout
Crash of the Titans
Well there you have it. So if you’re planning on buying a new handheld then this should give you a pretty good idea of what to expect visually.
================================================
8دلیل برتری PSP نسبت به DS ؟ :
================================================کد:http://gizmodo.com/gadgets/psp-vs-ds/8-reasons-why-the-psp-might-overtake-the-ds-327596.php
آگه این ها رو بخونین متوجه میشین که PSP خیلی بهتره :46:
متاسفانه یا خوشبختانه همه چی اینجا شده کپی پیست . حداقل منبعو بنویسید چون قانونه در ضمن کپی پیست هم ممنوعه .....
سلام ساسان جان.نقل قول:
در مورد مدل شما اولا باید به بودجت توجه کنی دوما به سلیقه.... در هر کدوم از پک ها بازی بادنل شده که با توجه به سلیقت و موجودی بازار میتونی تهیه کنی.
به نظر من هر دوشون خوب هستند و هر کدومشون خصوصیات و بازیهای مخصوص خودشون رو دارن .... اما من Psp رو بیشتر میپسندم. این نظر خودمه... خوب این رو باید قبول داشت که psp از نظر گرافیکی از دی اس بالاتر هست و بعضی از بازیهاش هم از لحاظ کنترل افتضاح هستند... من به شما psp رو پیشنهاد میکنم.
برای psp 2 نوع باتری هست ... نوع اول 1800 هست که تا 7 ساعت میتونی بازی کنی؛ نوع دوم 3800 هست که high capacity هستش که میشه تا 11 یا 12 ساعت هم بازی کرد.
آقا جریان این Assassins creed چیه؟؟؟
واقعیه کسی دانلود کرده؟؟؟
اگه واقعی باشه که زندگیه!!!!
اساسین برا psp نداریم که! شاید اونی که میگی برای DS هست! که البته تا اونجایی که من میدونم بازی خوبی نیستش!
راستی دوباره گاد اف وار رو بازی کردم با درجه ی Hard چه حالی داد!!
چه سختی دوست عزیز.شما توی اصفهان یا فقط میونید پک starwars گیر بیاری یا daxter یا همین پک های ساده که psp و باطری و شارژر داره.نقل قول:
اگه ار مجتمع پارک بخواهی خرید کنی من کارن را پیشنهاد میدم.چون مادام العمر بازی رایگان میده(خودم تا حالا ازش 47 نا بازی گرفتم که میخواستم بخرم باید دونه ای 500 تا 1000 پول میدادم.:31:).قیمتش هم با پاسکال یکی هست.(280 تومن slim و 350 پک daxter) اما پاسکال فقط 10 تا بازی روی کنسول میده.
اگه جایی با قیمت مناسب تر هم بخواهی نمایندگی سونی توی خیابان چهارباغ پایین روبروی شیخ بهایی فروشگاه هایراپطیان 245 ازش قیمت گرفتم.که البته خودش اصلا بازی نداره و بهت برای بازی گرفتن پاسکال و کارن را پیشنهاد میده.
نمي دونستم كپي از سايت خارجي هم منبع مي خواد :grrr:نقل قول:
علی جان میدونم نیومده ولی لینک دانلودشو توی همین تاپیک دانلود بازی های psp گذاشتن.نقل قول:
می خواستم بدونم جریانش چیه اگه سرکاریه که دانلودش نکنیم.
سلام پیمان جان خوبی ؟نقل قول:
سلام ساسان جان.
در مورد مدل شما اولا باید به بودجت توجه کنی دوما به سلیقه.... در هر کدوم از پک ها بازی بادنل شده که با توجه به سلیقت و موجودی بازار میتونی تهیه کنی.
به نظر من هر دوشون خوب هستند و هر کدومشون خصوصیات و بازیهای مخصوص خودشون رو دارن .... اما من Psp رو بیشتر میپسندم. این نظر خودمه... خوب این رو باید قبول داشت که psp از نظر گرافیکی از دی اس بالاتر هست و بعضی از بازیهاش هم از لحاظ کنترل افتضاح هستند... من به شما psp رو پیشنهاد میکنم.
برای psp 2 نوع باتری هست ... نوع اول 1800 هست که تا 7 ساعت میتونی بازی کنی؛ نوع دوم 3800 هست که high capacity هستش که میشه تا 11 یا 12 ساعت هم بازی کرد.
پس با این حساب و علاقه ای که خودم دارم 100000000000% psp رو انتخاب میکنم
این باطری ها تو بازار موجوده؟ از کجا میشه خرید؟
خوب اگه تفاوت پک ها فقط در بازی ای که روشون نصبه باشه که من میرم پک سادشو میگیرم چون از طرح ساده اش خوشم میاد(سیاه)نقل قول:
چه سختی دوست عزیز.شما توی اصفهان یا فقط میونید پک starwars گیر بیاری یا daxter یا همین پک های ساده که psp و باطری و شارژر داره.
اگه ار مجتمع پارک بخواهی خرید کنی من کارن را پیشنهاد میدم.چون مادام العمر بازی رایگان میده(خودم تا حالا ازش 47 نا بازی گرفتم که میخواستم بخرم باید دونه ای 500 تا 1000 پول میدادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).قیمتش هم با پاسکال یکی هست.(280 تومن slim و 350 پک daxter) اما پاسکال فقط 10 تا بازی روی کنسول میده.
اگه جایی با قیمت مناسب تر هم بخواهی نمایندگی سونی توی خیابان چهارباغ پایین روبروی شیخ بهایی فروشگاه هایراپطیان 245 ازش قیمت گرفتم.که البته خودش اصلا بازی نداره و بهت برای بازی گرفتن پاسکال و کارن را پیشنهاد میده.
بعد میتونم روش بازی نصب کنم
خدمت شما عرض کنم که من اون قیمت های کذایی ای که من چند تا پست قبل گفتم از همین فروشگاه کارن گرفتم
درسته که زیاد از این کنسول ها اطلاع ندارم ولی طرف فکر کرده بود که با... طرفه
میگفت که این دستگاه ها از لحاظ کیفیت ال سیدی متفاوت اند
اون گرونه 16 میلیون رنگه و اون ارزونه 12 میلیون رنگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا ... گفته !
و این که میگفت ژاپنیه
ولی اونجوری که من اطلاع دارم دیگه ژاپنی اون تولید نمیشه و همگی چینی و با همون کیفیت هستن(درست میگم؟)
دقیقا این قیمت هایی که تو گفتی رو گفت در صورتی که امروز رفتم پاسکال بهم گفت slim قیمتش 240 تومنه
بطور کلی انگار پاسکال قابل اطمینان تر بود
خوب فکر کنم بهتره که از همین نمایندگی بگیرم
بهتر و قابل اطمینان تره
برای بازی هم باشه به اونا مراجعه میکنم
ببینم قیمت ارزون تر از این کجا هست؟
دبی چه قیمتی میدن ؟
(ببخشید زیاد صحبت کردم)
ممنون
راستی دوستان قیمت این اسپیکر چنده؟
قیمت کلی اسپیکر ها رو از کارن پرسیدم گفت حدود 30 تومن هستن
ممنون
سلام
من به عشق گاد آف وار رفتم یه پی اس پی گرفتم
مدل دستگام اسلیم و لایت هستش
دستگاش خوبه؟!
با یه مموریه 4 گیگی مه 1 سالم ضمانت داشت خریدمش 260 خوب گرفتم یا گرونه؟!!!
ممنون می شم اگه جواب بدین
به نظرتون خریدن psp دست دوم (البته می دونم هیچ مشکلی نداره) با رم 2 گیگ
به قیمت 100 تومن ارزش داره ؟
صاحبش پول لازمه !
سلام دوست قدیمی!نقل قول:
شما اگه میتونی واسه خرید psp برو قشم اگه خواستی من آدرس فروشنده رو هم بت میدم
اونجا فوق العاده ارزونه!!!!!من هفته پیش قشم بودم باورت میشه من psp slim piano black 3.9 m33-3
رو از اونجا خریدم 210 تومن!!! در حالیکه همون موقع اصفهان فروشگاه کارن میداد 265 !!!!
واسه لوازم جانبی هم قشم عالیه:27: من کیف بندی( نه از اون دستی ها) که برزنتی بود و اینجا میدادن 15 تومن رو خریدم 4500 تومن:18: قاب کریستال 5000 تومن و کابل 5 سره hd که کارن میده 25000 تومن رو خریدم 10000 تومن!!!:46:
رم 4 گیگ اصلیه ژاپنی که magicate رو هم ساپورت میکنه و سرعتش هم بالاست و اینجا 58 بود رو خریدم 47 تومن!!!!!!! خلاصه رو هم رفته یه 80000 تومنی سود کردم!!
اگر دوستی یا کسی داری که میره قشم یا کیش بگو حتما برات بیاره
البته اگه نهایتا خواستی از اصفهان بخری حتما به قول دوست خودم علی(choory ) برو از کارن بگیر چون تمام بازیهاش رایگانه و خدمات خوبی هم داره
پیمان جان راستی شما باتری 3800 کجا دیدی?؟ من که ندیدم
آره خوبه!! با قیمت پارسال یکیه:31:نقل قول:
خیلی بعیده که منبعت خارجی باشه از یه جاهایی معلومه!! اگر هم خارجی باشه که نیست بازم منبع میخواد......نقل قول: