سلام..
کسی ورژن دیگه ای از این برنامه رو نداره ؟ به جز این 2 ورژن :
Update_Service_Setup-2.8.5.12 و Update_Service_Setup-2.7.12.4
Printable View
سلام..
کسی ورژن دیگه ای از این برنامه رو نداره ؟ به جز این 2 ورژن :
Update_Service_Setup-2.8.5.12 و Update_Service_Setup-2.7.12.4
من فهمیدم مشکل از مموریم بود چون ویروسی شده. یه فولدر 500 مگی رو 4 5 گیگ اعلام میکنه!!نقل قول:
در یه فولدر همینطوری فولدر از قبلی درست میکنه و پاک هم نمیشه!
2 بار فرمتش کردم ولی دوباره همونطوری میشه. چیکار میتونم بکنم ؟
شاید مشکل از ویندوزم باشه که ویروسیش میکنه ولی آخه پس چرا مموری 1 گیگ چینی من این طوری نمیشه ؟
کمک
این برنامه 2 تا ورژن بیشتر نداره . 2.7 اولیش بود بعد واسه ویستا 2.8 رو دادن . اصلا فرقی با هم نمیکنه .نقل قول:
اگه به یه سیستم که این ویروس رو داره وصل کرده باشی این طوری میشه . تازه جالبتر که پاک نمیشه اینکه روی volume مموری نشسته . یعنی همون جایی که دسترسی نداری . انتی ویروس بزن پاکش میکنه .نقل قول:
من ميخوام واسه گوشيم ممورى بخرم به نظر شما يک بگيرم يا دو گوشيم پى ۹۹۰هنقل قول:
حالا مال من مي گفت كه بايد پلاگين فلش رو نصب كني . من هر چي پلاگين بود دانلود كردم و نصب كردم ولي بازم درست نشد آخرش يكي از دوستان گفت كه مشكل از سيستمه منم تو يه سيستم ديگه زدم خيلي راحت درست شدنقل قول:
موفق باشي
مرسی. من ویندوز رو عوض کردم. با چه آنتی ویروسی پاک میشه ؟نقل قول:
چون فرمت کردن رو دیدم فایده نداره.
با نظرت موافقم . منم بعد از آپدیت یه سری مشکلاتم حل به جاش یه ایرادای دیگه پیدا کرد!!!!!!نقل قول:
اگر به گوشیتون عادت کردید و داره مثل بچه آدم باهاتون راه میاد هی انگولکش نکنید.:46:
وحيد جان با کاسپر اسکاي ورژن 7 البته آپديت شده همهي ويروسها رو از دم ميکشه... من سيستمم پاک پاک بود اسکن کردم 500 تا ويروسو کرمو تروجان پيدا کرد...نقل قول:
راستي من با مسيجهام هنوز مشکل دارم کسي از دوستان همچين مشکلي براش پيش نيومده!؟
وقتي تو پوشهي drafts توي مسيجها ميرم تا روش کليک ميکنم گوشي ريستارت ميشه... ديگه اعصابم داره به هم ميريزه... يه بار همين مشکلو داشتم که تو کيبورد تا 3 رو ميزدم دقيقاً همين اتفاق ميفتاد که بعداً فهميدم مشکل از فونتايي بوده که ريختم... ولي الان دقيقاً نميدونم از چيه!!
ممنون. مستر ریست کردی ؟ معمولا این طوری درست میشه.نقل قول:
اگه نشد آپدیت کن
زیاد بلوتوث بازی میکنی؟نقل قول:
احتمالا گوشیت ویروسی شده یعنی ویروس با بلوتوث بهت انداختن.
با x-plore دکمه 4 رو بزن و برو تو مسیجها ببین فایلی به اسم (1) یا یه همچین چیزی اونجا هست؟ اگه آره پاکش کن.
اگه بازم نشد راهی نداری جز آپدیت.
موفق باشی.
مموری 2 گیگ sandisk به نظر من بگیر. البته به استفادت بستگی داره.نقل قول:
پی 990 تا 4 گیگ رو ساپورت میکنه ولی من توصیه نمیکنم
فرقی نداره...امروزه مموری خوب سخت پیدا میشه. باید تو مغازه یارو یه عالمه تست کنی.امیدوارم بتونی یه خوبشو پیدا کنی و مثل من مجبور نشی 4 بار بری در مغازه یارو...:41::31:نقل قول:
سیمانتک هم آنتی ویروس بسیار ردیفیه...نقل قول:
کار کردن باهاش هم خیلی راحته و هی مثل کسپر اسکای پیغام نمیده دهن آدمو .... کنه.خودش میدونه باید چی کار کنه.:31:
البته باید آپدیتش کنی.
دوستان مشکلم حل شد...
ميدونيد چيکار کردم!؟
يادمه آخرين باري که به پوشهي درفت تو مسيجها دسترسي داشتم زماني بود که يه مسيج داشتم مينوشتم که وسطش گوشي شارژ تموم کرد... همين الان به ذهنم خورد که با برنامهي My phone explorer برم تو اين پوشه و اون مسيجو پاک کنم و بعد از پاک کردنو يه رفرش کردن اومدم يه بار ديگه رفتم تو درفتس و در عين ناباوري گوشي ريستارت نشد...
پيشنهاد ميکنم هرموقه با مسيجهاتون مشکل پيدا کرديد يه نگاه به اين برنامه بندازيد...
با اين تفاسير آپديت حالا حالاها عقب افتاد...
از همهي دوستان بخاطر راهنمايياشون ممنون... کار ب ريست و آپديت نکشيد... خداروشکر
سلام..نقل قول:
رو یه سیستم دیگه نصبش کردم. مشکلی نداشت. پس معلوم شد که اشکال از سیستمم بوده.. ممنون امیر جان..
الآن داره برنامه آپدیت میشه. 15 دقیقه ای میشه که رو 7 درصد مونده. ADSL 128 دارم. اشکالی نداره برنامه رو ببندم دوباره اجراش کنم ؟ آخه دوستای دیگه گفته بودن که اگه به چنین مشکلی خورد، اگه قطعش کنی، دوباره اجراش کنی از جایی شروع میشه که تا اون موقع دانلود کرده بوده..
سلام..
من دلایلمو بگم که واسه چی میخوام گوشیمو آپدیت کنم، بعد که آپدیت کردم هم میگم که مشکلام رفع شدن یا مشکلات جدیدی واسش به وجود اومده یا نه :
1. گوشیم هر از چند گاهی واسه خودش رسیت میشه
2. فونت هاش اول که گوشیرو روشن میکنم خوبن ولی بعد 4 تا 5 ساعت فونتاش ریز میشن. ( شاید به خاطر اینه که فونت فارسی ریختم روش، نمیدونم)
3. وقتی گوشی تازه روشن میشه، میشه باهاش بلوتوث کرد ولی 1 تا 2 ساعت که بگذره، اگه بلوتوث روشن باشه که دیگه خاموش نمیشه و خاموشم باشه روشن نمیشه. اصلاً نمیشه چیزی رو بلوتوث کرد. ارور میده.
4. سرعت گوشیم نصبت به روزای اولی که گرفتم خیلی خیلی اومده پایین. من حدوداً 8 ماه پیش گوشیم رو گرفتم.
نمیدونم بعد ایکه آپدیت کنم مشکلام رفع بشه یانه. البته اگه بیتونم آپدیت کنم..
آقا یه سوال
همونطور که میدونید ، p990 ,وایر لس داره(wifi)....آیا کسی سایت یا سایتهای دانلود فیلم یا کانال تلوزیونی، سراغ داره که بشه از طریق گوشی ، اونها رو دانلود و تماشا کرد.
خواهش ميكنم ... بهت توصيه ميكنم آپديتو بذاري تو ساعات خلوتيه شبكه بخصوص اگه 128 share داري . ساعت 2 تا 5 و ساعت 1 شب به بعد ساعت خلوتيه شبكه ست . از اونجا دوباره نمياد تا اونجا سريع تر ميره . موفق باشينقل قول:
وحيد جان با کاسپر اسکاي ورژن 7 البته آپديت شده همهي ويروسها رو از دم ميکشه... من سيستمم پاک پاک بود اسکن کردم 500 تا ويروسو کرمو تروجان پيدا کرد...نقل قول:
.[/QUOTE]
من کاسپراسکای 7 رو آپدیت هم کردم 1200 تا ویروس و تروجان تو کامپیوتر پیدا کرد ولی ویروسی که تو مموریم فولدر تکراری درست میکرد رو پیدا نکرد!!
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟
سلام دوستان
چجوری از بلک لیست این گوشی استفاده کنم؟
همونی که اگه شماره ای تو لیستت باشه بلافاصله ریجکت میکنه؟
سونی اریکسون بلک لیست نداره. به جاش وایت لیست داره.نقل قول:
یعنی هر شماره ای رو کا توی لیستش قرار بدی زنگ میخوره بقیه رو ریجکت میکنه.
ار این طریق فعال میشه:
توی call setting اولین گزینه رو بزن.باید بزاریش روی حالت listed callers only بعد توی تب list لیست اونایی که میخای بهت زنگ بزنن رو مشخص کنی
برای بلک لیست هم برنامه جداگانه باید نصب کنی که من ندارم:5:
من کاسپراسکای 7 رو آپدیت هم کردم 1200 تا ویروس و تروجان تو کامپیوتر پیدا کرد ولی ویروسی که تو مموریم فولدر تکراری درست میکرد رو پیدا نکرد!!نقل قول:
دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟[/QUOTE]
سلام ریفیق
منظورت همونه که نیو فولدر میسازه؟
آنتی ویروس این جداست. یه انتی ویروس کوچولو واسش ساختن:20:
باید توی نت سرچ کنی آنتی ویروس نیو فولدر:46: البته new folder
سلام ریفیقنقل قول:
منظورت همونه که نیو فولدر میسازه؟
آنتی ویروس این جداست. یه انتی ویروس کوچولو واسش ساختن:20:
باید توی نت سرچ کنی آنتی ویروس نیو فولدر:46: البته new folder[/QUOTE]
نه این با اون فرق داره! این فولدر تو فولدر درست میکنه نه نیو فولدر.
مثلا توی فولدر mp3 فرض کن من یه فولدر داریوش دارم این میاد فولدر داریوش رو تو فولدر داریوش کپی میکنه.
حجم مموری 2 گیگ تا 7 گیگ هم بالا میره و خیلی از فایلا رو پاک میکنه و ....
خلاصه بدبختم کرده.
به هر حال ممنون
راستی این برنامه Adl خیلی برنامه خوبیه. حیف که من بلد نیستم ساینش کنم.
پیشنهاد میکنم امتحان کنید. پست 813 در برنامه های Uiq3
دوست عزيز اگه بلك ليست مي خواي برنامه advance call manager رو نصب كن كه برنامه پر كاربرديه . تو برنامه هاي uiq3 معرفي شدهنقل قول:
یه مموریp990 sandisk 2gb دارم که سالمه. یعنی رو کامپیوتر میاد با لا و تا تهش رو میشه پر کرد 1.91 gb ولی مشکل اینجاست که روی موبایل وقتی میزاری گوشی قبول نمیکنه ومینویسه Memory Corrupted D: با هر فرمتی که کردم نشد البته fat 16 نتونستم چون ویندوز من این گزینه رو نداره.با برنامه mmcmedic امتحان کردم ولی اون هم تا 1gbرو ساپورت میکنه
ضمنا این برنامه میگه که مموری ما corrupt نیست.راهی برای فرمت با fat 16 وجود داره.فکر کنم اگه با موبایل فرمت شه حل بشه.تو سایت ها پاسخ درست حسابی نداده بودند.
اگه راهی هست بگین البته فکر کنم تا پیکی بود به این نام ولی مشکل من با اون فرق میکنه چون مموری من سالمه.از مدیران انجمن تقاضا میشود یاری کنند
مموریت سالمه میگه درست جا نرفته. درش بیار دوباره بزن معمولا درست میشه
تو چندتا گوشیه دیگه امتحان کن ببین میتونی فرمتش کنی,مخصوصا گوشیای جاوا.نقل قول:
سلام بچه ها.می خوام یه P990بخرم.من اینقدر توی تاپیک های دیگه
از این گوشی انتقاد های بدی دیده بودم که والا من زده شدم.
به خودم گفتم بذار برم تو کلوپش و از خود بچه های کلوپش بپرسم.
ببینم شما هایی که این گوشی دارین بدی ازش دیدین یا اصلا راضی ازش هستید.
خواهش میکنم اگه می تونید دقیق راهنماییم کنید.
ممنونم ازتون بچه ها.
خوب به این بستگی داره که تو میخوای با گوشیت چیکار بکنی:27:نقل قول:
اگه اهل موزیک گوش دادن با گوشی هستی زیاد روش حساب نکن(البته درسته که با هک تونستیم صدای گوشیامونو زیاد بکنیم)ولی این گوشی در حالت طبیعی صداش کمه.:41:
اگه اهل پز دادن هستی ومیخوای همه وقتی گوشیتو میبینن تو کف بمونن باید بگم کیس خوبیه!:21:
اگه میخوای وقتی گوشیت زنگ میخوره عالم و آدم با خبر بشن,بیخیالش شو.:13:
اگه میخوای حس کنی که با یه سری اشیا داری کار میکنی که شبیه اشیای دنیا واقعی هستن,این گوشی همونه که تو میخوای!(صفحه نمایش لمسی):20:
اگر هم عاشق امکانات مختلف و کار با برنامه های مفید و بدرد بوخور هستی بازم اگه این گوشیو بگیری تا حدود زیادی ارضا میشی!
اگه مایل باشی بهت توصیه میکنم یه نگاهی هم به اینا بنداز(مفیده)
کد:http://www.gsm.ir/a4111.asp?phoneid=195
ولی اینو بگم که مدل گوشی زیاد مهم نیست که چی باشه مهم اینه که تو چی ازش انتظار داری.کد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=195
یه چیزی هم بگم؟....
**امضات خیلی خفنه**
گوشی خوبیه مشکلش بزرگیشه که عادت کردیم. همین.
پی 1 هم گوشی خوشگلیه. البته چینی!
راحت ترین راهش اینه که از طریق دوربین های دیجتال سونی فورمتش کنی.نقل قول:
یه مموریp990 sandisk 2gb دارم که سالمه. یعنی رو کامپیوتر میاد با لا و تا تهش رو میشه پر کرد 1.91 gb ولی مشکل اینجاست که روی موبایل وقتی میزاری گوشی قبول نمیکنه ومینویسه Memory Corrupted D: با هر فرمتی که کردم نشد البته fat 16 نتونستم چون ویندوز من این گزینه رو نداره.با برنامه mmcmedic امتحان کردم ولی اون هم تا 1gbرو ساپورت میکنه
ضمنا این برنامه میگه که مموری ما corrupt نیست.راهی برای فرمت با fat 16 وجود داره.فکر کنم اگه با موبایل فرمت شه حل بشه.تو سایت ها پاسخ درست حسابی نداده بودند.
اگه راهی هست بگین البته فکر کنم تا پیکی بود به این نام ولی مشکل من با اون فرق میکنه چون مموری من سالمه.از مدیران انجمن تقاضا میشود یاری کنند
سلام..نقل قول:
بلاخره بعد از کلی تلاش تونستم گوشیمو آپدیت کنم.. ممنون امیر جان. تقریباً تو همون رنج ساعتی که گفتی آپدیت کردم. 3 ساعت و نیم طول کشید ! از 3:30 تا 7:00 صبح. اینهمه زمان برام غیره منتظره بود. ولی مهم این بود که بالاخره آپدیت شد..
سرویس ADSL 128 داشتم. سه ساعت و نیم طول کشید. جالب اینجا بود که تا آپدیت تموم شد، اینترنتمم قطع شد. یعنی نهایت خوش شانسی..
لود اولش که خیلی طول کشید.. البته دفعه دوم که گوشیمو روشن کردم خوب بود.. ولی واسه من عکس غروب و طلوع نیومد. آخه تو آموزشی که خونده بودم گفته بود که باید این عکس بیاد وگرنه درست آپدیت نشده. مهم نیست. مهم اینه که اولین آزمایشی که رو گوشیم کردم این بود که صدای پخش موزیکشو تست کردم، باورم نمیشد، زیادتر شده بود ! دیگه بقیه ی تفاوت ها و تغییراتشو نسبت به قبلش نمیدونم. آخه هنوز تست نکردم. فعلاً برم شماره هامو که بک آپ گرفتم برگردونم، بعدش برم بخوابم.. آخه خیلی خوابم میاد..
از همتون ممنونم..
سلام..
این جمله درسته ؟ در مورد P990i هستش :
"تمام کارآیی ها قابل تنظیم تحت تنظیمات امنیتی می باشند و استفاده از پیام ها ، عکس ها ، اینترنت و حتی دسترسی به سیستم ، قابل کد رمز گذاری می باشد ."
یعنی رو کلیپ ها هم میشه رمز گذاشت ؟ بدون برنامه ؟ اگه آره، چه طوری ؟
با سلام
چطوری میشه گوشی سونی اریکسون p990i رو فارسی کرد در صورتیکه هر کاری میکنم تو مموری کارت فایل resource ساخته نمیشه و ارور میده چون این فایل بصورت سیستمی تو درایو z گوشی وجود داره و با کامپیوتر هم نمیشه این فایل رو ساخت.
لطفا کمک کنین – خیلی حیاتیه
عزیز این فولدر توی همه درایو ها هست . واسه اینکه بتونی روی کامپیوتر ببینی باید قسمت مربوط به فایل مخفی رو فعال کنی .نقل قول:
روی گوشی هم با برنامه اکسپلور بور به configuration و system file ro تیک بزن
'نقل قول:
تو چندتا گوشیه دیگه امتحان کن ببین میتونی فرمتش کنی,مخصوصا گوشیای جاوا
فایده نداشت اخه 2gig هست
جایگاه مموری مشکلی نداره