تورو خدا به دادم برسید گوشیم دیگه روشن نمیشه من همه کارارو درست انجام دادم ssw اول ریختم با xs بد به far وصل شد driver صدا رو copy کردم رو هارد کل فایل acoustic بد یه درایور جدید toshara 1.7 ریختم روش بد از fs هم که امدم بیرون پیغام شات دان امد yes زدم بد خاستم برم تو flash تا reset بریزم اما error داد گفت usb قطع کن باتری در بیار از نو بزار منم کردم بد وصل شدم و rest_K750_R1AA008.bin که با فارور گوشیم میخوند ریختم البته برا من ان پیغام خطای قرمز رنگ نیومد ولی پیغام اخر که میگه فلش انجام شد و close داره امد و close زدم far هم بستم گوشی قطع کردم باتری در اوردم 20 ثانیه بعد گذاشتم ولی گوشیم روشن نمیشه بد بخت شدم حالا دیگه وقتی به xs یا davinchi وصل میشم تا اطلاعات تو گوشی بوینم دیگه نمیخاد کلید C بگیرم همین جوری وصل میکنم وصل میشه اطلاعات سخت افزاریش درست ولی مینویسه
cannot open GDFS warning:IMEI name dosent match GDFS name (IMEI:k750) operator: n/a cda: n/a Firmware: n/a Erom: n/a ولی میگه امادس واسه فلش شدن نمیدونم چی کار کنم نکنه rest_K750_R1AA008.bin فایل درست کار نکرده رجیستر من دستی بود تو رو خدا اگه کسی تجربه این اتفاق داره کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه با XS فایل rest_K750_R1AA008.bin تو گوشی بریزم مین فلشش کنک؟؟؟؟؟به نظرم خوب reset نشده انگار گوشی تو کماس