دوستان این طرح های غزال که 4 برابر سرعت بیشتر میده رو میشه برای ftth سفارش داد یا اینا فقط واسه adsl هست ؟
و در ضمن در ftth هم مثل مودم های adsl یوزرنیم و پسوورد , vpi -vci داریم؟ من هر چقدر این منو های مودم رو میگردم همچین چیز هایی پیدا نمیکنم:n13:
Printable View
دوستان این طرح های غزال که 4 برابر سرعت بیشتر میده رو میشه برای ftth سفارش داد یا اینا فقط واسه adsl هست ؟
و در ضمن در ftth هم مثل مودم های adsl یوزرنیم و پسوورد , vpi -vci داریم؟ من هر چقدر این منو های مودم رو میگردم همچین چیز هایی پیدا نمیکنم:n13:
نه فیبر غزال نداره اون فقط واسه adsl هست.فیبر هم چون شما اشترام میگیری و به صورت ppoe هست یوزر پس داره ولی vci,vpi نداره.البته فیبر رو هم میشه بدون مودم هم استفاده کرد ولی باید مستقیم به اون دستگاهی که وصل میکنی باید تنظیمات ppoe داشته باشه .مثلا نموتش کنسول ps4نقل قول:
تازه گیا پینگ تایم فیبر عالی شد.یه چیزی در حد نرم جهانی.اینم تست از بازی bf1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یه پینگ از 8.8.8.8 میزاری
میشه یه speedtest و یه عکس از سرعت دانلودت با idm بزاری و اطلاع داری که آیا راهی هست که تانوما برای مشترکن خانگی با سرعت یک گیگابیت گرفت؟ممنوننقل قول:
اگر لطف کنی یک tracert هم از همون 8.8.8.8 بزاری ممنون میشم. کنجکاوم بدونم از چه مسیری داره استفاده میکنه که این پینگ رو میده.
من سروی ۲۰ مگه و ۲.۵ مگ دانلود میده.۱ گیگ رو هم فکر نکنم به کاربر خانگی بدننقل قول:
این برای اروپاس با امریکا چند میشه پینگ؟نقل قول: