چند روزیه که لینک واسه نماینده ها باز نمیشه فقط پوشش خارجیشو میارهنقل قول:
Printable View
چند روزیه که لینک واسه نماینده ها باز نمیشه فقط پوشش خارجیشو میارهنقل قول:
پوشش واقعی یچیزی بین نماینده ها و سایته، پوشش واسه اونارم خیلی کم زده تو سایتم زیادی زده یکم.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
میدونم اشتباه از من بود چون چند روز پیش داشتم همیجا میچرخیدم دیدم اقای احمدی یه لینک گذاشته ولی دقت نکردم فکر کردم لینکشو گیر اوردند . اما چک کردم دیدم پوشش 3g-4g معمولی هستش .نقل قول:
دوستان عزیزم کسی میتونه فرق گیرندگی دو مودم z6000 و zw101 رو بگه؟ اگه zw101 خیلی بهتره، z6000 رو بفروشم و اون یکی رو بگیرم
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا نداردلینک کمپین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
من ساکن شهریار هستم از سال 87 سیم کارت ایرانسل دارم و شهریور 95 ترابرد کردم به رایتل واقعا خوب بود هم نت و هم انتن ولی 3 هفته پیش باز برگشتم ایرانسل و فقط می تونم در توصیفش یک کلمه رو به کار ببرم : فاجعه !!!!
تو خونه که اصلا آنتن ندارم و بیرون هم تقریبا همینه خیلی جالب نیست تقریبا هیچ وقت پر نمیشه !!!!!
به نظرتون چیکار کنم ؟
خوب اگر رایتل همه چی تموم بود چرا دوباره برگشتی ایرانسل :n36:نقل قول:
3 ماه باید بمونی و بعد دوباره میتونی بری رایتل یا همراه آخر :V32:
سلام
اینم پاسخ ایرانسل برای آن دسته ازدوستانی که میگن ایرانسل ادعا میکنه که سیم کارت TDL فقط به روی مودم کار میکنه
ایرانسل در لینک زیر توضیح داده که هر کسی گوشیش از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میتونه سیم کارت TDL اسفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوشی ای که باند 42 فرکانس 3500 رو ساپورت کنه پیدا کن وصل شو .نقل قول:
صحیحنقل قول:
یه چند سوال دیگه از شما استاد عزیز دارم
ایا در حین حرکتم آنتن میده یا نه
قابلیت مکالمه هم داره یا نه
اصلا چرا بهش میگن ثابت
فرق TDD و FDD چیه
فرق TDL با TDD جیه