اینم نتیجه استفاده از شاتل لند، حالا بازم ازین آشغالها حمایت کنید تا اینترنت کلا ملی بشه:
نقل قول:
Printable View
اینم نتیجه استفاده از شاتل لند، حالا بازم ازین آشغالها حمایت کنید تا اینترنت کلا ملی بشه:
نقل قول:
یعنی آپلود رایگان دیگه نیست؟نقل قول:
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
آپلود سنتر هم جزو شاتل لنده پس ۴۹۵۰ گیگ شامل آپلود سنتر هم میشهنقل قول:
تا اونجا که میدونم واسه ریموت کردن باید لینک مستقیم باشه حالا چه سرور ایرانی چه خارجی
جدیدا هم که دیگه آپلود رایگان نیست:n27:
من امروز از سید باز اشتراک گرفتم هر چی ریموت میکنم رو اپلود سنتر مستقیم نمیشه میخواستم کس دیگه ای هست امتحان کنه.
با سایت های دیگه مشکل نداره
پاک شود.....
احتمالا سرور های سیدباز خارجی هستن برای همین ریموت نمیشهنقل قول:
شاتل لند فقط از سرورهای داخلی ریموت میکنه
تا اونجا که من میدونم از سایت هایی که برای دانلود باید عضو باشی نمیشه ریموت کرد چون ریموت مثل این میمونه که یه نفر بخواد اون فایلو دانلود کنه پس واسه ریموت کردن باید با سرور شاتل لند وارد حساب سید بازت بشی که همچین امکانی وجود ندارهنقل قول:
امیدوارم منظورمو گرفته باشی:n02:
من از اخر نفهمیدم که این شاتل لند چیه و به چه دردی میخوره
مثلا برای من که دانلود فیلم دارم از سایت های گوناگون ، میتونه کارایی داشته باشه ؟
یعنی همون شرایط قبلی هنوز هست دیگه ؟نقل قول:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 50 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر گرفته شده است.
فقط این 50 گیگه اومده روش ؟؟؟
آره عزیز کارایی دارهنقل قول:
واسه این کار میری بخش آپلودسنتر بعد فیلم رو ریموت میکنی تو آپلود سنتر بعد از اونجا دانلودش میکنی
اینجوری دیگه لازم نیست پول حجم بدی یا صبر کنی شب شه تا دانلود کنی:n01: