سلام
به نظر شما بهترین پرینتر برای کار دفتری و چاپ رنگی تا سایز a3 چیست؟
(که بیشتر مورد استفادهاش برای چاپ طراحی و نمونههای پیش از چاپ افست است)
قیمت: حدود (یا کمتر) از چهارصد ـ پانصد هزار
سپاس
Printable View
سلام
سپاس
سلام..نقل قول:
سلام
سپاس
تو دفاتر فنی و جاهایی که تایپ و تکثیری دارند، معمولاً از پرینتر hp1280 دیدم که استفاده میکنند. حدود 2 سال پیش قیمتش 240 تومن بود. از قیمت الآنش خبر ندارم.
الآن شاید مدل های جدیدتری هم اومده باشه، ولی من اینو دیدم که استفاده میکنند..
موفق باشی.. :11:
بهترين نوع كابل usb براي پرينتر ها چيست؟
من یه چابگ hp2014 واسه کافی نت دارم
یه مشکل با این پرینتر دارم
بعد از share پرینتر تو شبکه و نصب درایور از طریق کلاینت وقتی میخام از طریق کلاینت پرینت بگیرم دستور پرینت می ره تو صف ولی پرینت نمی گیره
ولی یه 1640 دارم که سریع پرینت می گیره ولی متاسفانه شارژش تموم شد و شارژ هم نمیشه
فعلا با این 2014 چکار کنم
رفتم پیش یکی از این نمایندگی ها گفت کابل اصل hp بزن درست می شه ولی نشد!!!
سلام. من يه چاپگر hp2015 دارم که يه مشکل موقع پرينت باهاش دارم. مشکل اينه که وقتي توي يه نرم افزار خاص(نرم افزار کاريم) پرينت مي گيرم چند دقيقه اي چراغ سبز روي پرينتر چشمک مي زنه و بعد از چند دقيقه تازه پرينت گرفته مي شه. مي خوام ببينم اين تاخير برا چيه و چجوري مي تونم رفعش کنم؟
فقط يه کم برا مشکلم عجله دارم. لطفا اگه ميشه سريع تر راهنماييم کنيد
فقط با یه نرم افزار این مشکل رو دارین؟نقل قول:
اگر اینطوره ممکنه با دوباره نصب کردن اون مشکل حل بشه.یا آپدیت کردن مشکل رو حل بکنه.
با کدوم نرم افزار این مشکل رو دارین؟
این دو رو زدن هم اگه پرینتر ساپورت نکنه دردسریه ها!
اول باید صفحات فرد رو بزنیم
بعد صفحات زوج رو بصورت معکوس پرینت بگیریم یعنی از آخر به اول.
توجه باید کرد که اگه آخرین صفحه روی دومش خالیه یعنی فقط روی فردش چاپ میخوره، در مرحله چاپ زوج ها اونرو خالی رد کنیم تا پشت صفحه اول که آخر میخوره سفید نمونه!
:18:
سلام
من یک پرینتر جوهرافشان Epson R290 دارم با تانک رنگ خیلی هم ازش راضیم جز چند مورد
1- روی دی وی دی پرینت میزنم جوهرش با اب پاک میشه لطف کنید جوهری معرفی کنید که با اب پاک نشه
2- وقتی 20 تا برگ چاپ میزنم باید یک Head Clean بزنم که کلی جوهر مصرف میکنه
3- وقتی روی کاغذ گلاسه چاپ میزنم جوهر رو پخش میکنه روی کاغذ خیلی زشت در میاد
4- در قسمت تنظیمات پرینتر در ویندووز بری پایین اوردن کیفیت عکس یا خیلی کیفیت پایین داره یا خیلی بالا نمیشه خودمون تنظیم کنیم چقدر کیفیتش بره بالا یا پایین؟؟
نوع جوهری که من استفاده میکنم روی قوطیش نوشته : Pixel Dye Based Printer Ink For Epson R270 - R290
Code No : E0009
Netweight : 100ml
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید
از ویندوز xp استفاده می کنی؟نقل قول:
توی تنظیمات پرینتر فقط باید گزینه print in both side رو از قسمت finishing تیک بزنی.خودش یک رو رو پرینت میکنه بعد همونطوری که خارج شده همونطور بردار بذار پایین کلید ok رو بزن(میاد تو مانیتور).به همین سادگی.
بله . يه نرم افزار خاصه. يه نرم افزار آموزشي سيستم دانشگاهيه. يه مشکل ديگه هم برام پيش اومده. اينکه پرينترم موقع پرينت بين بعضي قسمت ها فاصله مييندازه. اين رو فقط در اين نرم افزار نيست. در ورد هم اينطوره. مثلا يه متن سه خطي رو تايپ مي کنم. بين خط اول و دو خط ديگه کلي فاصله مي ندازه. بعد موقع پرينت هم اون خط اول توي کاغذ چاپ نميشه. بعضي وقت ها هم مثلا يه تيکه اصلا چاپ نميشه. مثلا توي يه جدول 10 ستوني. نصف جدولو مي کشه بالا و يه سطر چاپ نميشه!!نقل قول: