عزیز زمان رو که نمشه مشخص کرد... باید ببینی که وارد بازار اروپا میشه..... بعدش چند ماه بزاری روش بیاد ایران...نقل قول:
baba ye bamarami b man bege w200 sony ericsson key b bazare iran miad
عزیز زمان رو که نمشه مشخص کرد... باید ببینی که وارد بازار اروپا میشه..... بعدش چند ماه بزاری روش بیاد ایران...نقل قول:
baba ye bamarami b man bege w200 sony ericsson key b bazare iran miad
سلام ، خوبید دوستان ؟!
.
راسش من اصلا هیچ تفاوتی تو بیس و و کیفیت صدا و قتی اکولایزر رو رو مگا باس میگذارم احساس نمیکنم ، نسخه ی فایرم ویر شم چک کردم آخرین نسخه رو گوشی نصبه منتها نمیدونم همین طور باید باشه یا از نظر شما مشکل داره گوشی ؟1
.
دیگه اینکه وقتی کلید کمرا رو نگه میداری مگه نه اینک باید دوربین فعال شه ؟! اما تو مال من نمیشه یعنی گاهی میشه و گاهی ام نمیشه .
.
یه سوال دیگه اینکه چه جوری میشه تنظیمات گکوشی رو تغییر داد که برنامه ی های و فایلای دریافتی و نصبی مستقیما رو مموری ذخیره بشه نه تو حافظه ی گوشی ؟1 که بعدا لازم باشه مووش کنی ؟!
.
ممنون میشم اگه جوابم رو بگید ، مرسی
من دیشب رو گوشیم بازی ریختم بعد خاموش که شد دیگه روشن نشد ارم سونی اریکسون میاد ولی یر میکنه
کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کوشیم k510:puke: ;l; ;kdn:sad: :sad: :sad:
با سلام
من گوشی سونی اریکسون k750 i خریدم
مشکل من هنگام متصل کردن گوشی به کایموپنر از طریق کابل یو اس بی است
وقتی گوشی را به کابل وصل میکنم ویندوز گوشی را پیدا میکند و پیغام find new hardware را نمایش میدهد و بعد مدل گوشی را میگویذ اما وقتی به قسمت usb mass straoge drive می رسد میگه مشکلی پیدا شده و و این دستگاه با ویندوز کار نکیمند و بعد هم که به قسمت device manger رفتم دیدم که توی قسمت پورت های در کنار usb mass straoge drive علامات خطا زده . فکر نکنم مشکلی هم از کارت حافظه باشه چون تلفن راحت می شناستش
خوب دوستان و اساتید من باید چیکار کنم؟
عزیزم بیشتر مشکلات وصل نشدن گوشی به سیستم برمیگرده به درایور گوشی که باید کامل و درست نصب بشه و اگه کاملا نصب نشه ویندوز نمیتونه گوشی رو بشناسه و از اینجور پیغامها میدهنقل قول:
در ضمن شاید شما اونو نصب کرده باشی اما درست نصب نکردی
یه بار دیگه امتحان کن و دوباره نصبش کن
گوشیت هیچ مشکلی نداره یعنی ربطی به گوشی نداره
موفق باشی:)
دوست عزیز مموری گوشی رو دربیار بعد باطری رو دربیار و بعد جا بزن و اونوقت روشنش کن ببین چی میشه :)نقل قول:
1- عزیزم تفاوت مگا بیس رو وقتی متوجه میشی که داری با هندزفری آهنگ گوش میکنی نه با اسپیکر گوشینقل قول:
2- تو بعضی گوشیها فعال میشه تو بعضیها خیر (چیز زیاد مهمی نیست)
3- مگه مال شما تو حافظه گوشی ذخیره میشه ؟ معمولا تو سونی اریکسون بطور پیش فرض رو مموری ذخیره میشه مال من که اینطوریه
موفق باشی:)
من يه k750 دارم.چند روزه كه برنامه sound record كار نميكنه.يعني اصلا واردش نميشه!!!
من يه k750 دارم.چند روزه كه برنامه sound record كار نميكنه.يعني اصلا واردش نميشه!!!
دوست عزیز مشکل خاصی ندارهنقل قول:
گوشیت رو یه ریست بکن احتمالا درست میشه