هنر کنن همین باند رو عوض میکنن برات! برا یه اسپیکر که کل لپتاپ رو عوض نمیکنن!نقل قول:
دوستان پس خریدنش زیاد عاقلانه نیست!! چرا که باید با نذر و نیاز به هارد وسترن رسید...
Printable View
هنر کنن همین باند رو عوض میکنن برات! برا یه اسپیکر که کل لپتاپ رو عوض نمیکنن!نقل قول:
دوستان پس خریدنش زیاد عاقلانه نیست!! چرا که باید با نذر و نیاز به هارد وسترن رسید...
من که از خریدش راضی هستم چون اونایی که الان لپ تاپ دیگه ای گرفتن ناچار شدن یا cpu پایین تر بگییرن یا گرافیک پایین تر اینو به هرکس نشون دادم تا اینجا همه ازش خوششون اومده.نقل قول:
البته احتمال اینکه نسخه لپ تاپ من هاردش وسترن نباشه خیلی کمه چون نسخه خاورمیانه نیست که هرچی خواستن بندازن روش این سری حتی حروف فارسی نداره.
الان دیگه بیشتر دستگاهها هاردشون وسترنهنقل قول:
تنها مشکل صفحه نمایش داره در باقی فاکتورها بهترین گزینه در بازه قیمتیه خودشه
ولی دوستان به نظرم لنوو وب کم رو برمیداشت خیلی بهتربود چون وب کمش فاجعست.:n09:
دوستان سرعت کپی شما چقدره ؟ مثلا یه 20 گیگ فایل رو میخواید از این درایو به درایو دیگه بریزید چقدره سرعتش ؟
مال من چند ثانیه ای رو روی 110 مگابایته بعد کم کم میاد پایین تا بین 70 تا 90 میمونه.
O
Sent from my C5303 using Tapatalk
از کجا فهمیدین هاردتون وسترنه؟ بعدشم اصلا فرق وسترن با بقیه چیه؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام بر دوستان
خب مام بالاخره راضی شدیم این لپ تاپ رو بگیریم
i5 با رم 6 و هارد 1TB+8gSS
فقط واسم جالب کیبردشه، اولا نه عربی داره نه فارسی.انگلیسه فقط که البته خودمم اینجوری راحت ترم. بعدم شکل کیبردش شبیه هیچ عکسی که از این لپ تاپ تو مثلا دیجی کالا دیدم نیست. مثلا شکل دکمه اینتر و ...
یه سری سوال و مشکل هست که نتونستم حل کنم امیدوارم دوستان بتونن کمک کننپ
اول بگم ویندوز 8.1 استفاده می کنم روش
اولین مورد واسه بلوتوثه
من هرجوری بگین دراویر بلوتوث رو دانلود کردم و درایور قبلی رو از دیوایس منیجر حذف کردم و این درایور جدید رو ریختم
این لینکی که دانلود رو کردم ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ریستارت، این صحنه روبرو میشم باهاش
وقتی وارد دیوایس منیجر میشم اوکیه همه چیز و مثل تصویر سمت راسته، بعد از 5-6 ثانیه یهو به صورت خودجوش! تبدیل میشه به تصویر چپ.بعد از چند ثانیه دوباره رفرش میشه و تبدیل میشه به تصویر سمت راست و هی بین ایندوتا تصویر سوئیچ میکنه.
مشکل دقیقا از کجاست؟نرم افزاریه؟چقد دیگه درایورش رو نصب کنم آخه!
تو این حالت، وقتی وارد PC and Device هم میشم چیزی به نام بلوتوث نیست!
نکته دوم این اروری که موقع روش کردن به صورت صفحه آبی روشن میاد در مورد Driver Power State Failure میاد.
واسه من تا حالا 3بار پیش اومده. راه حلی داره و اصلا مشکل از کجاست؟
سوال سوم هم اینه که از کجا مطمئن شم که درایور هایی که لازمه واسه این دستگاه کامل نصب شده.مثلا برای تاچ پد مثلا باید آیکونش تو Notification Area بیاد و مثلا با دو انگشت بشه اسکرول صفحه کار کنه. ولی باقی موارد چطوری هستن؟
ممنون
جالبه انگار سخت افزار بلوتوث لپ تاپ شما با مال من فرق داره برا من اینتلهنقل قول:
روی بلوتوث در دیوایس منیجر راست کلیک کنید و آپدیت درایور رو بزنید و بعد سرچ در اینترنت شاید بهترین درایور رو خودش پیدا کنه
شاید هم چو پشت هم پندتا درایور نصب کردید این اتفاق افتاده نیاز نیست درایوری رو از دیوایس منیجر حذف کنید، وقتی درایور خودش نباشه اصلا نصب نمیشه، اینکار ممکنه بیشتر اشکال ایجاد کنه
اون مشکل صفحه آبی power... مربوط به ویندوز 8.1 هست و حتما حتما باید آپدیت های ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کنید که حدود 800 مگابایته چند صفحه قبل لینکشم گذاشتم، منم همین مشکل رو داشتم و اصلا لپ تاپم خاموش نمیشد و با این کار حل شد
جواب سوال آخرتم اینکه شما همه رو دونه دونه نصب و هر کدوم نیاز داشت ریستارت کن، اگه همه به خوبی و خوشی نصب شدن و در دیوایس منیجر هم علامت تعجبی نداری یعنی اینکه مشکلی نیست
سلام کسی میدونه gauge reset داخل energy manager چیکار میکنه؟
(میدونم واسه کالیبره کردن هست اما منظورم روند انجامشه اونایی که تست کردن لطفا بگن)
اون ارور بلوتوث از اول بوده، یعنی زمانی که درایور نصب شدهنقل قول:
مشکل اینجاست که با آپدیت اینترنت هم اعلام می کنه که بهترین آپدیت نصبه و نیازی به آپدیت نیست
آیکون بلوتوث هم که اصلا نمیاد.
موندم اینو چجوری میشه رفع کرد!
نکته جالب اینجاست که وقتی uninstall می کنم اون درایور بلوتوث رو، دیوایس منیجیر به این شکل در میاد
در حالی که تو حالت قبلی این ارور ها نبوده. ولی نه تو notification area و نه تو pc and devices اثری از بلوتوث نیست!
ولی با این حال تو شرایط جدید بعد از حذف درایور، آیکون بلوتوث تو notification area میاد و تو pc and devices هم هست
فقط گزینه send و recive فایل نداره و این شکلیه