براتون تعویض کردند؟خب خدا را شکرنقل قول:
شما لپ تاپ را به کدوم شرکت دادید برای گارانتی؟آواژنگ یا سازگار یا .....
Printable View
براتون تعویض کردند؟خب خدا را شکرنقل قول:
شما لپ تاپ را به کدوم شرکت دادید برای گارانتی؟آواژنگ یا سازگار یا .....
من لپتاپ را از دیجی کالا با گارانتی یکپارچه خریدم که آواژنگ بود.نقل قول:
ولی همون دیجی کالا برام تعویضش کرد. خدا خیرشون بده. خیلی ناراحت این قضیه بودم.
چیزی رو بنام کالیبره کردن باتری جدی نگیرید. متاسفانه دیدم بعضی کاربرها قبلا در جاهای دیگه و حتی در بعضی فرومهای خارجی نوشتند باتری رو تا ته بذارید خالی بشه تا کالیبره بشهنقل قول:
توی یک تاپیکی قبلا گفتم اینجا هم برای شما بگم: با اینکه در غلط بودن اینکار اطمینان کامل داشتم محض رد کردن تجربی اون ادعا، یک باتری نو لپتاپ رو به همون روشِ به اصطلاح کالیبره کردن، تا ته خالی کردم و متاسفانه در همون هفته ی اول دچار %13 استهلاک فوری شد! یکبار دیگه هم اون روش رو پیاده کردم دوباره %13 درصد دیگه! ظرف یکهفته حدود %30 ظرفیت شارژ باتری نو و اصل از بین رفت!
اینم از کالیبره کردنی که عده ای ... بطور چشم بسته دارند از اینور و اونور کپی/پیست کرده و به دیگران پیشنهاد می کنند!!!!
برای مورد دوم (گارانتی) هم خوشحالم که مشکلتون حل شد
یعنی اگه چند بار جایی باشیم و مجبور باشیم باتری را تا ته استفاده کنیم باتری به این سرعت به فنا میره؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دیگه این رو متاسفانه و البته عمداً تجربه ی عینی کردم .نقل قول:
لذا شما می بینید داخل تنظیمات پیشرفته ی power Options ویندوز در بخش تنظیمات باتری بطور پیش فرض یک درصد اجباری (معمولا%7) بعنوان رزرو، درصدی برای Low Level (اخطار) و درصدی برای Critical Level (ظرفیت بحرانی) تعریف شده و هیچوقت ویندوز اجازه ی 0 شدن باتری رو بشما نمیده.
اما لازمه شما Critical Level رو حداقل روی %20 بذارید تا بعد از اون سیستم هایبرنت بشه
دوستان کسی توی لاگین شدن توی سایت ایسوس مشکلی نداشت ؟ من با فایرفاکس مشکلی ندارم ولی با کروم و اینترنت اکسپلورر SSL Error میده
ساعت و تاریخ سیستم هم درسته
کسی پیشنهادی نداره ؟؟
من که با فایرفاکس مشکلی نداشتم. نمیدونممشکل از چیه. راستی من دو تا مشکل نرم افزاری بعد از نصب درایورها دارم. یکی اینکه بعضی پنجره های خاص (مثل پنجره Device Manager) برخی نوشته ها، کمی مات دیده می شوند. دوم هم اینکه برخی مواقع صدای سیستم خودبخود کم میشه، با وجو اینکه ولوم روی 100 درصده. البته معمولا صدای خود آلارمهای ویندوز خیلی کم میشه، ولی اگر موزیک پخش کنم صدا خوبه. فکر میکنم هر دو مشکل هم بعد از نصب درایور کارت گرافیک اینتل مخصوص ویندوز 8.1 که از سایت Asus گرفتم پیش اومد. چون وقتی درایورش را نصب می کردم انتهای نصب درایور، چند تا پیغام مبنی بر نصب نرم افزارهای صوتی هم اومد (یک سری درایور صوتی نصب شد) هر چند که درایور کارت گرافیک بود.نقل قول:
دوستانی که این لبتاپ رو خریدن عکس بزارن اونایی که صفحه مات و غیر لمسی خریدن اخه میخوام بدونم کیفیتش چقدر فرق داره
صدا رو تجربه نکردم .. ولی مات بودن مال منم اونطوریه و از رزولشن هست که فکر کنم برای fullHD هنوز بهینه نشدن ( حتی اگه دقت کنی kmplayer هم تاره )نقل قول:
سلام
دوستان منم این لپ تاپ رو گرفتم و بسیار راضی هستم. کانفیگه صفحه لمسی گرافیک 4 رو گرفتم.
برای منم توی بعضی از پنجره ها نوشته ها کمی مات هست که علتش بهینه نشدن کامل ویندوز 8.1 برای صفحه FHD هست و توی اپدیت های بعدی و نسخه نهایی این مورد برطرف میشه. چند تا مورد دارم ممنون میشم دوستان با تجربه جواب بدن:
1. وقتی موس خود لپ تاپ رو وصل میکنم شناسایی نمیشه و کار نمیکنه. باید چیکار کنم؟
2. بلوتوث رو نتونستم راه اندازی کنم (اخرین ورژن درایور بلوتوث رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم اما نشد) باید چیکار کنم؟
3. راهی هست که بشه برای لپ تاپ تعریف کرد سر ساعت معینی روشن بشه؟ برای PC توی بایوس میشه تنظیم کرد اما بایوس اینها فرق میکنه
4. من چند ساله برای PC از انتی ویروس microsoft security essentials استفاده میکنم و خیلی راضیم میخواستم روی ویندوز 8.1 لپ تاپ نصب کنم پیام میده defender خود ویندوز کار انتی ویروس ماکروسافت رو انجام میده و نیازی به نصب نیست و نمیزاره نصب بشه. حالا دیفندر ویندوز اپدیت میشه با توجه به این که ویندوز کرک شده هست؟ اگر نمیشه برای انتی ویروس باید چیکار کرد؟