آقای منطق و open mind نظرات گوهر بار شما رو خوندیم حالا هم بفرمایید تاپیک بازی مورد علاقتون یعنی ف.ی.ف.ا گرافیک کارتونی
فقط نمیدونم این فن های متعصب اینقدر کم میشه به قول شما پس چرا حداقل تو ایران pes با اختلاف فاحشی انتخاب اول بازی فوتبال ملت هست و 2-3 نفر ف.ی.ف.ا دوستان گرافیک کارتونی اینقدر خودشون رو به اب و اتیش میزنن که القا کنن که pes بازا منطق ندارن چون که از بازی های گرافیک کارتونی خوششون نمیاد و بازی گرافیک کارتونی درصد ناچیزی رو به خودش اختصاص میده مثلا تو نظرسنجی جام دیجیتال 60-70 درصد pes انتخاب میکنن 18 درصد بازی گرافیک کارتونی:n08:
شاید هم 70-80 درصد خس و خاشاک محسوب میشن open مایند های 18 درصدی زیادن :n09:
خلاصه دوستان همانطور که این دوست گرام فرمودند :
چیزی که مد نظر ایشون هست رو انتخاب کنید تا منطقی باشید کسی که منطقی نباشد منطقی نیست و متهم به بی منطقی میشید
===========
یا مثلا کاربری به اسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته با کاربر بالایی هم خیلی رابطه نزدیکی هم دارند و هر چی پست ایشون میدن اوشون تشکر میکنن و اوشون هم میدن ایشون تشکر میکنن از هم و هی به ذهنم خطور میکنه انگار یه نفر هست با دو ایدی از بس دیدگاه نزدیکی دارن :دی ( البته چون اوپن مایند نیستم شاید اشتباه کنم :دی )
این کاربر هم تو تاپیک pes2013 به عنوان مخالف سفت و سخت از همون صفحه های اولیه تاپیک حضور داشتن و کلا هر کس کافی بود تو تاپیک خود pes تعریف کنه ایشون تک تک نقل قول میگرفت و مخالفت خودش رو ابراز میکرد مثلا دو سه نمونه :
البته موارد زیادی بود به همینا بسنده میکنیم
برام جالبه 98 درصد کسایی که البته دو سه نفرم بیشتر نیستن و میان از pes انتقاد میکنن طرفدار اون بازی هستن به طور خودجوش :n19:معلومه خود این دوستان بیش از طرفدارای pes منتظر اومدن pes هستن
ولی مثلا دموی بازی گرافیک کارتونی منتشر شد یه نفرم مثلا از طرفدارای pes مثل من و بقیه بچه های این تاپیک مثلا نرفت اون تاپیک کلی سوژه خنده و سوتی از این ف.ی.ف.ا بگیره و اینقدرم سوژه داره که بشه کلی جمله ردیف کرد ولی طرفدارای pes اصلا براشون مهم نیست
مثلا خودم من کلا از بازی گرافیک کارتونی بدم میاد به خصوص اون بازی ف.ی.ف.ا و دموشم نگرفتم و نصب نکردم کلا ببینم چیه ولی مثلا نظرات تو تاپیک های pes و حتی همون طرفدارای اون بازی میخونم که اومده همون نسخه قبلی بازیش رو داده به اسم نسخه بالاتر و حتی تیمی که تیم اصلی بازی هست (بارسا) رو نیومدن شماره های بازیکنا رو درست کنن و فلان
خیلی هم راحت میتونستم برم تاپیک اون بازی و کلی سوژه و عیب از بازیش بگیرم و جو هم خراب کنم ولی همانطور که گفتم واسم مهم نیست اون بازی چی هست چون نه علاقه ای دارم نه برام مهمه چی میخواد باشه و چون کلا از ریشه باهاش حال نمیکنم ولی برای همون تعداد طرفداراش هم احترام قائلم و سلیقشون اینطوره
خلاصه در اخر بگم اینقدر جوش نزنن این دو سه نفر ف.ی.ف.ا باز که بخوان مثلا ایراد کشکی بگیرن و خودشون به بامنطق بودن و ... منتسب کنن
در اخر این پست هم گذاشتن این عکس خالی از لطف نیست :