نقل قول:۱- در سوزه 11 کلا kde4 بصورت preview(پیش نمایش) بودنقل قول:
اگر ایرادی هم هست به این خاطر هستش
۲- برای استفاده از KDE4.1.3 ارتقا 11.1 لازم هستش
Printable View
نقل قول:۱- در سوزه 11 کلا kde4 بصورت preview(پیش نمایش) بودنقل قول:
اگر ایرادی هم هست به این خاطر هستش
۲- برای استفاده از KDE4.1.3 ارتقا 11.1 لازم هستش
بصورت کلی پارتیشن lvm توصیه نمیشه بخاطر بازیابی اطلاعات و سرعت ایجاد رمزگذارینقل قول:
اگر مودم رو شناخته کانفیگ کن میتونی کانکت بشی
ببخشید من سوال میکنم اینو من تقریبا بیشتر پست ها را خوندم ولی یه جواب درست حسابی ندیدم واسه نصب
مودم dsl200 توی سوزه ! من سوزه 10.3 استفاده میکنم و مودم را نصب کردم و چراغش ثابت میشه اما نمیدونم چطوری
با tkpppoe کانکت کنم ! توی تنظیمات دستی هم اسم مودم نمیاد فقط کارت شبکه مو میشناسه !
حالا یه جوری که ما که زیر دیپلم هم هستیم توضیح بدین که چیکار باید کرد یک دنیا ممنونم !
مرسی ، فرزاد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In this week:
openSUSE Project Opens Feature Tracking with openFATE
openSUSE forums has reached 20K members
Wanted-Build Service Contributors
Joe Brockmeier: What happens with KDE with Qt license shift?
Katarina Machalkova: A fairytale about brave wizard QSplitter and evil ancient screen resolution from the last century
opensuse11.1 خیلی اذیتم میکنه.
(در kde)
title bar از تمام پنجره هام حذف شده, task manager, ابزار سوییچ بین دسکتاپ ها و خیلی widget های دیگه اصلا عمل نمی کنند.
kde من یک جورایی از پایه ش مشکل داره! کرش هم زیاد میکنه.
این مشکلات در حین شخصی سازی kde بوجود اومدن یه بار هم یادم هست که با یک ارور مواجه شدم بعد از اون همه چیز درست شد اما الان دوباره این مشکلات ایجاد شدند.
چطور میتونم تمام تنظیمات میزکارم رو به حالت پیش فرض در بیارم؟
اتفاقا Kde سوزه نسبت به فدورایی که قبلا داشتی خیلی سریع تر هم هست!
شاید موقع نصب بسته های kde چیزی رو کم زدی!
منم به همین خاطر تعجب کردم..
نصب بسته ها اگر منظور شما بخش KDE base (اگر اشتباه نکنم) هست هنگام نصب به اون بخش دست نزدم ولی از بخش های دیگه خیلی پکیج هارو کم و زیاد کردم شاید حذف پکیج های دیگه باعث شده بعضی پکیج های این قسمت حذف بشن.
خوب حالا چی کار باید بکنم؟!!
یک سوال دیگه, چطور میتونم KDE یا gnome رو مجددا راه اندازی کنم؟(یعنی بدون ری استارت خود سیستم)
قرار راه اندازی انجمن لینوکس کاربران ایرانی >>
کد:http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=8149.0
من فکر میکنم باید یه بار از اول میزکاررو نصب کنی...نقل قول:
اگر تو هر میز کار بری... در قسمت menu یه ابزاری هست به نام install source... اونجا مثلا اگر تو میز کار Kde باشی فکر میکنم بشه میز کار gnome رو حذف کنی و ودوباره نصب کنی... و همینطور برای kde...
البته بازم باید مجریکس راهنمایی کنه که استاده سوزه هست.. :31:
اگر فکر میکنی خیلی به مشکل برخوردی کافیه دایرکتوری KDE4 رو از مسیر خودت پاک کنینقل قول:
بعنوان مثال
/home/username/.kde4/
باید پاک بشه تا تنظیمات اولیه بازدوباره اجرا بشه