منبعشم لطف میکنی:n01:نقل قول:
Printable View
منبعشم لطف میکنی:n01:نقل قول:
وای خدای من....
یک لحظه هم نمیتونم رئال رو بدون مورینیو تصور کنم!!!!!:n28::n28::n28::n12::n12:
خدا نکنه مورینیو بره!!!
اصلا کلاس کاریه آنجلوتی نه به رئال میخوره نه در به مورینیو!!!!
خدا کنه مورینیو بمونه!!!!
:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
دوستان
یه سوال..."ما که له له" زمانی که از رئال جدا شد و رفت چلسی؛مورینیو سرمربی چلسی بود؟
کلا "ما که له له" زیر نظر مورینیو هم کار کرد در چلسی؟؟؟
فقط رئالی ها شانس بیارن که بنیتز هیچ وقت مربی تیمشون نشه :دینقل قول:
مربی فصل بعد رئال به احتمال ۹۹.۹٪
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی خوبیه...حداقل برای من خیلی بیشتر از رافا بنیتس ارزش داره.
هر مربیه بیاد بهتر از بنیتزه!
آنجلوتی مشخصه سطحش نسبت به مورینیو پایینتره ولی مربی خوبیه و حداقل از خیلی از مربی ها بهتره.
در صورتی رفتن احتمالی مورینیو ، آنجلوتی گزینه نسبتا خوبی برای رئاله.
البته اگه ونگر رو بتونه بگیره که دیگه خیلی رویائیه...
نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه ونگر فصل بعد یا به رئال میره یا پاریس سن ژرمن! :دی
نه دیگه ظاهرا مورینیو توی دفتر آبراموویچ دیده شده :دینقل قول:
وای خدای من....
یک لحظه هم نمیتونم رئال رو بدون مورینیو تصور کنم!!!!!
خدا نکنه مورینیو بره!!!
اصلا کلاس کاریه آنجلوتی نه به رئال میخوره نه در به مورینیو!!!!
خدا کنه مورینیو بمونه!!!!
فکر کنم مورینیو خیلی دوس داشته باشه دوباره به لیگ برتر برگرده و اگه گزینه مناسبی براش پیدا بشه احتمالش هست این اتفاق بیافته.
اگه اختلافاتش با آبراموویچ وجود نداشت رفتن اون به چلسی احتمالش خیلی زیاد بود...
بلهنقل قول:
دوستان
یه سوال..."ما که له له" زمانی که از رئال جدا شد و رفت چلسی؛مورینیو سرمربی چلسی بود؟
کلا "ما که له له" زیر نظر مورینیو هم کار کرد در چلسی؟؟؟
یکی از بازیکنان تاثیرگذار اون زمان چلسی مورینیو همین ماکلله بود!
هم توی رئال هم توی چلسی این بازیکن فوق العاده بود. یعنی می تونم بگم که توی این سال ها نمونه اونو به هیچ وجه توی پست هافبک دفاعی ندیدم...
ببینید خدیرا برای این خریداری شده تا ضعف آلونسو در بخش دفاعی رو پوشش بده ، و به نوعی مکمل آلونسو در 4-2-3-1 مورینیو باشه /نقل قول:
البته خدیرا بازیکن دفاعی تری به نسبت لاس دیارا و محمد دیارا نیست ولی چون در برخی مولفه ها مثل قدرت بدنی ، قدرت حمل توپ و بازی بدون توپ که معراج عزیز اشاره کرد و همچنین قدرت شوت زنی ( که بسیار فاکتور مهمی هست در موج های دوم و سوم حمله ) دارای کیفیت بالایی هست و از طرف دیگه عنصر دفاعی خوبی به حساب میاد بازیکن خیلی مناسبیه برای تکمیل پازل مورینیو /
من واقعا نمیتونم رئال رو بدون مورینیو تصور کنم :n04::n28::n28:
رئال با تمام رویایی بدونش بدون مورینیو یک ستاره رو نیمکت کم خواهد داشت!!
حتی اگه ونگر و یواخیم لو و .... بیان باز هم؛ هم سطح با مورینیو در حال حاضر وجود نداره انصافا...!!!
همگی در چندین LEVEL پایین تر از آقای خاص هستن با تموم عظمتی که دارن!!
:n27::n27:
نقل قول:ماکلله تابستان 2003 به چلسی اومد که کلودیو رانیری مربی چلسی بود، مورینیو سال 2004 به چلسی اومد یعنی یک فصل بعد از اومدن ماکلله.نقل قول:
من بیشتر منظورم جواب سوال دوم ایشون بود که مورینیو با ماکلله توی چلسی کار کرد یا نه :دینقل قول:
ماکلله تابستان 2003 به چلسی اومد که کلودیو رانیری مربی چلسی بود، مورینیو سال 2004 به چلسی اومد یعنی یک فصل بعد از اومدن ماکلله.
.................................................
لوپاریزین: توافق شفاهی آنچلوتی باسران رئال مادرید
این روزنامه فرانسوی در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که فلورنتینو پرس از طریق تلفن جواب مثبت سرمربی ایتالیایی برای جانشینی مورینیودر رئال را گرفته
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه فرانسوی لو پاریزین و بازتاب آن در روزنامه آ.اس، سران باشگاه رئال مادرید و کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی باشگاه پاری سن ژرمن با هم به توافق لفظی دست یافته اند تا در پایان رقابت های این فصل کارلتو باترک این باشگاه فرانسوی به مادرید آمده و جانشین ژوزه مورینیو شود.
این در حالی است که آنچلوتی همیشه یکی از گزینه های مدنظر فلورنتینو پرس بوده و با آینده نامشخص او در پاری سن ژرمن، حالا او گزینه ایده الی را پیش رویش برای انتقال به مادرید دارد.
این روزها گمانه زنی ها درمورد برکناری احتمالی آنچلوتی از روی نیمکت مربیگری پاری سن ژرمن افزایش یافته و نام گزینه هایی مثل آرسن ونگر و خود ژوزه مورینیو به عنوان جانشین او مطرح شده است. طبق گزارش منتشره در روزنامه لو پاریزین، آنچلوتی با آرامش تمام اوضاع را دنبال می کند؛ چون می داند که برای فصل آینده تیم های زیادی خواهان به خدمت گرفتن او هستند. در ماه دسامبر او تماس هایی از سوی سران باشگاه لیورپول و منچسترسیتی داشت ولی رئال مادرید که در سال 2009 هم برای جذب او ابراز تمایل کرده بود، گزینه مدنظر کارلتو است تا در صورتی که در پاری سن ژرمن ماندگار نشد، روانه مادرید شود.
خبرنگار روزنامه اکیپ اخیرا از آنچلوتی درمورد آینده اش سوال کرده بود و به نظر می رسد که این مربی ایتالیایی چندان نگران نیست:« اگر سران باشگاه از من راضی نیستند، من هیچ مشکلی برای ترک باشگاه ندارم.»
آنچلوتی 53 ساله از زمان آغاز فعالیتش در دنیای مربیگری در سال 1995 حتی یک فصل هم بیکار نبوده و از آن زمان تا به حال هدایت تیم هایی مثل رجینا، پارما، یوونتوس، میلان، چلسی و پاری سن ژرمن را در دست داشته.
موفق ترین سالهای کاری او در میلان رقم خورده؛ تیمی که ازسال 2001 تا2009 هدایتش را در دست داشت و بااین تیم دو بار قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، یک قهرمانی در جام باشگاه های جهان، دو قهرمانی در سوپرکاپ اروپا ویک قهرمانی در سری آ را تجربه کرد. او در طول دوران حضورش روی نیمکت مربیگری چلسی هم به یک قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمانی در جام حذفی و یک قهرمانی در جام اتحادیه دست یافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورینیو که موندنی نیست پس باید به فکر جایگزین باشن
آرسن ونگر فکر نکنم رئال بیاد --- آرسن ونگر بازیکن سازه ولی رئال بیشتر فقط مصرف کننده ست -- به نظرم سیستم رئال با ونگر نمیخوره (( البته نظر شخصی منه ))
بنیتزم که بیاد رئال فکر نکنم زیاد جالب باشه پس میمونه همین آنچلوتی
دوستان یه سوال : سرمربی المان اسمش چی بود ؟؟ (( یوآخیم لو بود فکر کنم :n02: )) به نظرتون اون به درد رئال میخوره ؟؟
با استفاده از چندتا منبع که هم اوایل فصل (مارکا - آس - اسپورت) هم این اواخر اعلام میکردند این نتیجه حاصل شده دیروز هم دو سه تا روزنامه فرانسوی این خبر رو تایید کردندنقل قول: