دوستان ماه بهمن خیــــلی مهمه از دستش ندید!
اینقدر که بهمن مهمه عید مهم نیست...
Printable View
دوستان ماه بهمن خیــــلی مهمه از دستش ندید!
اینقدر که بهمن مهمه عید مهم نیست...
راستی گلبول قرمز و سفید در مغز قرمز ساخته میشه...
صفحه های قبلی راجع بش بحث داشتیم
شیمی 3 رو از رو مبتکران میخوام از این هفته و مطابق برنامه کانون شروع کنم
از اونجایی که همه ما میدونیم مبتکران حدود 20تا 30 درصد چیزای حاشیه ای گفته و فقط برای اوناییه که میخوان 100بزنن
و من از اون دسته نیستم و به 50 درصد هم راضیم:n02:به همین دلیل کمکم کنین و یه نفر راهنماییم کنه که من کجاهاش رو باید بخونم یا کجاهاش اضافیه.
منم واسه همین امسال برای سوم مبتکران نگرفتم -
خیلی سبز گرفتم که اونم جوگیر شده دو جلدیش کرده:دی
راستی تاریخ تولد و وفات دانشمندان در فصل اول شیمی دو مهمه؟
تو اینجور مواقع من با دوستای درس خون و روحیه ده:دی صحبت میکنمنقل قول:
سلام به همه
بچه ها من نمیدونم چم شده دیگه اصلا درس نمیخونم،اولا هم متعادل درس خوندم که این موقع دل سرد نشم اما دیگه کلا روحیه امو باختم
کمک
خیلی تاثیر داره حتما امتحان کن انرژی مثبت میگیری
سلامنقل قول:
شیمی مبتکران درسنامهای خوبی داره و توصیه میکنم همه درسنامه ها رو بخونید.
ولی تستهای فرا کنکوری هم داره ...تسهای کنکورهای قبل رو ببینید سبکش میاد دستت ...
ببخشيد در مورد شيمي 3 من مبتكران رو يكي دوبار خوندم خصوصا فصل اولش!بعد الان نشر الگو كتاب تست دارم كه قسمت چكيده درس خيلي
مطالب جديدتر و بيشتري نسبت به مبتكران داره!!حس ميكنم مبتكران ناقص بوده فرض مثال الكل ها و نحوه نامگذاريشون مبتكران نيومده!آيا نيازي
يه فراگيري اينا هست!:n13: يا در مورد رسوب گذاري و واكنش جابه جايي دوگانه نشر الگو يكي سري پيوند ها و عنصرهايي رو اورده كه تحت چه
شرايطي محلول ميشوند و يا تشكيل رسوب ميدهند!يعني كنكور واكنش هاي خارج از كتاب هم مياره كه ايا رسوب تشكيل ميشود يا خير!؟
ملاک کتاب درسی هست دوست عزیز. عدم وجود مطالب اظافه هم بر ناقص بودن کتاب مبتکران نیست.نقل قول:
وگرنه کتاب شیمی 3 خیلی سبز هم در فصل اولش در مور نامگذاری CFC ها صحبت کرده که هیچ ربطی به کنکور و شیمی 3 ندارن
ضمنا در مورد محلول یا نا محلول بودن مواد هم این رو بدونی که یون های شامل فلزات قلیایی و آمونیوم همواره محلول هستن؛ کافیه. اکسید ها و هیدروکسید ها هم به جز در ترکیب با گروه اول و آمونیوم، معمولا نامحلول هستن. همینا رو بدونی کافیه. توی کنکور که واکنش خارج از کتاب نمیدن ازت بپرسن که فلان ماده فازش محلول هست یا جامد !
واسه جمع بندی شیمی چی خوبه؟
کتاب ازمون کسی سراغ داره؟
به نظر من چون سوالات شیمی در تعداد سوالاتی مشابهت و تکرار رو دارند.توصیه میکنم تستهای کنکورهای قبل و خارج از کشورها رو بزنید.نقل قول:
و نیز سوالاتی که قبلا در حل انها مشکل داشتید و علامت گذاری کردید
موفق باشید
از این مبحث pH معمولا چند سوال میاد؟
مبحث جالبی نیست اصلا...