اشتباهه!!نقل قول:
من میگم سومی .اگه میتونی خلافشو ثابت کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب: تانکی که سبکتر هست و موتورش قویتره!:12:
اشتباهه!!نقل قول:
من میگم سومی .اگه میتونی خلافشو ثابت کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب: تانکی که سبکتر هست و موتورش قویتره!:12:
کلن غذای دانشگاه معمولن خوب نیست .البته اون وقتا که ما میرفتیم هم گوشت برزیلی بود.بد بود دیگه.نقل قول:
یک تفریح با حال گوشی رو بردارید به دوستاتون SMS کنید
Breaking News:
جواب های کنکور هم اکنون در سایت سازمان سنجش می باشد.
:21:
وسطی.........اصلا شاید ساکن باشن
من که درست گفتم: تانک ایرانینقل قول:
جوابتون اشتباه بود ولی از طرز فکرتون خوشم اومد.
برگرفته از جوک زیر:
نقل قول:
خانم معلمه سر كلاس از يه بچه تخسه مي پرسه: اگه سه تا گنجشك سر يه شاخه درخت نشسته باشن، بعد ما يكيشون رو با تير بزنيم، چند تا گنجشك رو درخت ميمونه؟ بچهه ميگه: هيچي! معلمه ميگه: نخير دو تا ميمونه. بچهه ميگه: خوب اون دو تا هم از صداي تير فرار ميكنن ديگه. معلمه يكم فكر ميكنه، ميگه: جوابت درست نبود ولي از طرز فكرت خوشم اومد! بعد شاگرده ميگه: خانم حالا ما يه سوال بپرسيم؟! معلمه ميگه: بپرس. پسره ميگه: اگه سه تا خانم تو خيابون بستني بخورن، اولي گاز بزنه، دومي ليس بزنه و سومي ميك بزنه، كدومشون ازدواج كرده؟! معلمه يكم فكر ميكنه، ميگه: خوب معلومه، سومي! بچهه ميگه: نه...جوابتون درست نبود. اوني كه حلقه دستشه ازدواج كرده، ولي از طرز فكرت خوشم اومد!
نخیررررررررر اون 2 تا خرابن. :12:نقل قول:
به سلامتی فهمیدم یکی دیگه از دوستان هم زده سمنان . لول !!!!
زیر گروه 1 5900 قبول میشه مکانیک سمنان ؟!!؟!
فکر کنم کل بچه های مدرسمون زدن سمنان :31:
میگم یه دختر خانمی بود که بسیار استرس داشت و میگفت به پیام نورم راضیه.بخدا منم به پیام نور راضیم
یکی میترسه از اون وره پشت بوم بیفته(مخصوص کسانی که میخوان شریف و تهران قبول شن) یکی ام میترسه از اینور پشت بوم بیفته(مخصوص کسانی از جمله بنده که به پیام نور هم راضین)
استدلال رو حال کردین:31:
درود.
مخلصیم :دی شیطنت بود :دی بگذر :)نقل قول:
2 سال پیش. ما ورودی 89 هستیم :دی بیشتر شما شر بودیم و از این کارا میکردیم :دی