الان صفر دوگانه 405 مدل 91 در بازار آزاد 21.600 قیمت دارد و کارخانه هم تحویل 30 روزه 19.200.000 تومان فروشش هست .نقل قول:
Printable View
الان صفر دوگانه 405 مدل 91 در بازار آزاد 21.600 قیمت دارد و کارخانه هم تحویل 30 روزه 19.200.000 تومان فروشش هست .نقل قول:
ریو 86 تمیز ---->17.500 تا 18.000.000 توماننقل قول:
بچه ها سلام روز بخیر
من میخام تا نهایت 13 تومن ماشین کارکرده بگیرم خودم نظرم رو 206 تیپ 2 هست (البته مشکی ش:n02:)
فکنم مدل 82 تا 84 میتونم بگیرم (بسته به تمیزی ماشین)
سوالی که داشتم اینکه در مورد 206 کدوم مدلش موتور فرانسوی هست؟ همه تولید سال 82 اینطوریه؟ اصن از کجا میشه فهمید موتور ماشین فرانسه ست؟
ضمنن میخام تا میتونم یه ماشین تمیز تر بگیرم که فنی سالم باشه که 206 اگر بیفته تو خرج مصیبت عظما داریم!
بنظرتون با چند تا کارکرد میشه یه 206 فنی سالم پیدا کرد؟
کلن یه راهنمایی مبسوط به ما بکنید موتوشکر میشم
اصولا تیپ 2 نسبت به دیگر تیپهای 206 ماشین پر استهلاکی هستش. چه برسه به اینکه شما بخوای تیپ 2 8 سال پیشو بگیری که الان کلا تو خرج افتاده. موتنور تیپ 2 8 سوپاپه و از قدرت کمی برخورداره. اصولا ماشین جالبی نیست دوست من. موتور این ماشین TU3 هست. فکر نکنم این موتور طراحی فرانسه باشه.نقل قول:
206 تيپ دو تقريبا پرايده !!
فقط بدنش ٢٠٦ هست.... نه موتور قوي و نه آپشن خاصي داره !
يا تيپ٣ بگير يا ال نود بگير...
با توجه به كيفيت بسيار پايين ٢٠٦، بهت پيشنهاد ميكنم همون ال نود بگيري...
در کنار تایید صحبت های پوریا جاننقل قول:
الان چند وقته تحویل دوگانه ها شده 45 روزه
اتفاقا پژو 206 مدل های قبل 87 بسیار با کیفیت هستندنقل قول:
در ضمن تیپ 3 هیچ فرق موتوری با تیپ 2 نداره و تنها مزیتش ایر کاندیشنه که 300-500 خرجشه
نقل قول:اول اینکه به بودجه ماهم نگاه کنید ، کار کرده تا مکزیمم 13 تومن!نقل قول:
ولی تیپ 2 علاوه بر اینکه با سلیقه م جور در میاد ماشین های سال 82 تا 85 ش خیلی کم توی موتورش دست بردن و کیفیت بالایی دارن ، خودم میخام توی دست یه ماشینی پیدا کنم که زیاد ندوونده باشنش و استهلاک کمی داشته باشه و نیفته به خرج که دیگه کمرشکن میشه مخارجش
یعنی به نظرتون همچین انتخابی با این بودجه یافت نمیشه؟ اگر نه با این بودجه سراغ چه ماشینی برم و چه مدلی؟
نظرتون روی سیلو یا پروتون ویرا چیه؟
سپاس از پاسختون
سلام به دوستان عزیزم ممنون پوریا جان که جواب سوالم دادی
یه سوال داشتم از بچه ها پژو 405 دوگانه 1390 ABS داره ؟ ایربگ چی ؟
خواهش میکنم ، بله از مدل 89 به بعد ( حتی آخر 88 ) تمامی مدلهای ایرانخودرو و 405 دارای ABS شدن و مدل 90 به بعد هم اربگ راننده در فرمان تعبیه و نصب شد .نقل قول: