توی پکیج های ایرانی بوتان کیفیتش بالاتره.نقل قول:
Printable View
توی پکیج های ایرانی بوتان کیفیتش بالاتره.نقل قول:
اگه می خوای همه ی این پکیجها رو یجا و تو یک طبقه وصل کنی هیچکومشون جواب نمیدن چون پمپ هیچکدوم اینقد قوی نیست که طبقات بالاتر از خودشون رو گرم کنن اما اگه میخوای برای هر واحد پکیج رو اونجا وصل کنی هردوشون میشن هیچ فرقی هم ندارن فقط صدای ایران رادیاتور بیشتره
اما خدایش تاچی 28000 از هردوشون پمپش قویتره
اقاااااااااا مغز من صوت کشیییید!!! 120 صفحه خوندم اخر نفهمیدم کدوم پکیج خوبه.:n13:
روی همه پکیج های دیواری 24 هزار پمپ 50*15 و روی پکیج های 28 هزار 60*15 نصب شده ، و قدرت پمپ ها مثل همه .نقل قول:
بعضی از پکیج ها قابلیت این رو دارن که به صورت سری و کنار هم نصب میشن ودقیقاً همون کار موتورخونه را انجام میدن.ولی مشکل اینجاست که شما میخواید به خاطر هزینه بالای گاز هر واحدی پکیج جداگانه داشته باشه. و همینطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتندپمپ پکیج ها اینقد قوی نیست که آب را در طبقات بالاتر خوب به چرخش در بیارن.پس باید هر کدوم از پکیج ها توی واحد خودش نصب بشه.
با توجه به هد ( فشار) پمپ سیرکولاتور کوچک تعبیه شده در انواع پکیج های شوفاژ دیواری ، بطور کلی حداکثر طول لوله کشی از پکیج دیواری تا محل آخرین رادیاتور شوفاژ نباید بیشتر از 35 متر باشد .
نقل قول:
مبحث هفدهم مقررات ملي ساختمان دودكش 15 رو براي دستگاه گازسوز با محفظه احتراق باز الزام كرده،از طرفي در دستگاههاي با محفظه احتراق بسته ( داراي فن ) مطابق استاندارد ملي ايران واستاندارEN 483 اروپا دو نوع دودكش براي اين نوع دستگاهها مشخص شده،١- دوجداره ٢- دو دودكش مجزا
دودكش دوجداره از دو لوله هم مركز به قطر ٦٠/١٠٠ ساخته شده و در شرايط استفاده از دو لوله مجزا ،قطر هر لوله بايد حداقل ٨٠ ميليمتر باشه
حالا يكي بگه چرا در برخي نقاط تهران و يا در شهري مثل همدان كه بوتان هم زياد بسته ميشه چرا اصرار به نصب دودكش با قطر ٦٠ ميليمتر هست وكسي به اين نوع نصب اعتراضي نميكنه !! ؟
به نظر من مشکل اصلی ما نظام مهندسی توی این شهرها هستند.یکی از دوستان من میگفتند " که یکی از ساختمان سازها را با سختی زیادی مجاب کرده بودن که دیگه لوله دودکش 15 برای پکیج نزارن و فقط کافی یک دریچه که به بیرون راه داره بالای پکیج قرار بگیره تا از دودکش های دوجداره استفاده کنند. اما وقتی مهندس تاسیسات برای بازرسی اولیه میاد ،ایشون طبق صلیقه شخصی خودشون این کارو تائید نمیکنه و میگه این چه کاری حتماً باید ازلوله 15 که به پشت بام راه داره استفاده بشه .و اصلاً پکیج های فن دار مورد تائید بنده نیست".
به نظر من باید نظام مهندسی تاسیسات نظارت کامل و دقیقی توی کار ناظرین محترمشون داشته باشه و من مشکل اصلی را این ناظرین محترم تاسیسات میدونم. که به صورت صلیقه ای عمل میکنن.نقل قول:
بخشنامه هاي متعددي از طرف دفتر تدوين مقررات ملي ساختمان مبني بر شرايط صحيح نصب پكيج با محفظه احتراق بسته تأكنون صادر شده و سازمان نظام مهندسي و ناظران گاز عضو كاملا از آن باخبرند اما به دلايل غيرقابل قبول مختلف از جمله اينكه در كتاب مبحث هفدهم گنجانده نشده از اجراي آن سرباز ميزنن در حالي كه طبق قانون اين بخشنامه ها لازم الجرا هستند ، با قصور در اين أمر و عدم جديت سازمان نظام مهندسي در نظارت بر اجراي اين بخشنامه ها جان هزاران نفر به خطر افتاده است ،از طرفي مسوليت نصب غير صحيح در كتاب مبحث هفدهم مقررات ملي ساختمان متوجه نصاب مجاز دستگاه گازسوز است و حتي پس از نصب متن آماده شده أي را به إجبار به امضاي نصاب و شركت سازنده پكيج مبني بر انجام نصب صحيح و رعايت اصول مبحث ١٧ ،ميرسونن ،!!!!!!نقل قول:
نظام مهندسی تو هر شهری سلیقه ای عمل میکنن الان تو شهر ما دستگاه بدون فنو اصلا تایید نمیکنن:n13: