بهزاد تو که تو این کارای ی
چرا پینگ رو 140 هست ولی موقع بازی تو بازی تا 450 هم میره بالا !؟
به چه چیزایی بستگی داره؟
Printable View
بهزاد تو که تو این کارای ی
چرا پینگ رو 140 هست ولی موقع بازی تو بازی تا 450 هم میره بالا !؟
به چه چیزایی بستگی داره؟
من کجا این کاره ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا جایی که من فهمیدم:( ممکنه اشتباه باشه )
از سر سمت کاربر شروع می کنم.
-میزان بار پردازشی سیستم اگر بازی به سیستم فشار خیلی زیاد بیاره بطوری که به پروسه های عادی سیستم فشار بیاره پینگ رو می بره بالا.( تو سیستم های حرفه ای که چیپ شبکه جدا از بازی است احتمالا این مورد رخ نمی ده ولی باسه سیستم های معمولی که پردازش همه چی با cpu است این باعث افزایش پینگ می شه)
-تنظیمات ویندوز باسه ارتباطات اینترنتی که چطور تنظیم شده ( چون دیدم روش های برای کاهش پینگ با دستکاری تنظیمات پیش فرض ویندوز وجود داره و بعضی ها تایید کردن )
-مورد بعدی روتر ها مودم ها و... که ما برای اتصال استفاده می کنیم ...اگر معمولا حالت عادی که فقط یک نفر معمولا بهش وصل میشه پینگش زیر 1 است ولی اگر تعداد کانکشن ها زیاد باشه ( مثلا چند کاربر به یک روتر وصل باشن ) و روتر مدل ضعیف باشه ممکنه باعث افزایش پینگ می شه (باسه ما این مورد در زمان حاضر خیلی احتمال رخ دادن کمه )
-مورد بعدی ترافیک مرکز مخابراتی ( و برای بی سیم ها ترافیک انتن) که همه کاربرا به انجا متصل می شن ...هرچی مقدار ترافیک کمتر باشه روی شبکه ( بهتر بگم به حد مرز پهنای باند اختصاص یافته نرسه ) پینگ کاهش پیدا می کنه.
-مورد بعدی سیستم نظارت ( که پاشنه اشیل ما است ) بین 70 تا 150 میلی ثانیه داخل کشور بخاطر این موضوع گرفته میشه .... در زمان حاضر هم هیچ کاری نمی توان انجام داد... اگر روز خاص هم باشه باید پکت لاست هارو هم به این مسئله اضافه کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی dns ها که بتونن به بهترین شکل ممکن مسیر یابی کنن تا سریعترین و کم ترافیک ترین مسیر باسه اتصال به سرور پیدا شه ( این مورد رو خارجی ها تست کردن تاثیر داره منم نظرم همینه - بعضی مواقع در صورت درست کار نکردن dns بخاطر اشتباه ادرس دادن ممکنه مسیر های اضافی بره و پینگ رو افزایش بده همچنین پکت لاست هم رخ می ده و یا حتی سرور پیدا نمی شه )
بعد از ان لینک های اتصال کشور به شبکه های بین الملل که ان هم بستگی به ترافیک ورودی و خروجی کل کشور داره که یکهو به پیک خودش یا نزدیک پیک برسه ( که مسئله دیگر ما است - من همه سرور های نزدیک خودمون رو تست کردم پینگشون بالاست و احتمال می دم یک بخش از مشکل ما همین باشد ( بین 50 تا 150 ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد بعدی فاصله ما از سرور ( بهتر بگم فاصله فیزیکی کابل های بین المللی برای اتصال به جاهای دیگر ( برای عرب ها بین 30 تا 90 چون نمی دونم از کدوم کشور عربی بودن حدسی است . این معمولا ثابته مگر مواقعی که بخاطر قطع شدن یکی از کابل های بین المللی ترافیک روی کابل های دیگر قرار بگیره و احتمالا پکت لاست هم ممکنه رخ بده)
مورد بعدی ترافیک داخلی کشور مقصد ( که معمولا خارجی ها مسئله ای برعکس ما در این حوضه ندارند - وقتی پینگ 1 ادم می بینه واقعا ادم می مونه این خودش مستقیم سیستم رو به سرور وصل کرده یا با کانکشن)
مورد اخر میزان بار پردازی و پهنای باند سرور ( پهنای باند کم باشه باسه سرور معمولا با قطع شدن کانکشن خودش رو نشون میده - و بار پدازشی همانطور که باسه ما ممکنه دردسر بشه باسه سرور هم بخاطر زیاد بودن کانکشن ها ممکنه باعث تاخیر در جواب بشه - تاثیر دقیق رو نمی دونم)
ببخش اگر کسل اور است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چی شد پرسیدی؟
مرسی از پاسخ کاملت
راستش تو cmd پینگ میگیرم نزدیک مثلا 160 هست (پینگ سرورping /n 20 37.58.83.42 ) بعد تو بازی که میرم همون لحظه رو 500 هست
در حالی که باید حداکثر 200 بشه
تازه کلی لگ و tele و ....
برا همین گفتم ببینم چرا اینطوری شده
مخصوصا این یکی دو هفته اخیر دیگه کلا همه چیز نابود شده
دو هفته اخیر رو حساب نکن چون روزهای خاص بوده ...منم پینگم 300 400 بود تو بازی ولی ظاهرا داره وضع بهتر میشه..نقل قول:
چقدر سوت و کور است اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش بخیر قبلا شلوغتر بود
از کرش دیگر خبری نشده؟؟؟ کلن رو داد دست من دیگر رفت و برنگشت........:sq_3:
راستی اعلامیه کلن رو هم می زارم روزهای 5 شنبه ساعت 10 شب که شانس دیدن همدیگر بیشتر شه.
لینک دانلود کجاست؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اصلاحی صفحه اول
امدی به بازی خبر بده
برنامه رو اجرا کردم ولی رو starting download میمونه.
هیچ چیزی هم دانلود نمیکنه!
چه کنم؟
تو راهنما گفتم :نقل قول:
اگر باز مشکل حل نشد و با تورنت بلدی دانلود کنی از این لینک دانلود کن ( فایل ها یکی است)نقل قول:
نکته:در بعضی موارد اتفاق می افته که دانلود سه فایل شروع نمی شه و یا ارور گرفته می شه...هنوز علت دقیق مشخص نیست چرا بعضی مواقع اینجوری می شود ولی راه حلی که تا الان پیدا شده این هست که با استفاده از چیز پی ان استارت دانلود رو بزنید .به این صورت که ابتدا کانکشن چیز پی ان رو فعال کنید بعد دانلودر را فعال کنید تا شروع به دانلود کند بعد از شروع شدن پارت 2 کانشکن چیز پی ان را قطع کنید... در این حالت دانلودر یکبار ارور قطع کانکشن می دهد و بعد 15 ثانیه دوباره تلاش به اتصال می کند و بعد از ان از طریق کانکشن عادی دانلود می کند.
ترکر ها
کد:http://bt.rutor.org:2710/announce
udp://tracker.publicbt.com:80/announce
اینم از بازی امروز ( شانس خوبی داشتیم)
خوبه اگر از این پینگ ها بیشتر داشته باشیم