حسینی مصدوم شده ؟
دیروز که با تیم تمرین کرده بود؟
+
دیشب بازی کره و کویت رو دقایقی دیدم ... چه می کرد این ولید ... انصافا اون وقتی من تماشا می کردم عالی بود ... باید بیشتر بهش بازی بده مظلومی.
Printable View
حسینی مصدوم شده ؟
دیروز که با تیم تمرین کرده بود؟
+
دیشب بازی کره و کویت رو دقایقی دیدم ... چه می کرد این ولید ... انصافا اون وقتی من تماشا می کردم عالی بود ... باید بیشتر بهش بازی بده مظلومی.
ولید علی و جاسم کرار امروز به تهران میآیند
2 ملیپوش خارجی تیم فوتبال استقلال امروز به ایران بازمیگردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وليد علي، بازيكن كويتي تيم استقلال تهران-------------------------------
به گزارش خبرگزاری فارس، با پایان هفته دوم مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در مرحله گروهی ملی پوشان تیم ها به باشگاه های خود باز می گردند. در همین راستا دو ملی پوش خارجی تیم استقلال نیز در تماسی که با مسئولان تیم داشته اعلام کردهاند که امروز به تهران می آیند.
ولید علی از کویت خود را به تهران می رساند و جاسم کرار هم به مدیربرنامه هایش اعلام کرده امروز از عراق به ایران می آید.
جاسم کرار به دلیل مصدومیت به احتمال زیاد مقابل تراکتورسازی غایب خواهد بود.
در هفته پنجم ليگ برتر ايران، تیم استقلال روز جمعه ساعت 18:45 با تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی ديدار ميكند.
منبع:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900616000451
اره متاسفانه مصدوم شد
دفاع قدرتمندمون قدرتمندتر شد
بدونه رحمتی.تیموریان.حسینی.منتظر باید به مصافه تراکتور بریم:41:
شاهکار سایت گل !
کرار جاسم در نجف استراحت می کرد! / ولید علی در ترکیب اصلی کویت نبود
الان حرفه ای ترین سایت خبر ورزشی گل هست؟ من که دیگه موندم از کجا باید خبر ها رو بخونم ...:41:کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/09/07/2654513/%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%AC%D9%81-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA
دیشب ولید با شماره 15 بازی کرد ، فیکس هم بود... بین دو نیمه ایرن قطر من بازی رو دیدم ... اتفاقا خوب هم بازی کرد
واقعا این گل .... هیچی!
آخرين وضعيت مصدومان استقلال از زبان پزشك آبيپوشان:بهبودي حسيني، كنار گذاشتن عصاي زندي و آمادگي منتظري براي دربي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اکبر رضایی پیرامون آخرین وضعیت مصدومان گفت: میثم حسینی شرایطش بهتر است اما باید ارزیابی بیشتری از ناحیه مصدوم پایش داشته باشیم. این بازیکن در صورت صلاحدید کادر فنی مشکلی برای بازی جمعه ندارد.
وی ادامه داد: کیانوش رحمتی همچنان فیزیوتراپی را دستور کار دارد اما به بازی با تراکتورسازي انشالله خواهد رسید. وضعیت پژمان منتظری هم مطلوب و نقاهتش در حال اتمام است، طوری برنامه ریزی کردیم تا این مدافع با آمادگی کامل به دربی برسد.
رضایی در پايان گفت: همانطور که قبلا گفته بودم شرایط بهبودی فریدون زندی بهتر از حد تصور پیش می رود. تلاش و پشتکار او ستودنی است، در حال حاضر یکی از عصاهایش را کنار گذاشته و مشغول فیزیوتراپی و آب درمانی است.
منبع:
پ ن : امیدورام حسینی و کیا رحمتی برسند ...کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900616000773
ولی من امروز از دست این اخبار کلافه شدم ... اون از گل اونم از خبر های مصدومیت شدید و...
اینجارو داشته باشنقل قول:
ولید 30 سالشه .بازی کویت با کره نبود؟نقل قول:
هافبک 32 ساله آبی پوشان هم در نیمه دوم بازی کویت مقابل امارات به میدان آمد
گل تعطیله اصلا.خبرانلاین از همه بهتره
اینم دیدی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم گذاشتنه این چه دلیلی داشتهکد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/09/07/2654518/%D8%B4%D8%B4-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-38-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%AF
ایول من تیتر رو خوندم دیگه جزیات رو با حالتی عصبی می دیدم حواسم به این نبود.:31: سوتی هاش رو تکمیل کرد این گل!نقل قول:
ولید 30 سالشه .بازی کویت با کره نبود؟
گل تعطیله اصلا.خبرانلاین از همه بهتره
اگه خودم دقیقه 20 تا 35 بازی کویت و اون شوت زیبایی که از کنار زمین به تیرک زد رو ندیده بودم ، شاید باور می کردم!
+
درباره اون عکس هم ، اگه بازی بعد گذاشته بود قبول ولی الان که با تراکتور بازی داریم نه دربی .
کلا این گل ذهن منو مشکوک کرده ... از همه جا هم بیشتر طرفدارای تراکتور توی این سایت نظر می دن ... اصلا 80 درصد نظرات درباره تراکتوره!!
+
خبر انلاین رو هم قبول ندارم!
درسته که همه ی خبر گذاری ها استقلالی و پرسپولیسی و ... دارند و ممکن خبر هاشون جهت دار باشه ولی
من به درستی خبر کار دارم اینکه فقط واسه بازدید سایتشون خبر نذارن ... به نظرم ایسنا خوبه.
فك كنم امروز شونزدهمه !!نقل قول:
نمیدونم گذاشتنه این چه دلیلی داشته
دلیلش بدبخت بودنشونه...نقل قول:
گزارشگر شبکه خبر بعد از بازی پرسپولیس و صنعت نفت از نمی دونم کدوم بازیکن پرسپولیس سوال کرد شرایط بازی که خوب بود و خدا رو شکر!!!!!!!!!!!!پرسپولیس دیگه از بحران خارج شده..
یه بار علی پروین یه چیزی پروند به داوود عابدی.عابدی ازش درباره مشکلات اون زمان پرسپولیس یه سوالی پرسید که علی آقا بلافاصله گفت داوود تو که از خودمونی...بنده خدا داوود هم رنگش شد گچ:27:
اره تو متنشم نوشته بود من نخونده بودمنقل قول:
بچه ها 6 تایی شدنو به همه تسلیت میگم.38 ساله پیش چنین روزی 6 تا گل خوردیم:31:
اگه من جایه اون اقاهه ش ا ه بودم همه اون 11 تا بازیکنو گردن میزدم:31:
ننگش رو پیشونیه ما موند:41:
...........................................
فراخوان باشگاه استقلال
روز حساسی دیگر نزدیک است... یک روز مهم و حیاتی برای پرافتخارترین تیم سرزمین پارس در قاره کهن... ثانیه به ثانیه به ساعت و لحظه موعود نزدیک میشویم... مثل همیشه منتظرتان هستیم... مثل همیشه... میخواهیم دریایی بسازیم... قطره قطره... ذره ذره... سکوهای آزادی متظر ماست... آسمان آزادی ازآن ماست و به امید خدا و اگر تقدیر باشد روز هم روز ماست... حریفی قابل احترام انتظارمان را میکشد... در مورد رقیب همین بس که با اندکی فاصله در تعقیب ماست، در رقباتی منصفانه و شرافتمندانه... سربازان استقلال برای تحکیم صدر نشینی و پروازی بلندتر چشم به حضور شما دارند... شمایی که در سرما و گرما یار و یاور آبی پوشان بوده اید... از دوچرخه سواران دیروز تا استقلال امروز... میدانیم که می آیید... می دانیم که حتی یک صندلی خالی نخواهد ماند... جدای از نتیجه و برنده و بازنده میدانیم که شما هواداران متعصب برنده اصلی نبرد بزرگ جمعه خواهید بود... مثل همیشه با احترام و در نهایت آرامش و خضوع نسبت به رقیب...مثل همیشه برخاسته از مکتب پهلوان پرور و قهرمان پرور استقلال... مثل همیشه آزادی را دیگی جوشان کنید... فراموش نکنید که شما یار دوازدهم هستید... یاری که از دیر باز تا به امروز و بیش از 65 سال یک رنگ و یک صدا مانده و در سرما و گرما مردانه فقط یک نام را فریاد زده... فقط یک نام... وعده ما جمعه ساعت 18 و 45 دقیقه ورزشگاه آزادی تهران...
هیچ قولی به تراکتور ندادیم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سردار عزیز محمدی در گفتگوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: به باشگاه تراکتور اعلام کرده ایم که تنها 10 درصد از گنجایش ورزشگاه را در اختیارشان قرار خواهیم داد و هیچ قولی در مورد افزایش حضور هواداران تبریزی نداده ایم.وی ادامه داد: به تیم مهمان فقط 10 درصد از ورزشگاه اختصاص می یابد و ما این مساله را به باشگاه استقلال واگذار کردیم که اگر تمایل دارند جایگاه بیشتری به هواداران تراکتورسازی اختصاص پیدا کند.هواداران استقلال در راه تهرانبه گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، هواداران باشگاه استقلال از استانهای مختلف کشور با تماس با واحد روابط عمومی باشگاه استقلال آمادگی خود را برای حضور در ورزشگاه آزادی و حمایت از تیم فوتبال استقلال اعلام کرده اند.هوادران استانهای مازندران، گیلان، خوزستان، یزد، همدان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، کردستان و... در کاروانهای جداگانه در آستانه عزیمت به تهران هستند.