دوست عزیز گفته شده که کلاک cpu روی 748 اور شده باشه اگه اور نکردید احتمالا مشکل همینهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز گفته شده که کلاک cpu روی 748 اور شده باشه اگه اور نکردید احتمالا مشکل همینهنقل قول:
سلام شما با چه رامی این مشکل روداریدنقل قول:
توی همه ی رام های کاستوم که تاریخ و زمان رو میزنه
اوور کردم اجرا نشد اما بعضی موقع ها وقتی اوور میکنم گوشی ریستارت میشه. چیکار کنم؟
(راستی یه فایل بک اپ هم داشت من اونو جایی نریختم و فقط فایل دیتا رو ریختم)
کسی دیگه این بازی رو تست کرده؟
.................................................. .
.................................
سایت بهتر از فروم خودمون برای تازه کار ها سراغ ندارم
هر رام و بازی جدید و به درد بخوری که ارائه بشه توی تاپیک قرار داده میشه و فقط شما باید زحمت حستحو ر وبکشید
اما سایت خارجی هم هست[HTML]forum.xda-developers.com[/HTML]توی قسمت مربوط به x8[/QUOTE]
فرشيد عزيز نگفتم اين فروم خوب نيست گفتم سايتهايي كه ميزاريد به هر دليلي كه همه مي دونند بسته است گفتم اگه زحمتي نيست رام موجود ورژن نهایی رام 2.2 froyo یا همون MiniCM-1.0.0 كه دوستان راهنمايي كردند ميخوام دريافت كنم ولي سروري نيست كه دانلود كنم
رام فابریکی خود گوشی 2.1فقط زمان تماس رو میزنه که چه زمانی تماس گرفته شده:13:نقل قول:
ببینم کی داوطلب میشه یکی از اینه رو جواب بده!!نقل قول:
اینجا میتونی تمام لینکای رام مورد نظرتو ببینی لینک آخری mirror 3 تست کردم هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
فرشيد عزيز نگفتم اين فروم خوب نيست گفتم سايتهايي كه ميزاريد به هر دليلي كه همه مي دونند بسته است گفتم اگه زحمتي نيست رام موجود ورژن نهایی رام 2.2 froyo یا همون MiniCM-1.0.0 كه دوستان راهنمايي كردند ميخوام دريافت كنم ولي سروري نيست كه دانلود كنم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6043455&postcount=1019
پسر ايروني عزيز مثل اينكه لينكش خرابه واقعا تو ايران هيچ لينكي نيست كه بشه دانلود كردنقل قول:
اين لينكم محدوديت دانلود هست