نقل قول:
شما آلوده شده اید و دوستانتون هم آلوده شده اند.
Printable View
نقل قول:
شما آلوده شده اید و دوستانتون هم آلوده شده اند.
کار خوبی که ازت بر می آد اینه که به سرعت به تمام آدرس یوکت یه میل بزنی با این عنوان که فلان نامه رو باز نکنید و بعد توی اون توضیح بدید که شما اون نامه رو نفرستادید. اینجوری ممکنه از آلوده شدن دوستاتون جلوگیری شه. دوستتونم که براتون اون مبل رو زده در جریان بزارید که بدونه چی کار کنه. یه بار این اتفاق باری دوستم افتاده بود و طرف اصلا نمی دونست. من که بهش گفتم فهمید که برای به شخص رو دربایستی داری هم فرستاده شده. اون وقت تونست از طرف معذرت بخواد و بگه تقصیرش نبوده و موضوع حل شه.نقل قول:
الان یعنی حتما سیستمم ویرسی شده ؟ آخه فقط نود روش نصبه . نودم که خدا رو شکر بی خاصیت ترین آنتی ویروسهنقل قول:
گفتم اگه حتمی هست یه آنتی ویروس دیگه نصب کنم با اون اسکن کنم
الفاتحه !نقل قول:
nod هم شد آنتی ویروس؟
حاجیت 2 تا آنتی ویروس داره هنوز وقتی ایمیل میمیل بهش میاد شلوارش رو خیس می کنه! اولی هم کاسپر هست. شما با نود زندگی می کنید؟!!
من که می گم سیستمت آلوده نشده فقط میلته نگران نباش. در ضمن قبول که کسپر خیلی آنتی ویروس خوبیه ولی من تا حالا هر وقت شک کردم سیستمم آلوده است کسپر بروز ریختم چک کردم چیزی پبدا نکرده. من خودم آواست مجانی دارم اما چک می کنم به روز باشه راضیم اگر هر آنتی ویروس به روزی رو کامپیوترتون باشهتا موقعی که به روز است خوبه.نقل قول:
با تشکر میشه بفرمایید چطور سیستم آلوده نشده وقتی به همه دوستان ادرسبوک ایمیل مورد نظر ارسال شده،؟؟!نقل قول:
مگر اینکه کامپیوترهای سایت یاهو آلوده شده باشند!
سیستم شما که آلوده نمی شه فقط یه چی تو مایه های -- انجام شده آدرس بوک شما رو پیدا کرده و با توجه به اون داره میل صادر می کنه همین مثل اینکه یکی اومده باشه میل شما رو -- کرده باشه وسپس از طریق میل شما با کامپیوتر خودش داره میل می فرسته ربطی به کامپیوتر شخصی شما نداره همین. البته برخی مواقع خود کاربر می ره یه جا عضو می شه و بدون اینکه درست بخونه بکسری اجازه هایی به سایت مورد نظر می ده یکیش هم فرستادن وعوت نامه و اینا از طرف شخصه که اجازه دسترسی به آدرسبوک رو طرف خودش می ده در این مورد فکر نکنم چنینی باشه با توجه به توضیحات ولی گفتم بدون دقت هر اجازه ای رو صادر نکنید. در ضمن آلوده شدن سیستم های یاهو همچینم دور از ذهن نیست هر سیستمی رو می شه آلوده کرد یا بهش نفوذ کرد.از این ها برای خودتون قلعه بی نفوذ نسازید که سخت ضرر می کنید. منظورتون از کامپیوترها همون سرورها هست دیگه؟!نقل قول:
سلام دوستان
اقا ی میل دارم چند سالم هست استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره اما با برنامه نیمباز کانکت نمیشه و میگه که ای دی بلاک شده . مشکلو چطور میشه حل کرد ؟
با برنامه های دگ لاگین میشه اما واسه گوشی نیمباز و لازم دارم :n03:
مهندسین گرامی من 2 تا اکانت ای میل دارم هر دوتاش هم از کار افتاده سوال امنیتی میپرسه ازم جواب میدم میگه اشتباهه (شایدم فراموش کردم) چیکار باید بکنم من الان؟
یا باید رمز رو درست وارد کنینقل قول:
یا باید سوال های امنیتی رو درست جواب بدی
یا باید بری دفاتر یاهو و درخواست حضوری بدی و اونها بررسی کنند
یا یکی پیدا کنی که رمز رو برات پیدا کنه و بهش می گن : ه ک ر !