بروبچز عزیز توجه فرمائید:
این بازی مافیا با چه کارت گرافیکایی بهتر اجرا میشه؟ منظورم اینه که روون تر و با کیفیت اجرا میشه؟
یه لیست از تمام این کارت گرافیکا برام بذارید ممنون شما میشم:40::20:
Printable View
بروبچز عزیز توجه فرمائید:
این بازی مافیا با چه کارت گرافیکایی بهتر اجرا میشه؟ منظورم اینه که روون تر و با کیفیت اجرا میشه؟
یه لیست از تمام این کارت گرافیکا برام بذارید ممنون شما میشم:40::20:
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
چپتر 8 ( 11 آپریل)
محتوای مخفی: چپتر 8
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 8
عزیز پیل..ر شده این آدرسنقل قول:
کلا چند تا چپتره؟؟؟
دوست عزیز من از همین سایت بازی رو دانلود کردم ... نسخه 9 پارتی رو دانلود کردم (repack) از همه لحاظ عالی هستش حجمش دانلودی که میخوای بکنی به اندازه یه دی.وی.دی (4.5GB) هست و وقتی نصب بشه به 5.5GB میرسه و دلیل کم بودنش این هست که فقط از بین 5 زبان ارائه شده برای بازی یک زبان اون هم انگلیسی رو بیشتر نداره. در همون فایل دانلودی کرک کامل بازی قرار داره و من به هیچ مشکلی برنخوردم. تنها مشکلی که داره این هست که موقع نصبش فقط زبان نصب روسی هست! که نباید نگران باشی چون بسیار راحت رد میشه و سرعت نصبش هم خوبه (برای من کمتر از ده دقیقه نصب شد) و وقتی نصب کردی و کرک رو در پوشه PC بازی ریختی و آخرین ورژن کارت گرافیکت و physx رو دانلود کردی و نصب کردی بازی با هر سیستم عاملی میاد (من همین نسخه رو با ویندوز 7 آوردم بالا و دوستم با xp) و همونجوری که گفتم با اینکه منوی نصبش روسی هست ولی در موقع بازی زبان ريال متن ها ، صداها و همه چیز انگلیسی هست ... موفق باشی ... :11:نقل قول:
کلا 15 تا چپنره به نظر من کوتاه نبود فقط مشکلش این بود که FREE RIDE نداشت در ضمن این بازی نیاز به یک نقد جدی و استراتژیک داره داستان بازی به نظر من قوی بو د و خط داستانی جذابی داشت و گرافیک و صداگذاریش مخصوصا صدا گذاریش عالی بود ولی تو قسمت طراحی چهره و lip sink ضعیف بود ولی در کل به هیجانش می ارزید ولی اینکه چرا اونم بعد از 8 سال این مدت طولانی دوباره این جوامع مخفی یکبار دیگه به مردم معرفی بشه البته الان دیگه جای مافیا رو بیلدربرگ پر کرده ولی در کل بازی خوبی بود حیف که یکم به از حالت open world خارج بود به دلیل امکانات کمی که در فضای باز بازی بود وکار خاصی چز چند تا مغازه رو گشتن نداشت
یه سوال این چیزاییی که تو قسمت extra هست مثل wanted ها رو چه جوری باید باز کرد کجا های بازی هستند مثل اون نقاشی ها و art work هاش تو این dlc که شما دانلود کردی میشه اینا رو تو free ride باز کرد میشه ماموریت رفت
سلام
من بعد از یک مدت بازی دچار افت فریم های اعصاب خرد کن میشم! 5 ثانیه درسته 5 ثانیه افت فریم شدید دارم(همیشه نمیشه) یا بعض وقت هم تصویر میره رو ویبره!!(اول بازی یک بار شد) مشکل اینا چیه؟
سیستمم:
9500 GT DDR3
q6600(2.92
4 GB DDR2
14 چپتر .................نقل قول:
چطوری واسه شما 14 تا بود؟؟؟:18:نقل قول:
باید 15 تا باشه ها:46: