دوستان منم بعد از تاخیر بسیار تونستم اینو نصب کنم ولی یه سری مشکل دارم که اگه میشه تاپک مربوطه رو بدید مراجعه کنم!
Printable View
دوستان منم بعد از تاخیر بسیار تونستم اینو نصب کنم ولی یه سری مشکل دارم که اگه میشه تاپک مربوطه رو بدید مراجعه کنم!
سلام
گرافیک خیلی عالیه
ولی گیم پلی شدیدا خسته کنندس
منم یکی دو مرحله بیشتر نرفتم
اگه زبانتون خوب نیست اصلا سراغ این بازی نرین
بازجویی ها خیلی خسته کننده هستن.و فقط گاهی با استفاده از راهنمای بازی میشه موفقیت آمیز ردشون کرد
سلام دوستان ...من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام برم تو بازی میگه کانکن نیستید...یه دکمه کلوس داره میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته؟چیکار کنم؟
باید social clup رو نصب کنی..یه patch هم داره که باید اونجایی که بازی رو نصب کردی بریزی...نقل قول:
سلام دوستان ...من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام برم تو بازی میگه کانکن نیستید...یه دکمه کلوس داره میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته؟چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي به هيچ وجه خسته كننده نيست، اتفاقا اگه زبانتون خوب باشه بازجويي ها شديدا جذاب هستند.نقل قول:
اين بازي رو شديدا به دوستاني كه زبانشون خوب هست توصيه ميكنم ولي طبيعتا براي كسي كه زبانش خوب نيست خسته كننده ميشه.
سلام
من تو مرحله ای که یه بمب تو یه خیابونی در حوالی خونه های مسکونی منفجر میشه و من با همکارم رفتیم سر بزنیم یه سری چیزا رو کشف کردم ولی به یه کیف برخوردم که یه چیپر ساخت آلمان که با استفاده از یه تیکه روزنامه باید رمز گشاییش کنم
اصلا سر در نیاوردم چطوری باید از روزنامه کمک گرفت!
چیکار باید کرد؟
نام مرحله بازی
کیف مورد نظر
یعنی کسی نیست یه کمک کوچولو هم به ما بکنه ؟؟!!!!:sq_3:
دوست عزیز من این بازیو از سه تا DVD دوتاشو بازی کردم (xbox) بعد سیوام پاک شد دیگه نرفتم این مرحله ای هم شما میگی احتمالا باید اخراش باشه که من نرفتم اگر از دوستان کسی بدونه حتما کمک میکنهنقل قول:
سلام
این دستگاه برای رمزگشایی تکه خط کشیده شده روزنامه هست
تا اونجایی که یادم هست این دستگاه سه نوع میتونه بچرخه
در مرحله اول باید حروفی که اول مساوی هم قرار داده شدن در بالا در یک راستا قرار بدین (با حرکت جدای دایره کوچک و بزرگ)
بعد از اون باید دایره کلی رو طوری بچرخونین که حروفی که بعد از 133 قرار گرفتن روبروی نشانگر بالا قرار بگیرن
با رمز گشایی هرکدام از حروف یک آدرس به دست میآد که باید به دنبالش برین