سوال دیگری نیز داشتم ایا napster اگر اکنتش را بگیریم با اینترنتی که داریم به خوبی روی iphone جواب میدهد؟
ممنون
Printable View
سوال دیگری نیز داشتم ایا napster اگر اکنتش را بگیریم با اینترنتی که داریم به خوبی روی iphone جواب میدهد؟
ممنون
ممنون از جوابتون می شه برنامش رو بزارید و یه توضیحی هم در مورد نحوه نصبش بدید؟؟نقل قول:
ببینید برای نصب و اینا شما باید از آموزش های موجود برای جیل استفاده کنید.نقل قول:
پس از اینکه گوشی رو جیل کردید و آموزش های آیتیونز رو خوندید برنامه buzz player و oplayer رو نصب کنید خودش تو بخش app آیتیونز یه قسمتی باز می کنه که توش آهنگ و فیلم و ... بریزید.
شرمنده میشه بیشتر توضیح بدید من اصلا نمی دونم جیل چی هست؟نقل قول:
سلام .
یکی از دوستام برام از دبی آورد . گوشی به صورت لاک بود .... دادیم آنلاک کردن
800 تومن واسه 32 گیگ .
از کجا بدونم گوشی اصله ؟
اولین باره آیفون تجربه میکنم چیزی ازش سر در نمیارم . مبتدی مبتدی :دی
چه جوری شماره هایی که تو سیم کارته کپی کنم تو گوشی ؟ ( این خیلی ضروریه)
mp3 و video و کلا چه طوری میشه فایل ریخت رو گوشی با کامپیوتر ؟ بعد از کجا باید اجراش کرد ؟
چرا وقتی یکی واسم بلوتوث میفرسته failed میشه ؟
جيل يعني جيلبريك.شما بعد از اينكه گوشيتون رو به ios 4.1 با استفاده از itunes ريستور كردين براي اينكه بتونين رو گوشيتون نرم افزارهاي كرك شده رو نصب كنين و صدها قابليت ديگه كه به مرور زمان ميفهمين بايد جيلبريك كنين كه آموزشش تو همين انجمن هست (بعد از جيلبريك رو گوشيتون يه برنامه به اسم cydia نصب ميشه) شما اول تا اينجا پيش برو بقيش راحته تا گوشي جيل نشه هيچكار نميتوني بكني.نقل قول:
نقل قول:
براي ريختن شماره هاي سيم رو گوشي بايد بري تو setting/mail,contact,calendars/import sim contacts رو ميزني
براي mp3 , video بايد با ايتونز فايلهاتو بريزي تو آيتونز بعد گوشي رو سينك كني آهنگا ميره تو ipod وگرنه گوشي رو جيل كني ميتوني مثه بقيه گوشيها هر جا خواستي بريزي و گوش كني
هنوز نرم افزار بلوتوث براي ios 4 نيومده.
سلام دوستان
سایتدر مقابل java کلمه No زده . باورم نمیشه . یعنی iphone اصلا جاوا را آدم حساب نمیکنه ؟کد:http://www.gsmarena.com
من نمیدونستم . اینکه خیلی بده . 99 درصد نرم افزار های ایرانی (نرم افزار بانک ها و...) جاوا هستند .
یعنی iphone فقط نرم افزار های سیستم عامل خودش را داره ؟
اگه جاوا نداشته باشه فعلا به درد ایران نمیخوره . تا زمانی که اپراتور سوم بیاد و اینترنت پر سرعت روی کوشی داشته باشیم.
آیفون گوشی خاصی هست و با سیاست های خاص تولید شده.نقل قول:
این نوع برداشت کاملا اشتباه هست و یک مقایسه سطحی از دید افراد نا آگاه هست.
سیستم عامل آیفون iOS هست که جزء برترین سیستم عامل های موبایل هست. از لحاظ نرم افزاری هم هیچ مشکل و محدودیتی ندارد ولی خب این دیگه مشکل بانک ها هست که برای سیستم عامل های پیشرو برنامه نویسی نمی کنن.
وقتی هنوز هم در ایران و در ادارات از فلاپی استفاده میشه دیگه نمیشه انتظار بیشتری داشت.
بهتر هست بگیم ایران به درد آیفون نمی خوره.
حق با شماست .نقل قول:
من ترجیح میدم صبر کنم تا هم آیفون نو آوری های خاص خودش را بیشتر رو کنه و هم ایران خودش را با گوشی هماهنگ کنه (10 سال بعد):13: .
آیفون از هر جهت بهترین هست . ولی من فعلا دل خریدنش را ندارم .
البته خواستم از دبی بخرم که قیمتش مثل ایران بود پشیمون شدم .