نقل قول:
3 گيگ در شب خوب بوده بيشتر از صبانت
البته بنده در شيراز هستم اگر اوضاع پارس آنلاين درست بشه يك اكانت هم از پارس ميگيرم تا ببينم در شيراز شبي چند گيگ ميشه دانلود كرد
Printable View
نقل قول:
3 گيگ در شب خوب بوده بيشتر از صبانت
البته بنده در شيراز هستم اگر اوضاع پارس آنلاين درست بشه يك اكانت هم از پارس ميگيرم تا ببينم در شيراز شبي چند گيگ ميشه دانلود كرد
منم علاوه بر قطعی سرعتم از 60 اومده رو 25 .
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
خوب خدا کنه این موضوع افت سرعت مثل شاتل نشه
پارسال تقریبا 8 یا 7 ماه پیش شاتل یه شب سرعتش وحشتناک افت کرد و دیگه درست نشد . خدا کنه این پارس اینطوری نکنه که من دیگه این دفعه مودمم رو میشکنم . دیگه ای دی اس ال رو میندازم دور . شوخی کردم مودم بدبخت چه گناهی کرده
سلام
دوستان من تو ابن یک ماهی که صبانت دارم هر روز وضعش فرق میکنه و بیشتر افتضاح میشه
میخواستم بیام پارس
دو تا سوال داشتم سرعت دانلود 128 تو تهران(ترجیحا مرکز نبوت )چنده؟
قضیه حجم زیاد کم کردن درسته؟
این پارس آنلاین دیگه امشب در افتضاح بودن رکورد شکست !
امشب از ساعت 1 سرعت دانلودم بین 0 تا 512byte بود خیلی دیگه حال میداد 1kb میشد
میخواستم بزنگم پشتیبانی که گفتم 1ربع پشت خط میمونی بدم میخواد بگه مشکل سراسریه و .... واسه همین بیخیال شدم خوابیدم
الانم اومدم بعد سحر تست کردم دیدم همونجوریه !!!
---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 06:02 AM ----------
الانم ساعت 6:05 صبح هنوز همینه !
انشالا این ماهم که تمام شه میرم پارس آنلاین عوضش میکنم .
امروز از 12-1 افت کرد به 6-7 کیلوبایت و حدود 3-3:30 کاملا قطع شد. (کانکشن برقرار بود اما دانلود 0) . همین الان یعنی 6:10 وضعیت تقریبا داره برمیگرده به حالت اول.
نه مال6:19 من که هنوز همانطوره . باید اسمشو بزاره پارس آفلاین
ولی تو ساعتای غیر مجانی ، 1بیت فقط دیتا ردویدل شه ثپت میکنه
سلام
سرعت دانلود شبانه مرکز سلمان شیراز به زور به 25 میرسه؟برای شما سرعت دانلود شبانه چنده؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز
اگر مركز سلمان شيراز هستيد ميشه لطف كنيد ping اينترنت خودتون رو بزاريد ping 4.2.2.4 -t
من هم مركز سلمان هستم البته صبانت
نقل قول:
راستي شما كدوم شهر هستي ؟
سلام
دوستان من تو شهرستانم
می خوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم؟
خوبه؟