یک سوال اساسی
آیا شرکتهای دیگه مثل سونی اچ پی ایسوز و ....هم تو ایران نمایندگی ندارند؟
Printable View
یک سوال اساسی
آیا شرکتهای دیگه مثل سونی اچ پی ایسوز و ....هم تو ایران نمایندگی ندارند؟
آقایون لطفا جواب بدید
این مدل چیه کاراییش چیه و چرا اینقدر گرونه؟
کد:http://www.-----------/shop/computer/40
نقل قول:
آخه لینکتو یه نگاه بنداز ببین چی گذاشتی!! :13:
بعدشم زیاد خودتو درگیر نکن که چه جوری از کجا آوردن !! 10 ساله داره میفروشه کسی هم کاری نداره از کجا اومده
با مستر و ویزا هم میتونی بخری ولی فکرشو بکن ببین چهقدر درد سر داره حملو نقلش!! میدونی چقدر ریسکش بالاست :21:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
نقل قول:
مثله مورو ملخ نمایندگی دارن!!:5:
بعید میدونم نمایندگی رسمی داشته باشن
بعدم این که ایسوز نمایندگی داره یانه چه ربطی به اپل داره؟
نقل قول:
حسین خان اینو تو پروفایلتون جواب میدم . چون اینا اسپم حساب میشه :10:
دوست عزيز تقريبا هيچ شركتي توي ايران نمايندگي اصلي نداره .فقط بعضي از كمپاني ها من شنيدم دارند مثل ايسوس( كه يكي از بچه هاي همين انجمن گفت كه داره) يا msi (كه معلممون ميگفت كه دارن).من تقريبا به غير از اين دو تا كمپاني ، كمپاني لوازم كامپيوتري ديگه اي را نديدم كه نمايندگي اصلي داخل ايران داشته باشه البته اين دو تا را هم شنيدم!نقل قول:
حتي معلم برنامه نويسيمون يك دفعه ميگفت ما مي خواستيم نمايندگي ادوبي داخل ايران بزنيم مي خواستيم دورشون بزنيم و آدرس امارات بديم ولي داخل ايران فعاليت كنيم و سرويس بديم .ميگفت وقتي مسئولان ادوبي قضيه را فهميدند زدند زير همه چي:46:
راستي بچه ها كسي نميدونه كه اگر آيفون بياري ايران(از آمريكا) چي ميشه؟ميشه يك كاري كرد داخل ايران كار كنه وبا سيمكارت ايران مشكلي نداشته باشه؟هزينه ي اين كار چقدره؟البته اين سوال مربوط به انجمن موبايله ولي من اونجا سول كردم درست و حسابي جواب نگرفتم
يك سوال ديگه هم داشتم اين آيفون 4G كه ميگفتن مال اپله(البته بعضي ها تكذيب ميكنن و من كاري به اين حرف ها ندارم)گفتن كي مياد؟
سونی ، سامسونگ ، ال جی ، ام اس آی ، ایسوس ، لاجیتک و.... همگی نماینده گی رسمی در ایران دارند!نقل قول:
بهتره به معلمتون بگید اطلاعاتشو به روز کنه!
در مورد اپل هم خوب است بدونید ، آی پد ، ۷۲ ساعت پس از عرضه در ایالات متحده در ایران بود!
اما در رابطه با شرکت Adobe ، وقتی بسته ی Adobe Master Collection Me رو میدن ۳۰،۰۰۰ تومن ! و با یک سریال جعلی اکتیو میشه ، کی حاضره ۲۰۰۰ دلار پولش رو بده!
خوب است بدونید ، تمام نرم افزاری های گرافیکی شرکت Adobe و شرکت اپل مثل Final cut توسط صدا وسیما ی جمهوری اسلامی با لایسنس اورجینال خریده شده!
این شروعی برای اعمال قانون کپی رایت در ایران است!
پس منتظر باشید ، تا ورود نرم افزار هایی با لایسنس اور جینال!
من خودم برنامه نویسم و به زبان های ++Pascal , C , C و جاوا ، کاملا مسلطم!
و موافق اعمال قاون کپی رایت در کشور ، و دادن حق برنامه نویسان ایرانیم!
اما ، بعضی چیزا غیر ممکنه ، مثلا من نمیتونم ۲۰۰۰ دلار پول یک پک نرم افزاری شرکتadobe رو بدم!
موفق باشید ،
امید
خوب پس چرا كارت گارانتي بين المللي را قبول نميكنند؟!فقط چند تا شركت محدود قبول مي كنند .فكر مي كنم نمايندگي هايي را ميگيد كه خودشون وارد ميكنند.اگر ايطوري بگيم اپل هم نمايندگي داره!داخل دولت يك فروشگاه هست البته فكر نمي كنم مثل اين نمايندگي ها گارانتي داشته باشهنقل قول:
دوست عزيز شمشيرت را غلاف كن:46: چرا اينقدر با خشونت مگه من به شما توهين كردم يا فحش دادم.اينقدر تند برخورد نكنيد اصلا حرف شما درست شما استاد مايي:11: ولي اولين شرط بنا شدن انجمن ها با صبر و حوسله جواب دادنه:5:
خوب اين چه ربطي به سوال من داشت؟!آها فكر ميكنم منظورتون اين بود كه اپل نمايندگي دارهنقل قول:
خوب بعضي ها حاضرند بدن مثل صدا و سيما كه خودتون گفتيد.نقل قول:
همه ي اين حرفاتون را قبول دارم ولي جواب اين چند تا سوالم را نداديد:نقل قول:
راستي بچه ها كسي نميدونه كه اگر آيفون3Gs بياري ايران(از آمريكا) چي ميشه؟ميشه يك كاري كرد داخل ايران كار كنه وبا سيمكارت ايران مشكلي نداشته باشه؟هزينه ي اين كار چقدره؟البته اين سوال مربوط به انجمن موبايله ولي من اونجا سول كردم درست و حسابي جواب نگرفتم
يك سوال ديگه هم داشتم اين آيفون 4G (البته بعضي ها تكذيب ميكنن و من كاري به اين حرف ها ندارم)نميدونيد تقريبا كي معرفي ميشه؟
جواب سوال اولتون اینکه فرقی نمیکنه.نقل قول:
از هرجای دنیا که میخواد باشه فقط آنلاک فاکتور باشه که بدبختی آنلاک کردنشو نکشید هر جای دنیا که برید کار میکنه
جواب سوال دومتونم اینکه انشالله ۲ روز و ۲۰ ساعت دیگه در ٌWWDC سری جدید آیفون یا به قول شما 4G معرفی میشه
خب ، ببینید ، مثلا شرکت ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی در ایران ه! یعنی از طرف شرکت سونی تایید شده!نقل قول:
اگر لپتاب شما با گارانتی ایران رهجو باشه ، میتونید از گارانتی بین المللی استفاده کنید!
ولی توقع نداشته باشید ، هر سونی ای که تو بازاره رو ببرید پیششون قبول کنند!
بالاخره ، خودتتون که تو جریان هستید ، لپ تاب های سونی رو به وسیله ی تانکر های حمل سوخت به ایران میارن!(یا بهتره بگم قاچاق می کنند!)
جنس قاچاق گارانتی بین الملل نداره! چون مثلا از چین خریده شده ولی تو تهران به دست نماینده گی رسیده! با فاکتور تهران!
اشتباه نکن ، اپل هیچ نماینده گی تو ایران نداره!نقل قول:
خوب اين چه ربطي به سوال من داشت؟!آها فكر ميكنم منظورتون اين بود كه اپل نمايندگي داره
منظورم این بود که رابطه ی ایران با کشور های اروپایی و آمریکایی ۱۰۰ درصد بر قراره! بر خلاف تبلیغات منفی!
دوست عزیز ، شما خودتتون رو بایک نهاد دولتی مقایسه می کنید ؟؟؟نقل قول:
خوب بعضي ها حاضرند بدن مثل صدا و سيما كه خودتون گفتيد.
خب ، هست ، چرا نمیخرید ؟؟؟
می خواین بهتون آدرس بدم؟؟؟؟ (تمام محصولات نرم افزاری آدوب و اپل ، فقط هم ۱۰ درصد رو لایسنس کشیدند! که منطقیه!)
مثلا ، iwork 09 که 125$ ه رو میدن ۱۴۵۰۰۰ تومن!
آیا واقعا شما حاضری ؟؟؟
اشتباه نکن ، منی که این حرف رو میزنم ، همین iWork رو خریدم!
چون به این تاپیک مربوط نمیشه!نقل قول:
همه ي اين حرفاتون را قبول دارم ولي جواب اين چند تا سوالم را نداديد:
راستي بچه ها كسي نميدونه كه اگر آيفون3Gs بياري ايران(از آمريكا) چي ميشه؟ميشه يك كاري كرد داخل ايران كار كنه وبا سيمكارت ايران مشكلي نداشته باشه؟هزينه ي اين كار چقدره؟البته اين سوال مربوط به انجمن موبايله ولي من اونجا سول كردم درست و حسابي جواب نگرفتم
يك سوال ديگه هم داشتم اين آيفون 4G (البته بعضي ها تكذيب ميكنن و من كاري به اين حرف ها ندارم)نميدونيد تقريبا كي معرفي ميشه؟
آیفون تو بخش آیفون!
بفرمایید ، اینجا مطرح کنید :
اینم ببین :کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=316
موفق باشید ،کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5019471&postcount=825
امید