خوب همينا هم واسم بسه چون كه همين دستگاه جي پي اس قيمتش اندازه ي نصف قيمت گوشيه در ضمن قيمت چي؟چون پونزدهم دارم ميتم شيراز بخرمش
Printable View
خوب همينا هم واسم بسه چون كه همين دستگاه جي پي اس قيمتش اندازه ي نصف قيمت گوشيه در ضمن قيمت چي؟چون پونزدهم دارم ميتم شيراز بخرمش
جناب گلمحمدی یا total_overdose عزیز ( آقا حمید درست میگم ؟ ) میشه به این سوال من ج.اب بدید ؟
من دایموند دم دستم هست میخواستم ببینم صدای ویواز نسبت به دایموند چطوره ؟
1- از نظر بلندی صدا
2- از نظر کیفیت صدا
ممنون میشم به این سوالات من جواب بدین تا من هم تصمیم نهایی رو بگیرم
یکی از دوستان پرسیده بود با ایرانسل میشه با ویواز به نت وصل شد باید بگم بله من تنظیمات رو دریافت و از اینترنتش استفاده کردم همون کد رو وارد کردم اونها هم یه اس ام اس تنظیمات فرستادن و منم سیو کردم
ببین دوست خوبم وحیدجان متعسفانه من دیاموند تست نکردم.نقل قول:
ولی اصلا رو صدایه ویواز برای گوش کردن به موسیقی حساب نکن.نمیگم اونقدر بده ولی جالب نیست.:46:
ببنین این نرم افزار نصب میشهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=418984
شما هم یه تست بزنید و نتیجرو اعلام کنین !!
باشه حتمانقل قول:
بچه ها کسی برنامه چراغ قوه تست شده واسه ویواز نداره ؟
يه سوال شما گه بوديد كه اتو فوكوس بري اولين بار تو گوشي استفاده شده ولي م داشتم توي ديجيتال كالا قيمت ها و امكانات رو مي ديدم تقريبا واسه بيشترشون نوشته بود auto focus
حمید عزیز من با اسپیکر گوشی واسه گوش دادن به موسیقی استفده نمیکنم . فقط میخوام صداش در حدی باشه که تو خیابون صدای زنگ خوردنشو بشنوم .نقل قول:
ببین دوست خوبم وحیدجان متعسفانه من دیاموند تست نکردم.
ولی اصلا رو صدایه ویواز برای گوش کردن به موسیقی حساب نکن.نمیگم اونقدر بده ولی جالب نیست.
خیلی گوشیها هنگام عکسبرداری اتوفوکوس دارن و قبل از ویواز هم بود. اما اون چیزی که تو ویواز شاخص بود، اوتوفوکوس هنگام فیلمبرداریه.نقل قول:
اين گوشي اينفرارد هم داره؟
برنامه اي واسه اين گوشي هست كه بشه باهاش كانال تلويزيون عوض كرد؟
يه سوال ديگه اين 3g يعني چي؟
راستي من تو ديجيتال كالا ويواز پرو رو هم ديدم كه قيمتش زده بود با گارانتي پارسه 455 تومن كسي ديگه هم توي موبايل فروشي ها ديده؟
در ضمن خوندم كه xperiax10 پردازنده ي 1 گيگا هرتزي داره يعني سرعتش از ويواز بالاتره ؟و همچنين چند مدته اومده بازار؟