نقل قول:
راستش قبل از شروع لیگ، خوب تو گروه خودمون پیش بینی که می کردم جنگ ایتالیا روسیه برای اولی جنگ کوبا صربستان برای سومی و جنگ ایران آلمان برای پنجمی باشه (مخصوصا بازی حساس آخر) که حالا ممکن بود یه سری تغییرات کوچک رخ بده
ولی شرایط چیز دیگه ای نشون داد
بعد از 6 بازی اول کاملا به بردن کوبا اعتقاد پیدا کرده بودم (بماند که نیمه اول بازی نخست بچه ها خودشون نبودن و داشت اون باختهای چین و استرالیا در سال قبل پیش ذهنم میومد)
اما فکر نمیکنم لیگ جهانی والیبال مثلا شبیه جام جهانی های بعد المپیک کشتی باشه
اعتقاد دارم که تمام تیمها با تمام قدرت خودشون به میدون میان
نکته دیگه اینه که در حال حاضر در والیبالی قرار داریم که قدرت مطلقی تو اون وجود نداره
روسیه سال گذشته هم جام جهانی و هم المپیک رو فتح کرد اما امسال کم مونده نرسه به دور نهایی و اگه یکم دیگه شل میگرفتن (مثلا باخت به صربستان) چندان دور از انتظار نبود
کوبایی که به همه تیمها باخت یه بار روسیه رو برد
همین برد ایران جلو ایتالیا
تو گروه دیگه تیمی مثل فرانسه اومد لهستان رو برد و تنها باخت بزیل رو رقم زد
آمریکا با آرژانتین مساوی کرد ولی دیروز به لهستان باخت
بلغارستان با آمریکا مساوی کرد و فرانسه رو برد و به برزیل باخت و...
منظور اینکه در حال حاضر والیبال جهان جمعی از تیمهای قدر رو در صدر تیمهای دیگه میبینه که هر زمان یکی از این تیمها با تیم دیگه ای بازی داره نمیشه پیش بینی داشت که کدوم تیم برنده میاد بیرون
و من فکر میکنم ایران هم تونسته خودش رو به جمع این تیمها وارد کنه
البته قبلا هم اشاره کردم که ایران جلو فیزیک بدنی تیمی مثل آمریکا یا برزیل کم میاره ولی بازم دلیل نمیشه جلوی این تیمها دست و پا بسته باشیم و بازی 5 گیمه پایاپای جلوی این تیمها هم چندان دور از ذهن نیست
جوون بودن تیم هم که خودش دلیل دیگه ای هست برای امید بیشتر با سالهای آینده
پ ن: همه این صحبت ها وقتی درست از آب در میاد که جلوی آلمان نتیجه خوبی بگیریم
وگرنه نشون میده مشکل بزرگی که یکی دو ساله داره زجرمون میده و اونم ضعف در پایان رقابتهاست همچنان پابرجاس و از حضور ایران در جمع تیمهای بزرگ جلوگیری میکنه
البته ته دلم به برد آلمان ایمان دارم
حرف شما کاملا صحیحه و منطقی اما این هم بپذیریم که میانگین سنی بازیکنای کوبا بیش از حد پایینه و یجورایی تیم ملی جوانان محسوب میشه و باید قبول کنیم ضعیف ترین تیم گروه بود که بچه ها باید میبردنش . چون میدونیم قدرت والیبالمون حداقل امسال در لیگ جهانی بالاتر از کوباست .