lol
پروفسور بازیو که اجرا کنی میگه آپدیت کنم یا نه :31:
بازی رو هم که باید از سایت خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی
Printable View
lol
پروفسور بازیو که اجرا کنی میگه آپدیت کنم یا نه :31:
بازی رو هم که باید از سایت خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی
منم اومدم لطفا منو به لیست اضافه کنید اسمم:
best_of_warior
هست
در ضمن صفحه ای که باید بازی کرد قسمت بازیش شیلت ره
EROR 1009 میده چراه؟1
من که هر موقع میام دانلودش کنم همون اولش وای میسه راستی چند مگ هه ؟؟ بگید منم بیام دیگه
چقد شارژ میخوره ؟؟ زیاد نباشه ها :13:
زیاد باشه نمیام :27:
ولش کن نمیام خیلی سخته دانلود کردنش اه :19:
نقل قول:سـلام.نقل قول:
حـجم بـازی نـزدیک بـه 900 مـگابایت هـست ... .
بـرای دانـلود بـازی هـم از لـینک مـستقیم زیـر اسـتفاده کـن :
[البـته ایـن لینـک ورژن 1.70 هـست ... آخـرین آپـدیت بـازی تـا الان 1.78 هـست کـه اگـه اشـتباه نـکنم بـاید حـدود 70/80 مـگ دیـگه دانـلود کـنی].بـعد از دانـلود هـمه ی پـارت ها ، پوشـه ی Battlefield Heroes رو از حـالت فـشرده خـارج ،و تـوی درایـو C ذخـیره کـن.
[تـوجه کـن کـه حـتما پـوشه ی Battlefield Heroes رو تـوی درایـو C قـرار بـدی تـا نـیاز بـه ادیـت فـایل Reg. نـداشته بـاشی... ].سـپس فـایل reg. رو از ضـمیمه ی پـستم دانـلود و اجـراش کـن... بـعد روی گـذینه YES و سـپس OK کـلیک کـن.
حـال پـس از طـی ایـن مـراحل تـوی سـایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثـبت نـام کـن و یـک هـیرو بـساز.
در آخـر روی Play Now کـلیک کـن تـا بـازی واسـت آپـدیت و اجـرا شـه.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
عزیز ما که سرعت تو رو نداریم من باید اول اینارو دانلود کنم بعد ببین هیرو دارم ولی نمیتونم پیداش کنم :8:نقل قول:
مرسی لینک دانلود دادی :11: یه بار بزار نا محدود بگیرم دانلود میکنم
ty:40:
دوستان كسي روش هك بازي رو بلد نيست؟
يه عراقي پيدا كردم نامرد نداد.
اگه بلدين بگين.واقعا بدون bf نميشه.مرسي
هیچ هکی واسه fund وجود نداره :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: بچه ها من دارم بعد از 4 سال برمیگردم به بازی اسم Heroـم هم Chavosh هست... اگر کسی خواست Add کنه...