موارد دیگه ای از باگها و مشکلات بازی در نسخه XBOX 360 :
- توی بعضی از حرکات و انیمیشن های بازیکنان پرش دیده شده مثل ثانیه 8 این ویدئو ( پای مسی ):
- اشتباه در کات سن مربوط به جشن بعد از پیروزی : در ضربات پالتی بعد از اینکه دروازه بان من آخرین توپو مهار کرد و موجب پیروزی تیم ما شد بجای اینکه دروازه بان خوشحالی کنه کسی که آخرین ضربه پنالتی تیم ما رو زده بود خوشحالی میکرد .
- پرتاب کننده اوت بجای اینکه برای پرتاب اوت پشت خط اوت وایسته توی زمین وایستاده بود اونم خیلی زیاد .
- یک انیمیشن عجیب در زمان دفاع کردن از طریق دکمه LT .
- مشکل ناپید شدن پنجره زمان و نتیجه بازی . علاوه بر این من وقتی دکمه توقف بازی رو فشار دادم هیچ گزینه ای برای انتخاب کردن وجود نداشت من دکمه استارت رو زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و نهایتا مجبور شدم از بازی خارج بشم .
- مشکل گزارشگری . هنوز گزارشگر بعضی وقتا حرفهای بی ربط میزنه مثلا گزارشگر گفت من توپو توسط مدافعین حریف لو دادم در صورتیکه من مشخصا توپو به بازیکن خودی پاس دادم .یا مثلا در زمان زدن پنالتی من توپو به وسط دروازه فرستادم اما مارتین تیلور فریاد زد من توپو به گوشه دروازه فرستادم و موارد دیگه
- موضوع هوش مصنوعی بازی در ضربه ایستگاهی .زمانیکه شما در مقابل کامپیوتر دارین بازی میکنید و کامپیوتر صاحب یک ضربه ایستگاهی میشه , شما میتونید جلوی نزدیکترین بازیکن حریف وایستین با این وجود کامپیوتر بازم توپو به همون بازیکن میده و شما راحت میتونین توپو صاحب بشین ( این حالت معمولا در موقعیتهای 2 on ا1 تفاق میفته .
- اشتباهات ناشیانه دروازه بانها . این اشتباهات زیاد توی بازی رخ میده مثلا بعضی وقتا دروازه بانا توپو توی دروازه خودی مشت میکنن بعضیا وقتا اونا سانترها و شوتهایی که جلو چشمشونه رو نمیبینن و توپو وارد دروازه میشه . این کلیپ 5 ثانیه ای رو ببینین :
[html]http://www.easports.com/media/play/video/9089799[/html]
بعضی وقتام توپ از وسط بدن دروازه بان عبور میکنه و وارد دروازه میشه .
- گل کردن خیلی راحت ضربات ایستگاهی .
- من سه تا گل توی چند تا بازی آخرم از فاصله 30 یاری ( حدود 27 -28 متر ) زدم . با بعضی از بازیکنا میشه این کار رو انجام داد
- بعضی وقتا خود کامپیوتر بصورت اتوماتیک برام ضربه ایستگاهی میزنه .
-تاخیر در replay ها . منو یاد pes 2008 میندازه .
- و چند مورد دیگه