شما چرخش خودکار رو قطع کن.بعدش اسلاید رو به سمت بالا ببر مشکلت حل میشه.در ضمن اگر بعدشم پایین بیاری(نه اسلاید پایینا بلکه اسلاید وسط)به همون شکل میمونه.نقل قول:
Printable View
شما چرخش خودکار رو قطع کن.بعدش اسلاید رو به سمت بالا ببر مشکلت حل میشه.در ضمن اگر بعدشم پایین بیاری(نه اسلاید پایینا بلکه اسلاید وسط)به همون شکل میمونه.نقل قول:
شما اینارو چک کن:نقل قول:
1.وقتی کابل رو وصل میکنی گوشی شارژ میشه؟
2.به صورت مستقیم به مادربورد وصل هست یا هاب؟(مثلا با کیبورد یا جلو و کنار کیس(اینا غیر مستقیم هستن))
3.توی Device maneger گوشی رو تشخیص میده؟اگر تشخیص نمیده یه Refresh کن ببین میشناسه.
به نظر من مشکل از نوع اتصال مستقیم یا غیر مستقیم هست.
نقل قول:سلام
1-نه شارژ نمیشه اما کابل مشکل نداره چون در سه حالت دیگه اتصال انجام میشه
2- من لپ تاب دارم و از پورت کناری استفاده میکنم یعنی میگی از پورت عقبی استفاده کنم
3- نه نمیشناسه البته در ویندوز دیگه ام میشناسه اما اتصال بازم انجام نمیشه
یه فایلی تو divice manag بنام Nokia HID Monitor Controls هست که نصب نشده یا نمیشناسه که زرده و گرنه portable divice گوشیN86 رو شناخته
مشكلم با كانكت شدن كابل حل شد.
مشكلي كه الان دارم مال آپديتمه
موقعي كهNSUرو باز ميكنم كه بره برا آپديت ارور زيرو ميده .ضمن اينكه من الان پروداكت كد رو عوض كردم. اين كارم فعلا مشكلي پيش نمياره؟
ارور:
Nokia software
updater has attempted to connect to the internet but has failed three times.this could be because of a poor-quality/slow or intermittent internet
connection/orrestrictions due to afirewall
if requested by your firewall/nokia softwar Updater need the following applications to gain access to the internet:
nsl_host_process.exe
nsu_ui_client.exe
,ورژن NSU1.8.10هست
برا ارور چيكار كنم؟:13:
سوال ديگر:
فريمور رو كجاي هاردم نصب كنم كه NSUبشناستش و از رو اون گوشي ر. آپديت كنه؟
متشكر از لطف همگي:11:
نقل قول:در مسیر نصب NSU بریز
و اگه راهی پیدا کردی برا نصب PC suit اینجا برا دوستان هم توضیح بده که استفاده کنن یکیش خودم:31::31::31:
اقا چند تا نکته
اول اینکه این اپدیت 86 فارسی ساپورته دیگه .......بعد هیچ راه واسه آپدت مستقیم با nsu نیست ....؟؟؟!!!
سلام
چاره كارتون اينه
اول سيدي خود نوكيارونصب كنيد بعد NSUورژن1.8.10رونصب كن بعدم گوشيرو با پيسي سوييت به كامپيوتروصل كنيد
اميد وارم مشكلتون ايندفعه حل بشه.واس من كه حل شد
اگه حل نشدو سوالي داشتين من در خدمدتتونم
من الان این مشکلو با NSUدارم:
سلام
NSU
من موقعی که میخواد آپدیت روشروع کنه این ارورو میده
Runtime error!
program:c:p...
R6002
-floating point support not loaded
لطفا اگه بایدورژن جدیدشونصب کنم برای د دانلود لینکش رو هم قرار بدین.
باتشکر از همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چجوری میتونم این n86 هک کنم.
هر چی راه ساین کردن بود امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد!
اگه کسی این گوشی رو هک کرده یا با روش ساین جواب گرفته یه توضیحی بده ممنون میشم.
HelloOX ---- 2 :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724