بچه ها این بازی چرا اینجوریه؟
روی 7 نصب کردیم بعد گرافیکش رو تا ته آوردیم پایین بعدش وقتی میخوای بازی کنی قطع میشه:دی
سیستم:
core 2 duo 2.66 E:6750
ram 3 gig
gpu nvidia 8600 256
Printable View
بچه ها این بازی چرا اینجوریه؟
روی 7 نصب کردیم بعد گرافیکش رو تا ته آوردیم پایین بعدش وقتی میخوای بازی کنی قطع میشه:دی
سیستم:
core 2 duo 2.66 E:6750
ram 3 gig
gpu nvidia 8600 256
یعنی چی قطع میشه ؟؟
صفحه سیاه میشه ؟
پچ رو بریز....کرک جدید..... درایور های آپدیت
بازی nfs رو تموم کردم .
نقدی کوچک از این بازی...:
همیشه بازی های اتومبیل رانی به جز بازیبازها هواداران مخصوص خود را نیز دارد که صرفا بازی های اتومبیل رانی می خرند و
از بازی کردن ان لذت میبرند . بازی NFS بازی هست که هر بازیباز کوچک و بزرگی نام و نشانی از این بازی شنیده است
تولید این بازی از اواخر دهه 90 شروع شد و با موفقیتهای زیادی در ابتدای کار روبرو شد .تولید کننده این بازی EA با ارائه Most Wanted
یک بمب در سیر گیم پلی و جذابیت سری بازی های اتومبیل رانی ایجاد کرد و توتنست به موفقیتهای بسیاری دست پیدا کند
اما این کمپانی به مرور نتوانست ان سیر خوب را ادامه دهد و سیر نزولی در پیش گرفت....بعداز Most Wanted بازی های زیادی
از NFS به بازار امد از جمله Undergand ..carbon..prostret...undercover که هر کدام به نوبه خود برای EA شکست محسوب میشد
این بار EA با بازی SHIFT امد تا کمی هوادارن ناراحت و متعصب خود را راضی کند...
-------------------------------------------------------------------------
گیم پلی..: NFS این بار از شهر و سیر تقریبا Open World خود خارج شده و رو به سبک ریسینگ کامل در پیستهای واقعی اورده
که این کار را در پرو استریت هم انجام داده بود پس با این وضعیت پلیسی در کار نخاهد بود که ازش فرار کنیم...
.گیم پلی بازی تحولی شگرف داشته و بیشتر الملنهای موفق و ناموفق خود را کنار گذاشته و برای یک سبک جدید از این سری به روی امده .
..Shift گیم پلی مخصوصی ندارد ولی بسیاری از این المانها موفق بوده ... در ابتدای بازی بازیباز با یک کنترل سخت و مشکل روبرو خواهد شد که
اگر Grid بازی کرده باشید این کنترل سخت در ان بازی هم وجود داشت . کنترل ماشین در پیست یک امر بسیار حیاطی محسوب می شود و
کوچکترین اشتباه در کنترل فرمان موجب ضررهای جبران ناپذیری خواهد شد . ..کنترل سخت بازی دو نوع طرفدار خواهد داشت
یکی که عاشق این نوع دست فرمان باشه ویکی که حالت عادی بازی های قبل را دوست داشته باشد که به نظر من دومی خوب بود.
در بازی پلیکانهای رنگی روی زمین وجود دارد که به بازیباز در هر چه بهتر کردن اداره کنترل خود کمک میکند و با توجه به تغییر رنگ
انها باید سرعت خود و فرمان خود را کنترل کنیم ...اما وجود این رنگها روی زمین یک چیز را توی ذوق میزند ان هم توجه به مسیر مسابقه
بازیبازها دوست دارن که خود هر جا دلشان خواست ترمز یا گاز بدن ..نه اینکه باید به جای خاصی توجه کنند.
بیشتر نگاه بازیباز به ان رنگها خواهد بود تا به مسیر مسابقه و مسیری که طی خواهد کرد و این یک مشکل بزرگ خواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موزیک و صدا: در این سبک بازیها بسیار معلوم هست که صدای ماشین یک امر بسیار مهم و ضروری هست که باید
بسیار با دقت کار شده باشد ...صدای ماشینها بسیار زیبا و با توجه به هر ماشین و چگونگی شتاب و موتور ماشین یک نوع صدای مخصوص
خود را خواهند داشت صدای ترمز ماشینها و مخصوصا در قسمت Drift بسیار خوب و واقعی کار شده است.
...مهمترین مسئله که برای من هم ناراضی کننده بود این که صدای بیرون ماشین و داخل ماشین هر دو یکی بود
و هیچ تفاوتی احساس نمیشد...موزیک بازی هم طبق روال قبلی در منو ها و برگرفته از موزیکهای ماشینرانی کار شده است
بیشتر موزیک بازی در منو ها شنیده میشود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گرافیک..:شاید مهمترین تحول این سری از بازیها گرافیک زیبای بازی خواهد بود بازیباز در همان بطن ورود به بازی
محو گرافیک زیبا و منحصر بازی خواهد شد و احساس یک Grand turismo دیگر خواهد کرد.
نورپردازی و رنگ بندی بسیار زیبایی در بازی حس میشو تمامی ماشینها با بیشترین جزیات ساخته و پرداخته شدند و
لذتی بسیار خوب در این گرافیک به بازیباز القا خواهد شد ..نمای داخل ماشین نیز بسیار ریز بینانه و دقیق کار شده
طوری که احساس واقعی به بازی باز در داخل ماشی رو القا خواهد کرد.
بازی دارای فیزیک قابل قبولی نیز هست این مورد در تصادفات و برخودهایی که با اطراف پیست یا با ماشینهای
دیگر روی میدهد بسیار مشهوداست ..تمام اجزای ماشین شیشه ووکاپت..چراغها ..بدنه ماشین همگی بر نوع اثر تصادف اسیب
دیده و نمایانگر می شوند ...شیشه ماشن به خوبی اول ترک می خورد بعد میشکند....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داستان و هیجان ..: شاید مهمترین ایرادی که به Shift می توان گرفت این امر خواهد بود بازی با داشتن بیش از 70 نوع ماشین از بهترین های
دنیا به خوبی در ابتدا بازیباز را متحیر میکند ..ولی بعد از یکی دو بار رانندگی و درگیری با کنترل بد بازی ...بازیباز دیگر
برای ادامه بازی انگیزه ای نخواهد دید ..چون چیزی نمی شود بود تا برای ادامه ان تلاش کرد درست ..که یک بازی ریسینگ
و نوع مسابقه مشخص هست ولی ...داستان یا مجذوبیتی که بشه بهش دل بست در بازی وجود ندارد ...
یکی از مهمترین جذابیتها شاید اختصاص دادن به خرید ماشین و کار بر روی ان ( رنگ کردن..رینگ گذاری..اسپورت کردن ماشین)
ولی این موضوع با توجه به سرعت کند منو بازی در نشان دادن هر کدام از موارد و اجباری کردن برای استفاده از
موارد ناچیز اسپورد یک ضربه اساسی به این بازی وارد کرده که با توجه به عالی بودن قسمتهای قبل نسبت به این قضیه ...افت این المان در این قسمت به جز تاسف چیز دیگری نخواهد داشت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل بازی Shift برای یک بار امتحان کردم و مهمتر از همه لذت بردن از گرافیک بازی مخصوصا از نمای داخل ماشین
بسیار مناسب خواهد بود. این نقد با بازی روی xbox و pc نوشته شده.امتیاز کلی 8.2
با تشکر:11:
نه.کلا از بازی میاد بیرون.نقل قول:
یعنی چی قطع میشه ؟؟
صفحه سیاه میشه ؟
پچ رو بریز....کرک جدید..... درایور های آپدیت
حوصله پچ و مچ و این چیزا رو ندارم.راحت پاکش میکنم.
اگه بدرد میخورد که واسه 360 میگرفتیم. ولی واسه psp رو تموم کردم.
سلامنقل قول:
ممنون
به نظر من این نید فور اسپید نزدیک ترین نید فور اسپید به واقعیت بود.
این خط های روی جاده رو به راحتی میشه از اپشن برداشت و این ترمز رو هم در صفحه قبل توضیح دادم که چگونه غیر فعال میشه.
به نظر من این نید فور اسپید اصلا گرافیک خوبی نداشت...
بقیه نید فور اسپید ها گرافیکشون به مراتب بالاتر از این بود(به نظر من)دز فیزیک این بهترینشون بود.
کنترل روی ماشین بسیار دقیق و واقعی درست شده و ارم می تونه با برخی از تنظیمات واقعی ترین مسابقه رو اجرا کنه.(حتی بدون نشان دادن سرعت دیجیتالی)
ولی به نظر من گرافیکش کلا بد بود شاید ماشین ها خوب طراحی شده باشند اما درختهایی که در فاصله دور هستند کاملا دو بعدی به نظر میان و اگه به اسمون توجه کنید کاملا خشک و بی حالته.
اینم نظر من:20:
اگه غلط املایی بود ببخشید.
سلام.
من وقتی وارد بازی میشم اسمون سیاه!
انگار خورشید گرفتگی شده . کسی میدونه مشکل ازکجاس؟
شما با چه كيفيتي بازي كرديد ؟نقل قول:
گرافيك شيفت واقعا عاليه و جاي بحثي نداره
برو تو تنظيمات ببين گزينه سايه زن روي چه نسخه اي قرار گرفته اگه 3 بود بيارش 4نقل قول:
میشه دقیقا بگی اون گزینه کجاس؟اسم گزینشو به انگلیسی بنویس
اگه منظورت shodow detaile روی off گذاشتم درست نشد
كسي چيزي نداره ؟ من ريونتون مي خوامنقل قول:
يكي Save 100% يا يه ترينري ميزاره ؟ من مي خوام Reventon سوار شم ! :دي
من این بازی رو حدود یک هفته پیش تموم کردم، ولی هنوز نفهمیدم استادیو سازنده ی بازی چی بود.
نمی دونم این Boys Team اسم اون استادیو سازنده است یا اسم این شرکتهای ایرانی که بازی رو روی دی وی دی رایت میکنند و با اسم خودشون میدند دست بچه ی مردم. که معمولا این شرکتها به هر چیزی که دست بزنند، خراب میشه. یا بازی نصب نمیشه، یا با مشکل نصب میشه، یا موقع اجرا Error میده.
در هر صورت اگر کسی دقیقا اسم استادیو ی سازنده رو میدونه به اطلاع من و همه برسونه.