برادره من ! داداشه من به خدا تی یو 5 بیشتره . یه کلیپ صفحه قبل گذاشتم. کلی دیگه رو نت هست . من نمیدونم چرا نمیخوای قبول کنی !!نقل قول:
داداش 405 تی یو 5 بود سمند ef7نقل قول:
Printable View
برادره من ! داداشه من به خدا تی یو 5 بیشتره . یه کلیپ صفحه قبل گذاشتم. کلی دیگه رو نت هست . من نمیدونم چرا نمیخوای قبول کنی !!نقل قول:
داداش 405 تی یو 5 بود سمند ef7نقل قول:
سلام دوستان منم با نظر دوستمون actros موافقم شتاب tu5 بیشتر از ef7 هستش که این تفاوت شتاب مربوط به وزن دو خودرو هستش مثلا اگر موتور ef7 بر روی slx نصب بود قطعا شتاب بیشتری نسبت به tu5 داشت اونم به خاطر وزن خودور جدا از اینکه هر دو موتور موتور بروز و کم مصرفی هستند مثلا اگر دو خودرو 206 و slx tu5 از نظر شتاب برتری با 206 هستش اونم به خاطره وزن و جثه ی خودرو که این مورد برای سمند ef7 و slx tu5 کاملا صدق می کند.:5:نقل قول:
به جز این موضوع،طراحی آیرودینامیک خیلی مهمهنقل قول:
سمند بیشتر شبیه چتر طراحی شده . بادگیره:))
خیر دوست من موتور tu5 با ecu 7.4.4 شتاب اولیه بیشتری از موتور ef7 دارد یعنی اگر موتور tu5 رو سمند باشه شتابش از سمند ef7 بیشتره البته شتاب اولیهنقل قول:
کلا شتاب یک خودرو بستگی به خیلی چیزها داره فقط وزن نیست نوع موتور . کامپیوتر موتور ecu . نحوه انتقال قدرت . وزن ماشین . ایرودینامیک ماشین . گشتاور موتور در دورهای مختلف
این مثال هایی که زدم برای ماشینهای داخلی بیشتر صدق میکنه و هزاران کار دیگه برای شتاب ماشین میشه کرد
خیر دوست من 405 بیشتره حداقل بیش از 1 ثانیه اختلاف دارندنقل قول:
شتاب tu5 بیشترهنقل قول:
ولی موتور ef7 اصلا صدا نداره یکی از آشناهامون داره از بغل آدم رد میشه آدم حالیش نمیشه از بس کم صدا هس
اتفاقا تی یو 5 هم اصلا صدا نداره و خیلی نرم کار میکنهنقل قول:
ولی کم صداتر از EF7 نیست!!!!!نقل قول:
اگه به بهتر بودن باشه به نظر من tu5 از ef7 بهتره
برتری هایی که داره
کم مصرف
پر قدرت و گشتاور فلت
نرم و کم صدا
خر کار
قطعات بیشتر
والا من هر دو ماشین رو دارم. یه سورن Elx موتور ملی بنزینی دارم (که شتابش از موتور ملی گازسوز بیشتره بخاطر گاز مکانیکی) مدل 91 و یه slx tu5 مدل 90نقل قول:
در هر حال از هر نظر موتور ملی راضیم کرده ولی slx یه مدتیه داره اذیت می کنه. 2 بار کل
یربکسشو عوض کردم ولی بازم صدا میده. از همه جاش صدا در اومده فقط 1 ماه اول شتاب قابل قبولی داشت دیگه هر کاری کردم اون شتابو نداره ولی به سورن خیلی بیشتر فشار آوردنم اما خیلی راحت، بی صدا و پر شتاب و پر قدرته. معنی نداره ماشین خودمو بزنم تو سرش. ولی اینطوریه. عموم هم یه slx با من گرفت اونم الان با کلی مشکل مواجه شده. می خواد از دستش خلاص شه. تا حالا با سورن 45000 تا روندم. هیچ مشکلی نداشتم. خیلی هم راضیم. ولی با slx فقط 10000 تا روندم. پر از مشکل هستش.
از لحاظ ایمنی که واقعا Slx من هیچ حرفی در برابر سورنم نداره. فقط مصرف کمترش باعث شده نگه دارمش و این امید که بالاخره مشکلاتش حل می شه
دوستان می گفتن خودت ماشین رو داشته باشی می فهمی ماشین عالی هستش. منم اوایل همین حسو داشتم. الان کلافم