خیر اگر اشتباه نکنم فیوز مخصوصش زیر BSI اتومبیل شما قرار گرفته .نقل قول:
سمند پدرم همین مشکل رو پیدا کرده بود که با تعویض این قطعه (فیوز) درست شد .بهتره به یک برق کار ماهر نشون بدید
Printable View
خیر اگر اشتباه نکنم فیوز مخصوصش زیر BSI اتومبیل شما قرار گرفته .نقل قول:
سمند پدرم همین مشکل رو پیدا کرده بود که با تعویض این قطعه (فیوز) درست شد .بهتره به یک برق کار ماهر نشون بدید
الان با حدود 7 - 8 تومن میشه سمند تر و تمیز مدل پائین (مثلاً 81 یا 82) گیر آورد؟
به نظرتون چقدر می شه با چنین ماشینی (اگه کارکرد اون نجومی نباشه :n28:) کنار اومد؟ یا این که دائماً باید باهاش کلنجار رفت تا سر پا بمونه.
البته از نظر من، هزینه کردن برای سرحال نگه داشتن ماشینی که 10 سال کار کرده، تا حدودی اجتناب ناپذیره و این رو می پذیرم.
خودم می دونم که میشه یه پراید قبراق خرید. اما سمند پیر رو به پراید جوان تر ترجیح میدم. دوستان نظراتی که فکر می کنن مفیده رو دریغ نکنن.
میتونید مدل 82 رو خریداری کنید . مدل های قدیمی قطعاتشون اصلی و فرانسوی بودن اگر کم کارش رو پیدا کنید که کار سختی هم نیست قطعا مشکلات زیاد و اساسی به همراه نداره .نقل قول:
فراموش نکنید مدل های قدیمی بدن ABS هستند و ترمز گیری بسیار ضعیفی دارن همینطور مصرف بنزینشون کمی بالاتر از سمندهای امروزیست .
دوستان سمند SE چیه؟ چی آپشن هایی داره؟
کلا فرق میون سمند ها (ELX - LX - سورن ) چیه؟
ممنون میشم توضیح بدید:n12::n16:
دلیل تولید سمند SE این بود که ایران خودرو قصد داشت سمند رو با قیمت پایین ترینقل قول:
برای افرادی که توان خرید خودروی گرون تر رو نداشتن انجام بده.
و با کم کردن یک سری امکانات و تغییرات در نمای داخلی و ظاهری سمند SE به وجود اومد.
تفاوت سمند SE با سمند LX :
سمند SE دچار تغییرات زیر شد:
1. تغییرات در نمای ظاهری مثل عوض شدن قاب نمره - چراغ خطر های عقب
2. تغییرات در نمای داخلی مانند پانل تنظیمات سیستم تهویه مطبوع ( این نمای داخلی برای سمتد LX مالتی پلکس هم هست )
3. شیشه های عقب دستی هستن
4. مه شکن های جلو حذف شدن
5. آبپاش ها روی درب موتور نصب شدن ( در سمند LX روی برفپاکن ها نصب هستن. )
6. به جای رینگ اسپرت از رینگ های فابریک قدیمی 14 اینچی استفاده شده .
با این تغییرات ایران خودرو سمند SE رو با قیمتی حدود 13 میلیون تومان به فروش رسوند ( البته الان قیمتش بالاتر رفته )
سورن ELX که خودرویی با تغییرات داخلی به صورت کلی و تغییرات در نمای ظاهری به صورت جزئی
یکی از خودروهای جدید ایرانی تلقی میشه.
فرقشم با سمند SE در اینه که موارد بالا که گفتم رو سورن ELX به علاوه اون تغییراتش داره.
همچنین سورن ELX با موتور ملی EF7 هم عرضه میشه اما سمند SE فقط با موتور XU7 قدیمی عرضه میشه.
سمند LX با سایر محصولات دیگه رو دی این تاپیک ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون سلام
پدر بنده یه سمند معمولی مدل آخرین روزهای 85 داره که عید 86 تحویل گرفتیم
فقط باهاش رفته مطب ...مطب کجا ساوه...ما کجا تهران!!!
در هر صورت 100 هزار تا راه رفته ولی بدون تصادف و رنگ....دوگانه سوزه
...
[در مورد قیمت در تاپیک مربوطه مشورت بگیرید]
...
پدر اصلا به فنی و ...ماشین نمیرسیده...و اصلا از تعمیر کار متنفر بودیم!!!:n02:
چه کارهایی روش بکنم برام ماشین میشه؟؟؟؟....مثلا کمک فنر یا....؟؟؟؟
نقل قول:
اگر ماشین 100 هزار کیلومتر کارکرده و هنوز تعمیرگاه نرفته جای شکر داره.
البته سرویس های ماشین ( تعویض روغن و فیلتر ها و لنت ها ) که انجام شده انشالا؟
شما ماشین رو ببرید پیش مکانیک مجرب و کار درست تا تمام تسمه ها - شمع ها - لنت ها و سایر قطعاتی که نیاز به بازدید - سرویس
یا تعویض دارن رو انجام بده.
تسمه تایم مورد مهمی هست که حتما باید بازدید بشه.
همه این موارد رو برات انجام میدن. در ضمن سیستم گاز ماشین رو حتما ببر نمایندگی مجاز تا بازدید کنن.
پیشنهاد بنده برای شما :نقل قول:
شستشوی سوزن انژکتور ( ماشین رو دگرگون میکنه )
شستشوی دریچه گاز ( همون که استوپر توش جا میخوره )
تعویض فیلتر گاز ( توی مصرف گاز بسیار تاثیر داره )
تعویض کاتالیزور ( ممکنه یه ذره گرون باشه ولی شک نکن می ارزه )
تعویض استوپر ( در صورت لزوم )
سلام دوستان ی سمند 88 با موتور xu7 دارم ک مدتی است ب جای بنزین سوپر از معمولی استفاده میکنم ولی ماشین هیچ وقت یعنی ب ندرت این میزد ولی الان تو دور پایین خیلی زیاد شده مثلا وقتی با دنده 2سرعت 20 پاتو میزاری رو گاز شرو میکنه ب ریپ زدن و شتابش هم مث اول نیست ممکنه از چی باشه؟ضمنا با تعویض شمع 2 پلاتین بوش بهتر شد ولی بازم...؟راهنمایی کنین ممنون میشم
باور کنید اینقدر ترسوندن ما رو از این موتور هر روز چکش میکنم نکنه روغن ریزی داشته باشه.خدا رو شکر از اون لحاظ مشکلی نداشته.دو تا مورد هست که گفتم اول با شما مشورت کنم چون هنوز 3400 راه رفته و تا سرویس اولیه مونده
اول اینکه از روز اول که در رادیاتور رو باز کردم مقداری چربی مثل روغن رو آب بود نه خیلی زیاد و اونها رو با سرنگ گرفتم و از اون موقعه دیگه چرب نشده و آب هم کم نمیکنه.نمیدونم چربی خود ضد یخ بود یا موقع مونتاژ کمی چربی وارد رادیاتور شده بود.نظر شما چیه؟
.بعضی وقت ها بخوای تیک آف کنی یک لقد بدی میزنه موتور به اتاق.و مخصوصا تو دنده 2 و 3 گاز که میدم و بعد گاز رو ول میکنم دور موتور نرم نمیاد پایین و مثل اینکه سکته کنه یکدفعه تقه میزنه و باز گاز میدم شتاب میگیره و ول میکنم مثل ترمز موتور چطوریه وقتی از دنده 4 میزنی 2 اونجوری میشه و تو دنده 4 و سرعت بالا هم به شیشه عقب دقت کردم توش لرزه میوفته و ماشین های پشت سری تار دیده میشن مشخصه اتاق لرزش داره.و فرمون هم زیر دستم لرزش خفیفی ناشی از گاز دادن به موتور مشاهده میشه.حالا نمیدونم از دسته موتوره یا بنزین معمولی که میزنم.چون ظاهرا دسته موتور سالمه موندم چیکار کنم الان ببرم یا سرویس اولیه همه رو با هم بگم نگاه کنند.