شما برو با مردم حرف بزن(مردم DUST TOWN) بعدش برو اون خونه ای که آخرای DUST TOWN هستش(یه عکس بزار از مپ DUST TOWN تا بگم خونش کجا میفته)اونجا باید با یه عده بجنگی تا بتونی بری تو جای مخفی این خانومه.نقل قول:
Printable View
شما برو با مردم حرف بزن(مردم DUST TOWN) بعدش برو اون خونه ای که آخرای DUST TOWN هستش(یه عکس بزار از مپ DUST TOWN تا بگم خونش کجا میفته)اونجا باید با یه عده بجنگی تا بتونی بری تو جای مخفی این خانومه.نقل قول:
حالا ديگه اصلاً نمي دونم اينجا چكار كنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي خيلي ممنون كه كمك مي كنيد
از روی نقشه deep road رو پیدا کن و برو اونجانقل قول:
سلام به همگی
کسی میدونه این کویست جریانش چیه
مادر مادر ماربزرگ یکی نمیدونم انگار جزء گری ها بوده(ماجرا تو یه قلعس)آخرش باید یا طرف جادوگر پیر رو بگیری یا مادر ..... بزرگ طرف رو
اسم کوئست اینه:
soldier peak
می خوام جریان اتفاقتی رو که افتاده قبلا رو واسم بگین
یه شرح کامل میخوام
دستتون درد نکنه
یه سوال دیگه اینکه میشه از دشمن ها دزدی کرد؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و gap هم ممنونم که کمکم کردن
من تو اوایل بازی گیر کردم وقتی میره پیش یه پیرزنه که یه دختر و یه پسر پیشش وایسادن, حرفهاشون که تموم میشه همون جا گیر میکنه و فقط میشه دوربین رو چرخوند قبلش هم میگه دکمه i رو بزن یه صفحه باز میشه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
این پیغام هم میاد وسط صفحه:
to unequip, drag an item from its icon on the ... a
چطور باید رد بشم؟
راستی من زبانم خوب نیست یعنی باید قید این بازی زیبا رو بزنم؟
لطفا جمله کامل رو بگید!این بازی نیاز شدیدی به زبان داره،اگه زبانتون خوب نباشه،از داستانش چیزی نمیفهمید!نقل قول:
شما با دکمه I اینونتری رو باز میکنید،یا باید چیزیو ازش بندازید بیرون،یا بزارید توش اینجایی که هستید.
ممنون خودم فهمیدم چیکار باید بکنم:40:نقل قول:
سلام.ممنون از سایت عالیتون.
آقا تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من awakening این نسخش رو دانلود کردمDragon Age- Origins - Awakening / RePack by Koper حجمش 1.5 گیگابایت. ولی نمی تونم نصبش کنم.کسی نمی تونه راهنماییم کنه.ممنون.:sad::37:
[QUOTE=maximini;4804775]سلام.ممنون از سایت عالیتون.
آقا تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من awakening این نسخش رو دانلود کردمDragon Age- Origins - Awakening / RePack by Koper حجمش 1.5 گیگابایت. ولی نمی تونم نصبش کنم.کسی نمی تونه راهنماییم کنه.ممنون.:sad::37:
[QUOTE=maximini;4804854]نقل قول:
حجم دانلودی حدود 2 گیگ باید باشه؟ ولی شما باید با برنامه 7zip فایلها را اکستراکت بکنی تا به فایل ایزو تبدیل بشه انوقت میتونی توی دی وی دی رایتش کنی یا یک درایو مجازی درست کنی و از انجا گیم را نصب کنی
سلام..
من توي ماموريت the urn pf sacred ashes يه مشكلي دارم...اونم اينكه وقتي ميرم اون چيزه رو ور دارم...wyne باهام ميجنگه...نميفهمم اين وسط چي ميشه...
چه كار كنم؟؟؟يعني بايد بكشمش؟؟؟اخه خيلي به دردر ميخوره؟؟؟خوده بازي اينجوريه يا جريان ديگه داره؟؟