میشه بگی برای چه سه تا پست پشت سر هم دادی؟ یه مقدار صبر میکردی بد نبود. حتمآ که همون موقع جوابت رو نمیدن.:10:نقل قول:
Printable View
میشه بگی برای چه سه تا پست پشت سر هم دادی؟ یه مقدار صبر میکردی بد نبود. حتمآ که همون موقع جوابت رو نمیدن.:10:نقل قول:
ببخشید اخه تازه وارد این سیستم شده بودم و یه کم مشکل داشتم
ممنون میشم سیو بازی رو به من بدی
سلام دوستان من یه چند ماه پیش که پرنس رو بازی می کردم یه جا بعد از اینکه غول گنده رو میکشم گیر کردم و از هر کسی هم که پرسیدم (نزدیکان) نمی دونستم تا این که امروز تصادفی این تایپیک رو دیدم وعضو شدم امید وارم بتونم ازتون کمک بگیرم.
یه جا رسیدم که دختر تیر کمونی با تیر یه زنگ رو مندازه بعد من از یه بالکن پایین میپرم و یه چند نفرو میگشم بعد از یه ستون بالا میرم ... خلاصه میرسم به زنگه میزارمش زیر پام میرم روش بعد میرسم به یه اهرم اونو که پایین میکشم دو تا در وا میشه دختره از یه در میره ولی من زمان کافی برای زسیدن در خودمو ندارم و در قبل از زسیدن من بسته میشه از اسلوموشن هم استفاده میکنم ولی بازم نمی رسم چون راه دره خیلی دوره بایید از چند تا ستون بالا برم اگه میشه کمکم کنید:41:
کافیه فقط بری رو زنگ و رو دیوار راه بری تا لبه رو بگیری!نقل قول:
سلام
من هم همونجا ام
باید سریع بپری پایین و از روی همون زنگ رو دیوار راه بری و لبه دیوار رو بگیری
ببخشید میدونم این تای÷یک درباره این موضوع نیست
ولی اگه وبلاگ ادم هک شده باشه چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟
باید در قسمت زیر مطرح کنی :نقل قول:
ببخشید میدونم این تای÷یک درباره این موضوع نیست
ولی اگه وبلاگ ادم هک شده باشه چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟
موفق باشید .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=70
من بعد از همون زنگه رفتم و از در رد شدم وبعد رسیدم به یه جا که چند تا شیر درنده هستند
اون شیر ها رو میکشم ولی بعدش یه میله هست که باید بگیرمش ولی نمیشه
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟
اگه دقت کنید میبینید که دیواری مقابلتون هست که حالت نیمدایره داره.نقل قول:
به لبه سمت چپ برین و رو دیوار به سمت راست راه برین وسط کار بپرین و میله رو بگیرین.
ممنون من اونجارو رد کردم حالا رسیدم به اون غول دومیه(زن شاخدار)