وضعیت یه مقداری بهتر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت یه مقداری بهتر شد
دوستان من يه هفته ديگه از شر مخابرات خلاص ميشم و ميخوام تخليه كنم، از الان دارم دنبال يه اكانت خوب (نسبت به مخابرات) ميگردم
بنظر شما از كدوم شركت اكانت بگيرم؟ isp هايي كه مد نظرم هستن :
1-پارس
2-شاتل
3-تركا
دوستاني كه از isp هاي بالا سرويس دارن لطف كنن راجع به اكانت خودشون اطلاعات بدن مخصوصا از وضعيت شبانه
چيزي كه برام مهمه اول سرعت دانلود شبانه س و دوم مشكل نداشتن با وي پي ان، چون مخابرات پورت بعضي از سرويس دهنده هاي وي پي ان رو شبها ميبنده. همچين چيزي رو در مورد پارس هم شنيدم دوستاني كه اكانت پارس انلاين دارن شبها با وي پي ان مشكل دارن يا نه؟
با تشكر
به احتمال زياد مشكل از خودشونه !!!!نقل قول:
آره صد در صد مشکل از خودشونه . چون سر ساعت 8 عصر اینترنت مختل میشه :13: یکی از دوستان هم می گفت پارس آنلاین ارومیه قبل از ساعت 8 عصر مختل میشه . اگر اینطوری باشه احتمالا پهنای باند اینترنت آی اس پی ها نوبتی شده . ارومچی هم میگفت دارن تجهیزات رو عوض میکنن .نقل قول:
بله مشكل كه كلا در مخابرات وجود داره هم در آ.غ هم در آ.شنقل قول:
مخابرات تبريز حتي روزها هم كلي قطعي و افت داره ولي مخابرات اورميه حداقل روزها شديدا آبروداري ميكنه و هيچ خبري از پينگ بالا و قطعي نيست و همه چيز عاليه
ولي شبها پينگ 10-9 برابر روز ميشه و چند بار هم شايد قطعي پيش بياد و از همه بدتر اينكه من 3 تا اكانت وي پي ان دارم كه شبها پورت 2 تاش بسته ميشه و كانكت نميشن ولي همونا روزها كه حجم كم ميشه بسيار سريع و خوب كانكت ميشن !!!
يه مورد هست كه چند وقتي هست كه متوجهش شدم، شايد عجيب بنظر بياد ولي عملا براي من ثابت شده كه درسته.
هر وقت كانكت ميشم به آي پي كه مخابرات بهم ميده نگاه ميكنم مثلا به اين شكله: 2.187.46.123
اون دوتا عددي كه با رنگ قرمز نوشتم ثابت هستن و هيچوقت تغيير نميكنن ولي 2 تا عدد بعدي متغير هستن، حالا اون عدد سوم (آبي رنگ) هر چقدر مقدارش بيشتر باشه وضعيت اينترنت من بهتره مثلا اگه آي پي من باشه 2.187.63.189 وضع پينگ خيلي خيلي بهتر از موقعي هست كه آي پي من 2.187.40.237 هست
فكر ميكنم كه مخابرات به كاربرهاش به ترتيب و پشت سر هم آي پي ميده و بصورت تصادفي و رندوم اينكار انجام نميشه، در واقع تا زماني كه يه پورت ظرفيتش تكميل نشده باشه كاربري كه اخيرا وصل شده به پورت ديگه اي هدايت نميشه
مثلا اگه مخابرات 3 تا پورت داره و ظرفيت هر پورت هم 10 نفره، حالا اگه 21 نفر بخوان وصل بشن 20نفر اول از طريق 2 تا پورت اولي وصل ميشن و كاربر بيست و يكم به تنهايي از طريق پورت 3 وصل ميشه و همين خلوت بودن پورت باعث ميشه پينگ نره بالا
شما چي فكر ميكنيد؟
آنا اینترنت با افتخار تقدیم میکند، اینترنت 1.5 مگابیت!
این رو چه ساعتی تست کردی؟نقل قول:
حدود ساعت یک شبنقل قول:
مگه آنا اينترنت 1.5 مگ هم ميده ؟نقل قول:
قيمتش چنده ؟
---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
آنا اينترنت سرعت 512 همين الان تست زدم:
یکی از دوستان کارش CD/DVD فروشی هست، برای دانلود های خودش نا محدود گرفته! فکر کنم حدود 300 تومن(دقیق نمیدونم)! ولی بنظر من 300 تومن رو آتیش میزد بهتر بود!نقل قول: