سلام خسته نباشید می خواستم بگم این نقشه گوگلی اصفهان خیلی خطا داره(حدود40-50 متر) می خواستم بدونم آیا راهی هست که اونو دقیق تر بکنیم یا نه؟ ممنون میشم جوابمو بنویسید.
Printable View
سلام خسته نباشید می خواستم بگم این نقشه گوگلی اصفهان خیلی خطا داره(حدود40-50 متر) می خواستم بدونم آیا راهی هست که اونو دقیق تر بکنیم یا نه؟ ممنون میشم جوابمو بنویسید.
سلام.ممنونم از راهنماییت.پارت 1 مشکل داره.بازم دانلود کردم.اما فرقی نکرد:41:...البته بماند که بقیه فایل ها رو حتی باز نمی کنه.با اینکه پسوندشون رو هم rar کردم (قبلش پسوندشون به اشتباه عدده) اما باز هم بازشون نمی کنه.نقل قول:
نه راهی نیستش ... از همون اول بد کالیبره شده ...! نقشه ی ساری هم همینطوریه ...!نقل قول:
سلام دوستان . من این برنامه را نصب کردم مدتی هم به درستی کار می کرد . اما الان میارمش بالا بعد چند ثانیه خودش میپره . مشکل از کجا می تونه باشه؟برنامه را دوباره نصب کردم. نقشه هاشو پاک کردم مسیر smartgps هم کلا پاک کردم. اما بازم میپره ،
میپره بیرون ...؟
نمیدونم برای من که همچین مشکلی پیش نیومده ...!
ورژن های دیگشو با سرچ کردن پیدا کن یه تست بزن ...
میگید که واسه تهران کدوم رو دانلود کنم؟واسه ایران کدوم؟گیج شدم!!!!
اونی حجم بیشتتری داره مطمئنا" دارای جزییات بیشتری هست ...
سلامنقل قول:
ببخشید من چند روز نبودم.
دوست من دست به اسم و پسوند فایل ها نزنید. باید همونجوری باشه. ممکنه ایراد از فایل ها باشه و یا برنامه ای که شما توسط اون می خواید فایل ها رو اکسترکت کنید. دوستانی که دانلود کردند باید بگن فایل ها مشکل داره یا نه. اگر مشکل از فایل ها نباشه، از یه برنامه دیگه برای اکسترکت کردن استفاده کنید. و اگر جواب نداد، نصب مجدد ویندوز به احتمال خیلی زیاد مشکل شما رو حل می کنه.
ممنون
دانلود نمیشه
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا نقشه گرافیکی که در سایت کتاب اول هست رو می شه کالیبره کرد تا نام تمام خیابانها و کوچه ها هم توی نقشه Gps باشه