برای سری 27 هم ابونوتو راحت نصب میشده اما نمی دونم 28 هم همینطوره یا نه. به هر حال من که تصمیم قطعا روی 14 اینچ های hp شده منتهی روی 27 و 28 هنوز اندکی شک دارم :(
برای سری 27 هم ابونوتو راحت نصب میشده اما نمی دونم 28 هم همینطوره یا نه. به هر حال من که تصمیم قطعا روی 14 اینچ های hp شده منتهی روی 27 و 28 هنوز اندکی شک دارم :(
سلام.
دوستان می خواستم اگه ممکنه یه عزیزی لطف کنه و این دو مدل رو با هم یه مقایسه ای داشته باشه.
من به تازگی dell inspiron 1520 خریدم اما متوجه شدم که همه ی امکاناتش خوبه و مشکلش فقط کارت گرافیکشه که مال خود dell بود و توی بازی ها مثلا shader 1.1 یا 2.0 نیاز داشتند که اصلا نداشت یا AGEIA که اصلا نداره.
البته من راجع به این دو خصوصیت کارت گرافیک هم چیزی نمی دونم و اگه توضیح بدین خیلی ممنون می شم و چیز یاد می گیرم. به هرحال به نظرم رسید که این لپ تاپی که گرفتم از همه نظر خوبه برای کار من الا بازی و کارهای گرافیکی.
حالا امکان تعویض اون با یک مدل vostro 1500 رو هم دارم. می خوام ببینم که این کار رو پیشنهاد می کنید یا نه؟ هر کدوم دقیقا چه مزایایی نسبت به هم دارند. مخصوصا لپ تاپ اول آیا مزایای زیادی داره نسبت به دومی و این باعث می شه که بگید این کار من اشتباهه و خوب نیست یا نه...
خیلی خیلی ممنون
سلام به همه
من دانشجوی IT هستم و تا الان که ترمه دوم هستم نیازی به laptop نداشتم
اما الان کمبودشو حس میکنم
حالا نظر همه رو میخواستم مبنی بر خرید laptop
چیزی که قیمتش زیاد بالا نباشه
full port باشه
کارای شبکه و برنامه نویسی java رو بتونه انجام بده
ممنون از همه
سلام خدمت شما دوست عزیز این دو مدل در صورتی شبیه هم هستن که گرافیک 8600 جی فورس روی هر دوشون باشه.دستگاه شما یا گرافیکش اینتل X3100 هست یا جی فورس .این غیر ممکن که یه کارت گرافیک یا اینتل یا جی فورس شیدر مدل 2 رو ساپورت نکنه اگه جی فورس باشه شیدر مدلش 3 هست تاز این اینتل رو هم دست کم نگیرین دایرکس 10 ساپورته !!.در ضمن این اگیا هم که گفتی ربطی به گرافیک نداره این یه موتور فیزیک هست که برای کارایی بهتر بازیه و یه کارت سخت افزاری جدا داره که فعلا تو هیچ کارت گرافیکی گذاشته نشده !!نقل قول:
والا نمی دونم میگن 1500 قوی تر ولی مشخصاتشون یکیه البته اگه برای شما اینطور باشه
vostro 1500
core 2 due 2.5 6mb
2 gig ram
160 gig hard
dvdrw
15.4
vista
vga g-force 8600 256mb-1gig
webcam+bt
اگه پول اضافه داری خوب بگیر وگرنه همینو حالشو ببر
همش خوبه الا فول پورت چه پورتهای میخوای ؟ چه قیمت؟نقل قول:
والا اینجوری که به نظر میاد sony از همه بهترهنقل قول:
قیمت تا 1500 حدودن
از sony کدومش به درده کاره من میخوره؟؟
به نظر من نه فوجيتسو نه 4315.... ايسر 5315:27: ... قيمتش هم فكر كنم حدود 550.000 تومان باشهنقل قول:
فكر كنم واسه كاراي معمولي خوب باشه...
xps1530:31:... البته دل...نقل قول:
فول پورت منظورت چيه؟؟ پارالل كه هيچ لپ تاپي نداره و سريال هم لپ تاپهاي قديمي داشتن..
وسترو واسه كاربري بيزنسي هست... اما اينسپايرون واسه كاربري خونگي ...نقل قول:
مثل اينكه گرافيك وسترو هم قويتره....(گرافيك اينسپايرون 8600gs هست اما وسترو فكر كنم 8600gt )
خوب معلومه xps قويتر و بهتره...نقل قول:
به نظر من اول اكس.پي.اس، بعد وسترو، بعد اينسپايرون